.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 199

Hybrid View

Мега фен
    ^ ок

сега вече мисля че разбрахте защо всяка тема се запълва от доктора,..................... защото говори този, които има какво да каже.
    (макар че с доктора сме на различни лагери, но факта си е факт)

ПП: всъщност доктора сега ще каже, че няма лагер, защото е медуза........... извън бариерата............ там някаква си негов бариера дето всяка сутрин като стане от леглото и я прескача, на всякъде стърчи и я пробутва.

човека с бариерата, хаха
    Последно редактирано от defender : 02-07-2013 на 19:31

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ^ ок

сега вече мисля че разбрахте защо всяка тема се запълва от доктора,..................... защото говори този, които има какво да каже.
    (макар че с доктора сме на различни лагери, но факта си е факт)

ПП: всъщност доктора сега ще каже, че няма лагер, защото е медуза........... извън бариерата............ там някаква си негов бариера дето всяка сутрин като стане от леглото и я прескача, на всякъде стърчи и я пробутва.

човека с бариерата, хаха
    Лагери и бариери за прескачане колкото искаш. Въпросът не е в това в кой лагер ще си или коя бариера ще прескочиш, това не ме интересува. Но теб това ти е непонятно или по-скоро не искаш да ти е понятно. И отново и отново ме "рисуваш" в някакви си твои картинки, които дори не са и твои(просто ги ползваш наготово). Това показва и всъщност кой си, защото творенията съответстват на твореца си, или "по делата ще ги познаете". Този принцип действа много по-надълбоко. И видях как повечето от тук пишещите ме "нарисуваха", всеки със своите си "четки" и "боички". И по картините ви ви разпознах, всеки какъв е и каква игра играе.
    Дефендърчо си прилича с мен повече от колкото подозира, повече отколкото показва (тоест на по-вътрешно ниво), но самия факт, че реагира (резонира) толкова често и остро на товаq което пиша, доказва това. Защото някъде дълбоко в себе си знае, че говоря истината или поне нещо в тази насока. Но тогава, точно преди кулминацията, точно когато започва да вдява нещичко, изведнъж се намесва другия ДЕФЕНДЪР, " Защитника на правата вяра" и започва да ме плюе и отрича, обсипвайки ме с хиляди реторични въпроси и умо-залъгалки, та така да запази вътрешното си статукво и самоидентичност. Решава да се прави на ударен и глупав и да се върне отново в малката си защитена крепост от чужди мненийца и удобни полу-истини.Там където всичко има цел и смисъл.
    Всъщност логично е да се запитаме, защо Дефендърчо изпитва такава нужда да спори и да ме опонира? Повече от всеки друг. И то не на някакво безличностно, интернет, everyday мнение ниво? Защо е правил същото и с другия потребител gandalfepi4, при който също се вижда, че го е нарисувал и му е създал портрет - образ - отношение? Защо дефендър реагира на тези неща? Ще оставя този въпрос отворен, та някой ако иска и може, да си направи извод.
    Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 02-07-2013 на 20:29

Голям фен Аватара на ReguL
    Цитирай Първоначално написано от In_Nomine_Sathanas Виж мнението
    И видях как повечето от тук пишещите ме "нарисуваха", всеки със своите си "четки" и "боички". И по картините ви ви разпознах, всеки какъв е и каква игра играе.
    Държа да спомена че предпочитам молив. Не съм любител на изобразителното изкуство.

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ReguL Виж мнението
    Държа да спомена че предпочитам молив. Не съм любител на изобразителното изкуство.
    Моливче, четчица... кой с каквото може(и с каквото предпочита).

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    каква богата душевност ..................... почти пророниш сълза,........... честно уе, кво се смееш
    Deja fucking vu.
    Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 02-07-2013 на 20:48

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от In_Nomine_Sathanas Виж мнението
    Дефендърчо си прилича с мен повече от колкото подозира, повече отколкото показва (тоест на по-вътрешно ниво), но самия факт, че реагира (резонира) толкова често и остро на товаq което пиша, доказва това. Защото някъде дълбоко в себе си знае, че говоря истината или поне нещо в тази насока. Но тогава, точно преди кулминацията, точно когато започва да вдява нещичко, изведнъж се намесва другия ДЕФЕНДЪР, " Защитника на правата вяра" и започва да ме плюе и отрича, обсипвайки ме с хиляди реторични въпроси и умо-залъгалки, та така да запази вътрешното си статукво и самоидентичност. Решава да се прави на ударен и глупав и да се върне отново в малката си защитена крепост от чужди мненийца и удобни полу-истини.Там където всичко има цел и смисъл.
    каква богата душевност ..................... почти пророниш сълза,........... честно уе, кво се смееш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си