.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 199

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Kaena Smith Виж мнението
    Не вярвам в такъв или поне не и в Рая,Ада,
    ако не живеех на Земята и ако не бях израснал в такива природни закони и ограниченост, в които ни е поставил Бог, и ако някой ми беше казал че съществува някъде такова място като Земята и че могат да съществуват хора атеисти и аз нямаше да повярвам, ................ ама уви.

Ако целия си живот си го прекарал в някакво обежище под земята и някой ти каже, че съществува такова нещо като небе, океан, планини и т.н. сигурно пак няма да повярваш.

Една от основните грешки на атеистите е, че се опитват да си обяснят духовния свят, с материални закономерности на познатата им действителност.
    Последно редактирано от defender : 02-06-2013 на 19:14

Голям фен Аватара на ReguL
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ако не живеех на Земята и ако не бях израснал в такива природни закони и ограниченост, в които ни е поставил Бог, и ако някой ми беше казал че съществува някъде такова място като Земята и че могат да съществуват хора атеисти и аз нямаше да повярвам, ................ ама уви.

Ако целия си живот си го прекарал в някакво обежище под земята и някой ти каже, че съществува такова нещо като небе, океан, планини и т.н. сигурно пак няма да повярваш.

Една от основните грешки на атеистите е, че се опитват да си обяснят духовния свят, с материални закономерности на познатата им действителност.
    Доста си самонадеян за човек, на който му липсват и елементарни познания. До колкото помня преди време твърдеше че биологията греши.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си