- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ревност
Нормално е да ревнуваш, по - скоро да не ти е приятно...
Тая пък сопотската пак се обади и се прави на много знаеща, а иначе е толкоз задръстена, че чак затлачена.И сега няма да се учудя ако се изтъпанчи пак с някои сопотски лаф!
и по-веселото, което се надявам най-накрая някой да е вденал, че фейка, тролката а.к.а блъди нещо си, са един и същ човек. И ако си направите една ретроспекция, ще разберете кой.
едит: мързи ме да изброявам и другите му никове, преди имаше една тема, в която мачока ги беше понасъбрал.
едит2: само не съм сигурна, защо поне не си смени малко стила на изказването и лексиката, която използва, и начина по който са качени снимките, и съмнителния им произход, и града, и предпочитанията в леглото.
Имам няколко предположения, които изглеждат логични.
Последно редактирано от NomNomNom : 01-22-2013 на 18:37
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Тая па и тая!Все някои и пречи и все с нещо да изпъкне едни гърди пред другите!Мачока бил изброил и ти ще си от ония форумни групички!Ама май си фейка ти като гледам така с оная Бледоликата сте си много идентични....Защо ли?Или не само с нея - кандидатсвай за мис Тийнпроблем може и да си пуснеш лесно манипулеруема анкета за да си начеш егото, което и без това е опорочено като гледам как не си била и още не си ориентирана какво си!
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Човека е регистриран доста преди тебе в тоя форум, кукло!Само че заради една умряла модераторка дето си игра със сосиджа на мачока още имам бан на ника!Бтв да не си играеш и ти с неговия сосидж.Айде пий си хапчета и спри да се правиш на остроумна, че само се излагаш.А относно мнението дето цитирах явно помниш като маймуните го пусна преди седмица може би!Спри антидепресантите и мини на нещо по-леко и качествено.Безплатен съвет, защото пантерката може да ти уреди бан - тя има връзки тук.![]()
![]()
![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Може да се запишеш на някой ускорен курс щом си толкова особено умна - ще е от полза за теб да се изясниш сама със себе си и най-важното да постигнеш душевен мир.Ама нз защо винаги хората с комплекси и с някакви душевни отклонения не си го признават и най-често търсят някои да им е виновен.Изясни се ще е от полза и за околните ти!
Еми не знам какво стана.Правих секс с двамата дето бях поканила и са му казали на моя.И той ми вика как можа аз такива чувства имам към теб и такива неща....И аз му казах,че и на мен ми е било кофти като съм разбрала, че чука друга и той ми вика ама да ама аз не правя тройка с две момичета, а ти прави с две момчета.И ся не ми вдига и не ми пише по скаип и неговите френдове също....![]()
Абе майната му бре, той може да мърсува, ти да не можеш. Не че постъпката ти е особенно похвална, че си правила 3ка с 2ма от неговите приятели.
Какъв ти е проблема, като сте само секс приятели, а не нещо повече?
Или започна да се привързваш към него?
Или ти е гадно, че не си единствената?
Ако е второто: би трябвало е да го знаеш.
"ОбЪркана" - използва го грешно. Правилната дума в случая е "сбЪркана"... Много ясно, че не е правилно!
Rabalka силно се надявам само така да си маааш
Егати поколението егати и чудото.Още няма 15 обаче вече се чука с един, а за да му е гадно си кани неговите прятели на гости и си прави тройка с тях, а свирки прави като за Здрасти.
Е извинявай,но както си тръгнала 18 може и да правиш вече оргии с по 20 мъже, а на 40 да си подминала вече бройката на Митьо Пищова и Папа Жан взети заедно,но реално, а не само на думи. Внимавай все пак,че слуховете се разнасят да не съжаляваш един ден и да ти бъдат лепнати разни прякори,защото още на тези години се държиш като лесна и разюздена кучка.Съжалявам ако те обиждам,но на черното бяло няма да кажа.Само да не се чудиш един ден защо любовта не съществува, а "тъпите" мъже още щом като им кажеш Здрасти си представят как ти се изпрзват в устата и ти го набиват със все топките до половината на хранопровода. А на такава мацка,която се държи като теб колкото и готина да е аз бих си го извадил само да я прасна през челото с него барем и дойде акъла в главътъ![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Вчера ми се обади и излизахме.Каза, че искал да сме заедно, предложи ми да ходим с една дума и аз такова се съгласих.Само си мисля, да не ми направи пак някои номер...
Ще ти пръсне гъза няколко пъти,същевременно ще си чука и всяка друга ,която му пусне,ще те навие за тройка,четворка и тн с приятелите му и общо взето ще му е якоА това дали е номер???...