- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Ужасно, ужасно...
(но имам най-прекрасните родители на света! И най-прекрасните приятели! Благодаря ви, че сте с мен и ви обичам безрезервно.)
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Имам пеперуди в стомаха , незнам защо![]()
ESL !!!
Изведнъж драстично ми се припи. Ама домашна ракия с Едерлези и всичко останало, както си му е реда... А междувременно май някой ще изгори...
"Курва" не е лека жена. Курвата няма пол, тя може да е жена, ама може и мъж да е. Курвата е начин на поведение, на мислене и култура.
Аман.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Страшно е миличък ! Усетил е, че не съм във форма тия дни и ме изненада с 3 дневен уикенд далеч от София само аз и той. Златен ! Обичам го!
Аман вече.
Понякога си мисля дали няма да е по-добре, ако не получавам всичко, което поискам. Поне ще спре потока от ненужни, излишно губещи времето ми хора.
Спирам и планове вече да си правя, за каквото и да било, спирам и да обмислям нещата, защото винаги сметките са ми без кръчмаря. Отсега нататък - по течението и каквото стане.
Раздаваш се от все сърце, а вместо взаимност, получаваш един голям ритник в задника. Упрекваха ме доскоро, че съм била егоист - не бях, ала ще стана.
Егати глупавата година. От самото начало тръгна накриво, да видим къде ще му излезе края. Надявам се поне професионално нещата да се задържат на това равнище, а и ако е възможно - да се подобрят още повече, тва ми е утехата, тва ми е най-важното нещо всъщност към момента.
И съм безкрайно благодарна на семейството ми и приятелите ми, защото ми прощават всичко и винаги чувствам безрезервната им подкрепа и обич, и защото благодарение на тях вървя всеки ден с гордо вдигната глава и преодолявам препятствията по пътя си.
Пфф..лекции от 7:30 до 3 часа...и цял ден ще бягам за подписи.. :/![]()
>>DjBelev<<
Спокойно ми е. Не трябва да е така. Притеснявам се мъничко за утре.
Оф, главата цяла нощ ме боля, сега продължава.. Пия чай и после ще се приготвям за училище. Дано се пооправя.
Нервирана. Дали въобще някога ще се науча, че "Не е честно" е детско чувство и трябва да го преодолея? Нищо не е честно. Защо тогава толкова се дразня и натъжавам, когато пак получа доказателство за това?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
супер безразлично ми е .. и в момента нищо не може да ме трогне..
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
Случайно да учиш в ТУ Варна
Щото винса са в сесия, морското и медицинският и те, май само ние останахме дето още търчим за заверки.
И като говорим за заверки днеска си беше ебаси гаврата, отивам аз на уни, вземам една заверка и ми казват ами тръгваи си, при тая днеска няма да имаме, а другата е болнаЛуда работа.