.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 149

Тема: Ревност

Супер фен
    Нормално е да ревнуваш, по - скоро да не ти е приятно...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    Ми дай на целия тиийн да те отпука , пА то ще си каже

П.С - ГОСПОДИ , ПРИБЕРИ СИ ВЕРСИИТЕ ! FACEPALM >.<
    Версиите?! Демо Версиите или официален релийз?!
    Вересии може би?!
    Все тая...темата май отдавна се изчерпа и си измени темата.
    maDamn

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Версиите?! Демо Версиите или официален релийз?!
    Вересии може би?!
    Все тая...темата май отдавна се изчерпа и си измени темата.
    Ама ти не си се изчерпала с твоите поправки !!!! Айде спри се вече Мис Всичко Знам !!!!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    нали
    maDamn

Banned Фен
    Тая пък сопотската пак се обади и се прави на много знаеща, а иначе е толкоз задръстена, че чак затлачена.И сега няма да се учудя ако се изтъпанчи пак с някои сопотски лаф!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus Виж мнението
    Фейк прави тема, в която форумната тролка си троли обичайните връзващи.
    Много клиширано.
    и по-веселото, което се надявам най-накрая някой да е вденал, че фейка, тролката а.к.а блъди нещо си, са един и същ човек. И ако си направите една ретроспекция, ще разберете кой.

едит: мързи ме да изброявам и другите му никове, преди имаше една тема, в която мачока ги беше понасъбрал.

едит2: само не съм сигурна, защо поне не си смени малко стила на изказването и лексиката, която използва, и начина по който са качени снимките, и съмнителния им произход, и града, и предпочитанията в леглото.
    Имам няколко предположения, които изглеждат логични.
    Последно редактирано от NomNomNom : 01-22-2013 на 18:37
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Общо взето - май допуснах грешка като си направих регистрация в този форум...
    Но същата вече е налице, та затова ще се преместя в частта на форума "По малко от всичко", по-специално в "Информационни технологии", "Пълнолетник" и тези за "Лично творчество", музика, тв и кино.

Ако на някой му трябва някаква помощ свързана с Photoshop - самопреценявам се като средно-напреднал начинаещ в тази област.
    Обичам да правя снимки, въпреки че нямам DSLR фотоапарат, а снимам с обикновена "сапунерка".
    ахаххахаах
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Banned Фен
    Тая па и тая!Все някои и пречи и все с нещо да изпъкне едни гърди пред другите!Мачока бил изброил и ти ще си от ония форумни групички!Ама май си фейка ти като гледам така с оная Бледоликата сте си много идентични....Защо ли?Или не само с нея - кандидатсвай за мис Тийнпроблем може и да си пуснеш лесно манипулеруема анкета за да си начеш егото, което и без това е опорочено като гледам как не си била и още не си ориентирана какво си!

Цитирай Първоначално написано от BloodY_MerY Виж мнението
    Тая па и тая!Все някои и пречи и все с нещо да изпъкне едни гърди пред другите!Мачока бил изброил и ти ще си от ония форумни групички!Ама май си фейка ти като гледам така с оная Бледоликата сте си много идентични....Защо ли?Или не само с нея - кандидатсвай за мис Тийнпроблем може и да си пуснеш лесно манипулеруема анкета за да си начеш егото, което и без това е опорочено като гледам как не си била и още не си ориентирана какво си!
    бтв,

човек, регистриран през 12.2012, няма как да е чел достатъчно мои мнения, че да му направи впечатление кой знае какво, тъй като напоследък пиша рядко.

правете си заключенията.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Banned Фен
    Човека е регистриран доста преди тебе в тоя форум, кукло!Само че заради една умряла модераторка дето си игра със сосиджа на мачока още имам бан на ника!Бтв да не си играеш и ти с неговия сосидж.Айде пий си хапчета и спри да се правиш на остроумна, че само се излагаш.А относно мнението дето цитирах явно помниш като маймуните го пусна преди седмица може би!Спри антидепресантите и мини на нещо по-леко и качествено.Безплатен съвет, защото пантерката може да ти уреди бан - тя има връзки тук.

Цитирай Първоначално написано от BloodY_MerY Виж мнението
    Човека е регистриран доста преди тебе в тоя форум, кукло!Само че заради една умряла модераторка дето си игра със сосиджа на мачока още имам бан на ника!Бтв да не си играеш и ти с неговия сосидж.Айде пий си хапчета и спри да се правиш на остроумна, че само се излагаш.А относно мнението дето цитирах явно помниш като маймуните го пусна преди седмица може би!Спри антидепресантите и мини на нещо по-леко и качествено.Безплатен съвет, защото пантерката може да ти уреди бан - тя има връзки тук.
    ако следвах психология, щях да си направя някоя курсова работа в/у множеството ти акаунти, но за щастие/нещастие няма да ми се наложи.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Banned Фен
    Може да се запишеш на някой ускорен курс щом си толкова особено умна - ще е от полза за теб да се изясниш сама със себе си и най-важното да постигнеш душевен мир.Ама нз защо винаги хората с комплекси и с някакви душевни отклонения не си го признават и най-често търсят някои да им е виновен.Изясни се ще е от полза и за околните ти!

Мега фен Аватара на Rabalka
    Еми не знам какво стана.Правих секс с двамата дето бях поканила и са му казали на моя.И той ми вика как можа аз такива чувства имам към теб и такива неща....И аз му казах,че и на мен ми е било кофти като съм разбрала, че чука друга и той ми вика ама да ама аз не правя тройка с две момичета, а ти прави с две момчета.И ся не ми вдига и не ми пише по скаип и неговите френдове също....

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Абе майната му бре, той може да мърсува, ти да не можеш. Не че постъпката ти е особенно похвална, че си правила 3ка с 2ма от неговите приятели.

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Абе майната му бре, той може да мърсува, ти да не можеш. Не че постъпката ти е особенно похвална, че си правила 3ка с 2ма от неговите приятели.
    Ем да, но сега ми е като че ли някакси по-добре.

Мега фен Аватара на draid
    Боже, колко мъка има по тоя свят...

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Ем да, но сега ми е като че ли някакси по-добре.
    Щом се чувстваш по-добре без него, още по хубаво Не се дерзай за глупости, мъже много.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Щом се чувстваш по-добре без него, още по хубаво Не се дерзай за глупости, мъже много.
    Тя както ги е подкарала по 2, по 2, бързо ще ги опатка.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Какъв ти е проблема, като сте само секс приятели, а не нещо повече?
    Или започна да се привързваш към него?
    Или ти е гадно, че не си единствената?
    Ако е второто: би трябвало е да го знаеш.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    :д :д
    nicely played

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    "ОбЪркана" - използва го грешно. Правилната дума в случая е "сбЪркана"... Много ясно, че не е правилно!

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    xaxaxaxaxaxa НЕМОГАААА да се сдържа !!!

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Rabalka силно се надявам само така да си маааш

Егати поколението егати и чудото.Още няма 15 обаче вече се чука с един, а за да му е гадно си кани неговите прятели на гости и си прави тройка с тях, а свирки прави като за Здрасти.
    Е извинявай,но както си тръгнала 18 може и да правиш вече оргии с по 20 мъже, а на 40 да си подминала вече бройката на Митьо Пищова и Папа Жан взети заедно,но реално, а не само на думи. Внимавай все пак,че слуховете се разнасят да не съжаляваш един ден и да ти бъдат лепнати разни прякори,защото още на тези години се държиш като лесна и разюздена кучка.Съжалявам ако те обиждам,но на черното бяло няма да кажа.Само да не се чудиш един ден защо любовта не съществува, а "тъпите" мъже още щом като им кажеш Здрасти си представят как ти се изпрзват в устата и ти го набиват със все топките до половината на хранопровода. А на такава мацка,която се държи като теб колкото и готина да е аз бих си го извадил само да я прасна през челото с него барем и дойде акъла в главътъ
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Вчера ми се обади и излизахме.Каза, че искал да сме заедно, предложи ми да ходим с една дума и аз такова се съгласих.Само си мисля, да не ми направи пак някои номер...

Повече от фен Аватара на Devil69
    Град
    Bankya
    Ще ти пръсне гъза няколко пъти,същевременно ще си чука и всяка друга ,която му пусне,ще те навие за тройка,четворка и тн с приятелите му и общо взето ще му е яко А това дали е номер???...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си