.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 199

Hybrid View

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ще го повтарям навсякъде, не се опитвай да ми извърташ делата в твоя лъжлива полза.

8. И казвам ви: всеки, който Мене признае пред човеците, и Син Човеческий ще признае него пред Божиите Ангели;
    9. а който се отрече от Мене пред човеците, той ще бъде отречен пред Божиите Ангели.

не ме вкарвай във филмите си
    Ти вече си във филмите. Затова и имаш нужда да си ги приповтаряш чрез разни измислени цитати, в които си се припознал. Цитирането е всъщност символичен акт на затвърждаване, на връщане към онова, което дава чувство за реалност. Както и в по предния пост първоначално беше написал "твърдо вярващ съм", а после символично(за пред себе си) добави и едно "благодаря на Бога". Същия акт на затвърждаване на "филма". Но аз виждам отвъд това, далеч отвъд всяка идеология, маска и етикет. И мога да видя, че в теб си крие нещо, което тук не показваш. А и пред себе си не искаш да го показваш. Затова имаш нуждата постоянно да го отричаш.... И как го отричаш? Като отричаш това, което го представлява(олицетворява) . И кое го олицетворява? Аз. А преди мен - gandalfepi4. Затова е цялото усилено спорене и влагане на лични отношения. Ти всъщност спориш със себе си.
    Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 02-07-2013 на 21:13

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от In_Nomine_Sathanas Виж мнението
    Но аз виждам отвъд това, далеч отвъд всяка идеология, маска и етикет. И мога да видя, че в теб си крие нещо, което тук не показваш.
    и кво толко виждаш,
    сега кво на медиум ли ще ми се правиш.

кво се крие в мене, хайде хвърляй боба.

ПП: абе доктора да не си някакъв Плевенски екстрасенс. - чакай да преровя нета
    Последно редактирано от defender : 02-07-2013 на 21:16

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    и кво толко виждаш,
    сега кво на екстрасенс ли ще ми се правиш
    Не, това са просто подсказки, просто следи, оставени от твоя механизъм за пресъздаване на вътрешната ти реалност.

ПП: Изобщо не ставаше дума за екстрасенски способностти. Всеки оставя следи в написаното, и тъй като написаното е негово творение, по творението можеш да познаеш твореца. Това имах предвид под "виждам отвъд", в смисъл, че виждам "следите".

ПП2: Колкото до това какво се крие в теб. Мога само да гадая какво е то, но виждам че си отделил значително време в това да го отричаш. Според мен затова е и целия театър с християнството, просто за да прикриеш някаква неудобна черта в себе си. Може би имаш някакъв голям грях, а тук чрез изживяването си като праведен и "защитник" го компенсираш.

ПП3: Абе дефендърчо, винаги съм се канел да те питам, какво е положението в твоето семейство? Да не би случайно да си отрасъл с някой по-възрастен роднина?
    Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 02-07-2013 на 21:27

Мега фен
    ПП2: Колкото до това какво се крие в теб. Мога само да гадая какво е то, но виждам че си отделил значително време в това да го отричаш. Според мен затова е и целия театър с християнството, просто за да прикриеш някаква неудобна черта в себе си. Може би имаш някакъв голям грях, а тук чрез изживяването си като праведен и "защитник" го компенсираш.
    тука не знам да хълцам, да скрибуцам или да кашлям.

ПП3: Абе дефендърчо, винаги съм се канел да те питам, какво е положението в твоето семейство? Да не би случайно да си отрасъл с някой по-възрастен роднина?
    не..........честно.

Banned Повече от фен
    Нормално е повечето неща, които пиша за теб, да са скрити от самия теб. Нали затова ги отричаш и криеш, понеже са неудобни.

Мега фен
    Нормално е повечето неща, които пиша за теб, да са скрити от самия теб.
    всичко ми е скрито, тъмммна индия братче.................. ти всичко знаеш, изведи ме от пещерата лодкарю.

ПП: добре сериозно, нищо от това което предполагаш не е вярно.
    Последно редактирано от defender : 02-07-2013 на 22:10

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си