- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
Fuck, и аз съм таака ;х Изхарчих бая пари те половината бяха от моите ама.. ;д пак се броят ;д И за коса Alafaparf и Nashi си харесах, дрехии също, часовникабе да си момиче хич не е лесно и откъм подръжка и откъм всичко ;х
![]()
Таааази сутрин направо щях да изпуша ;х вчера явно не съм си измила стилуманта както трябва маски, масла и на сутринта половината ми коса беше мазнаа ;хх аа ;хх бързо с душа я измих, оправих я ама кво бързане беше ;х :/
Таа...така ;д реших да споделя![]()
^ и на мен ми се е случвало.. иначе да.. изобщо не е лесно... като имаш пари - не знаеш какво да си харесаш,като нямаш в точния момент за глезотийки - искаш 105 неща ;д
Йееееееееееееееъа ! (Y)![]()
Btw, ти винаги ли си била с толкова дълга коса ?И, ако не откога си я поддържаш така ?
![]()
Направих си маска от Тривитаминол, жълтък, мед, кисело мляко и масло от пшеничен зародиш. Нормално ли е целият ми врат да лепне :д Вие колко мед слагате?
Момичета, много съм доволна от маста вчера. Като сложих и балсам и аграново масло стана много мекичка и бляскава.
Момичета винаги много съм харесвала косата на Меган в тази песен http://www.youtube.com/watch?v=uelHwf8o7_U .И самата Меган ;д. Как е подстригана ?
досега не бях забелязала Меган изобщо в клипа пхахахах![]()
OH, GOD... http://cdn.memegenerator.net/instanc...x/23325229.jpg
някой беше питал за дървен гребен, та и аз да кажа хахаи за за 1-2лв. си взех най-обикновен... доволна съм
Внимавайте с дървените гребени. Като се захабят малко започват да накъсват косъма.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
оф, писна ми от тая коса, каквото и да й правя, все нещо не е наред... и май нямаше нужда да си сменям шампоана, като че ли е от шапките @@@ и я сплескват @@@ и мразя зимааа...
С какво е най-добре да си реша косата?
Когато е мокра, разресвам внимателно с пластмасов едър гребен. Но когато е суха...?
купих си шампоан на евсев черния с цикламено(арганин нещо си там)и нямам търпение да го пробвам дано е хубав
Хей,здравейте.
Отдавна не съм влизала да чета и пиша.
Жалко,че не можах да видя на Марти косата.
Аз преди 2 или 3 седмици последно си правих маска,и свърших с икаров.Сега мисля да си купя тривитаминола и да го почна.![]()
Здравейте. Досега не съм писала, но прочетох цялата тема. По принцип се грижа добре за косата си, правих и маски, но в последно време съм спряла. И съм решила сега да започна. Разрових се в нета и открих рецепта за домашен шампоан, за мазна коса, тъй като видях, че много момичета имат такъв проблем. Не съм го пробвала, ама не изглежда зле, обаче не знам миризмата каква ще еЕто и самата рецепта :
Шампоан за мазна коса
Към сока от половин лимон добавете 1 ч.л. бадемово масло, 1 с.л. водка и 4 яйчни жълтъка. Смесете всички съставки, докато се получи еднородна смес и нанесете на косата. Изплакнете с топла вода.
![]()
Също гледах, че много момичета питат за шампоана на Елсев с аргинин, аз съм ползвала шампоана, маската и спрейчето и съм много доволна, никакви проблеми нямах + че мирише много хубаво![]()
Подстригах се най-сетне![]()
Тези дни ще пусна снимка.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно