.
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 199
    Голям фен Аватара на ReguL
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    имаш ли да казваш нещо по същество или ще си баеш.
    Много имам да кажа, но на теб ти куца момента с възприемането.

Мега фен
    ^ ок

сега вече мисля че разбрахте защо всяка тема се запълва от доктора,..................... защото говори този, които има какво да каже.
    (макар че с доктора сме на различни лагери, но факта си е факт)

ПП: всъщност доктора сега ще каже, че няма лагер, защото е медуза........... извън бариерата............ там някаква си негов бариера дето всяка сутрин като стане от леглото и я прескача, на всякъде стърчи и я пробутва.

човека с бариерата, хаха
    Последно редактирано от defender : 02-07-2013 на 19:31

Banned Повече от фен
    ^ ок

сега вече мисля че разбрахте защо всяка тема се запълва от доктора,..................... защото говори този, които има какво да каже.
    (макар че с доктора сме на различни лагери, но факта си е факт)

ПП: всъщност доктора сега ще каже, че няма лагер, защото е медуза........... извън бариерата............ там някаква си негов бариера дето всяка сутрин като стане от леглото и я прескача, на всякъде стърчи и я пробутва.

човека с бариерата, хаха
    Лагери и бариери за прескачане колкото искаш. Въпросът не е в това в кой лагер ще си или коя бариера ще прескочиш, това не ме интересува. Но теб това ти е непонятно или по-скоро не искаш да ти е понятно. И отново и отново ме "рисуваш" в някакви си твои картинки, които дори не са и твои(просто ги ползваш наготово). Това показва и всъщност кой си, защото творенията съответстват на твореца си, или "по делата ще ги познаете". Този принцип действа много по-надълбоко. И видях как повечето от тук пишещите ме "нарисуваха", всеки със своите си "четки" и "боички". И по картините ви ви разпознах, всеки какъв е и каква игра играе.
    Дефендърчо си прилича с мен повече от колкото подозира, повече отколкото показва (тоест на по-вътрешно ниво), но самия факт, че реагира (резонира) толкова често и остро на товаq което пиша, доказва това. Защото някъде дълбоко в себе си знае, че говоря истината или поне нещо в тази насока. Но тогава, точно преди кулминацията, точно когато започва да вдява нещичко, изведнъж се намесва другия ДЕФЕНДЪР, " Защитника на правата вяра" и започва да ме плюе и отрича, обсипвайки ме с хиляди реторични въпроси и умо-залъгалки, та така да запази вътрешното си статукво и самоидентичност. Решава да се прави на ударен и глупав и да се върне отново в малката си защитена крепост от чужди мненийца и удобни полу-истини.Там където всичко има цел и смисъл.
    Всъщност логично е да се запитаме, защо Дефендърчо изпитва такава нужда да спори и да ме опонира? Повече от всеки друг. И то не на някакво безличностно, интернет, everyday мнение ниво? Защо е правил същото и с другия потребител gandalfepi4, при който също се вижда, че го е нарисувал и му е създал портрет - образ - отношение? Защо дефендър реагира на тези неща? Ще оставя този въпрос отворен, та някой ако иска и може, да си направи извод.
    Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 02-07-2013 на 20:29

Мега фен
    ооооооо, докторе, къде ти е бариерата уе.

Цитирай Първоначално написано от In_Nomine_Sathanas Виж мнението
    Защо е правил същото и с другия потребител gandalfepi4, при който също се вижда, че го е нарисувал и му е създал портрет - образ - отношение? Защо дефендър реагира на тези неща? Ще оставя този въпрос отворен, та някой ако иска и може, да си направи извод.
    защото ме кефите бе, кво толко има да му се мисли.

абе докторе днеска много задълбочено ми стоиш бре.
    Последно редактирано от defender : 02-07-2013 на 20:40

Banned Повече от фен
    ооооооо, докторе, къде ти е бариерата уе.
    Иии неизбежно достигаме до тази позната част...

И видях как повечето от тук пишещите ме "нарисуваха", всеки със своите си "четки" и "боички". И по картините ви ви разпознах, всеки какъв е и каква игра играе.
    Държа да спомена че предпочитам молив. Не съм любител на изобразителното изкуство.

Мега фен
    Дефендърчо си прилича с мен повече от колкото подозира, повече отколкото показва (тоест на по-вътрешно ниво), но самия факт, че реагира (резонира) толкова често и остро на товаq което пиша, доказва това. Защото някъде дълбоко в себе си знае, че говоря истината или поне нещо в тази насока. Но тогава, точно преди кулминацията, точно когато започва да вдява нещичко, изведнъж се намесва другия ДЕФЕНДЪР, " Защитника на правата вяра" и започва да ме плюе и отрича, обсипвайки ме с хиляди реторични въпроси и умо-залъгалки, та така да запази вътрешното си статукво и самоидентичност. Решава да се прави на ударен и глупав и да се върне отново в малката си защитена крепост от чужди мненийца и удобни полу-истини.Там където всичко има цел и смисъл.
    каква богата душевност ..................... почти пророниш сълза,........... честно уе, кво се смееш

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ReguL Виж мнението
    Държа да спомена че предпочитам молив. Не съм любител на изобразителното изкуство.
    Моливче, четчица... кой с каквото може(и с каквото предпочита).

каква богата душевност ..................... почти пророниш сълза,........... честно уе, кво се смееш
    Deja fucking vu.
    Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 02-07-2013 на 20:48

Мега фен
    ^
    и няма да лъжеш хората, твърдо вярващ съм (благодаря на Бога), не ме вкарвай в сантименталностите и разните твои впечатления.

Banned Повече от фен
    ^
    , твърдо вярващ съм (благодаря на Бога)
    Продължавай да ни(си) го повтаряш.

Моливче, четчица... кой с каквото може(и с каквото предпочита).
    Всъщност току що се сетих че не мога и да рисувам, е някак си ще го преживея, естествено не по-тежко от липсата на уиски, но както и да е.
    Да си чувал че страничните ефекти от халюциногените били леко преувеличени?

П.П. Нямам навика да се придържам винаги към точно определена тема.

Мега фен
    ще го повтарям навсякъде, не се опитвай да ми извърташ делата в твоя лъжлива полза.

8. И казвам ви: всеки, който Мене признае пред човеците, и Син Човеческий ще признае него пред Божиите Ангели;
    9. а който се отрече от Мене пред човеците, той ще бъде отречен пред Божиите Ангели.

не ме вкарвай във филмите си

ЕЕЕЕЕЕ нали знаеш че ние не сме за ня'кви си ангели там!

Banned Повече от фен
    Да си чувал че страничните ефекти от халюциногените били леко преувеличени?
    Не знам. Надявам се, понеже сигурно някой ден ще опитам. Ама в тая умряла, чалгарска страна, където всеки търси да се надруса(понеже е яко брато), психаделиците не са много разпространени.

Banned Повече от фен
    ще го повтарям навсякъде, не се опитвай да ми извърташ делата в твоя лъжлива полза.

8. И казвам ви: всеки, който Мене признае пред човеците, и Син Човеческий ще признае него пред Божиите Ангели;
    9. а който се отрече от Мене пред човеците, той ще бъде отречен пред Божиите Ангели.

не ме вкарвай във филмите си
    Ти вече си във филмите. Затова и имаш нужда да си ги приповтаряш чрез разни измислени цитати, в които си се припознал. Цитирането е всъщност символичен акт на затвърждаване, на връщане към онова, което дава чувство за реалност. Както и в по предния пост първоначално беше написал "твърдо вярващ съм", а после символично(за пред себе си) добави и едно "благодаря на Бога". Същия акт на затвърждаване на "филма". Но аз виждам отвъд това, далеч отвъд всяка идеология, маска и етикет. И мога да видя, че в теб си крие нещо, което тук не показваш. А и пред себе си не искаш да го показваш. Затова имаш нуждата постоянно да го отричаш.... И как го отричаш? Като отричаш това, което го представлява(олицетворява) . И кое го олицетворява? Аз. А преди мен - gandalfepi4. Затова е цялото усилено спорене и влагане на лични отношения. Ти всъщност спориш със себе си.
    Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 02-07-2013 на 21:13

Мега фен
    Но аз виждам отвъд това, далеч отвъд всяка идеология, маска и етикет. И мога да видя, че в теб си крие нещо, което тук не показваш.
    и кво толко виждаш,
    сега кво на медиум ли ще ми се правиш.

кво се крие в мене, хайде хвърляй боба.

ПП: абе доктора да не си някакъв Плевенски екстрасенс. - чакай да преровя нета
    Последно редактирано от defender : 02-07-2013 на 21:16

Banned Повече от фен
    и кво толко виждаш,
    сега кво на екстрасенс ли ще ми се правиш
    Не, това са просто подсказки, просто следи, оставени от твоя механизъм за пресъздаване на вътрешната ти реалност.

ПП: Изобщо не ставаше дума за екстрасенски способностти. Всеки оставя следи в написаното, и тъй като написаното е негово творение, по творението можеш да познаеш твореца. Това имах предвид под "виждам отвъд", в смисъл, че виждам "следите".

ПП2: Колкото до това какво се крие в теб. Мога само да гадая какво е то, но виждам че си отделил значително време в това да го отричаш. Според мен затова е и целия театър с християнството, просто за да прикриеш някаква неудобна черта в себе си. Може би имаш някакъв голям грях, а тук чрез изживяването си като праведен и "защитник" го компенсираш.

ПП3: Абе дефендърчо, винаги съм се канел да те питам, какво е положението в твоето семейство? Да не би случайно да си отрасъл с някой по-възрастен роднина?
    Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 02-07-2013 на 21:27

Не знам. Надявам се, понеже сигурно някой ден ще опитам. Ама в тая умряла, чалгарска страна, където всеки търси да се надруса(понеже е яко брато), психаделиците не са много разпространени.
    А пробвал ли си медитация?

Мега фен
    тъдъмммммммммммм.................. ................................... туп.

е па те такова животно нема...................
    това е вуте.

думи няма, да кажа каквото искам да кажа.
    Последно редактирано от defender : 02-07-2013 на 21:26

Banned Повече от фен
    А пробвал ли си медитация?
    Предимно с нея действам.

Мега фен
    докторе, тая вечер като си лягам ще си кажа една молитва и за тебе.................. па нека ти.

Banned Повече от фен
    докторе, тая вечер като си лягам ще си кажа една молитва и за тебе.................. па нека ти.
    Ама ти по принцип за какво се молиш?

Мега фен
    ПП2: Колкото до това какво се крие в теб. Мога само да гадая какво е то, но виждам че си отделил значително време в това да го отричаш. Според мен затова е и целия театър с християнството, просто за да прикриеш някаква неудобна черта в себе си. Може би имаш някакъв голям грях, а тук чрез изживяването си като праведен и "защитник" го компенсираш.
    тука не знам да хълцам, да скрибуцам или да кашлям.

ПП3: Абе дефендърчо, винаги съм се канел да те питам, какво е положението в твоето семейство? Да не би случайно да си отрасъл с някой по-възрастен роднина?
    не..........честно.

Banned Повече от фен
    Нормално е повечето неща, които пиша за теб, да са скрити от самия теб. Нали затова ги отричаш и криеш, понеже са неудобни.

Мега фен
    давай още ............. психоложе мой.

още можеш............... импровизрай бро.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си