.
Отговор в тема
Страница 21 от 40 ПървиПърви ... 1117181920212223242531 ... ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 994
    tanchetyyyyyy
    Guest
    Zdraveite tarsq edin film no ne moga da se setq kak se kazva razpravq se za grupa priqteli koito iskat da se posheguvat s edin ot priqtelite i go hvarlqt v baseina i toi umira a posle nqkoi si otmashtava za tova molq ako se setite kak se kazva blagodarq predvaritelno

Здравейте,
    имам една молба към вас
    С приятелКи ще се събираме в нас и сме планирали да се отдадем на филмите на ужасите. Ще изгледаме към 3-4 филма, но трябва да са такива, че да ни се изправят косите. Нещо, от което да изтръпнем и чак да пищим от страх Имате ли някакви предложения? Говорим за СТАБИЛНИ ужаси. Филми с тийнейджъри са с предиство

Повече от фен Аватара на greenblood
    Цитирай Първоначално написано от Ягодка Виж мнението
    Здравейте,
    имам една молба към вас
    С приятелКи ще се събираме в нас и сме планирали да се отдадем на филмите на ужасите. Ще изгледаме към 3-4 филма, но трябва да са такива, че да ни се изправят косите. Нещо, от което да изтръпнем и чак да пищим от страх Имате ли някакви предложения? Говорим за СТАБИЛНИ ужаси. Филми с тийнейджъри са с предиство
    Най добрите филми на ужасите според мен са S.A.W, Очите на скалите1 и втора част, поредиците на погрешен завой. Но понеже тези са най добрите филми и предполагам сте ги гледали. Предлагам ви да гледате. The Descent / Спускането (2005) http://www.zamunda.net/details.php?id=175411 The Descent: Part 2 / Спускането: Част 2 (2009) http://www.zamunda.net/details.php?id=212699
    Orphan / Сирак (2009) http://www.zamunda.net/details.php?id=191455

Голям фен Аватара на Kaena Smith
    Стабилен ужас...по-горе изброените са от типа касапски(Очите на скалите),на мен лично не ми въздействат.Или поне не като The ring и Dead Silence.
    За Orphan съм чувала добри отзиви.

greenblood - Кой те излъга, че най - добрите филми на ужасите са SAW и Wrong Turn?Най - добрите филми на ужасите са именно класиките - Friday the 13th, Halloween, Screem, A Nightmare On Elm Street, I Know What You Did Last Summer, Hellraiser, Child's Play, The Texas Chainsaw Massacre.Това са най - великите хорър поредици.А за филми - Psycho, Misery, The Shining и др. филми по романи на Стивън Кинг.За atology-та - Creepshow, Trick 'r Treat и др.Не говори друг път за неща, които не знаеш...

Объркал съм, съжалявам - Scream...

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    Цитирай Първоначално написано от ew4it0yy Виж мнението
    Така .. Първо Здрасти на всички .. Искам да ви помоля да кажете някой много (ама много ) интересен и в същото време психически страшен. Почти никъде не намирам такъв. Да кажем нещо от сорта на да почне някой да преследва някой в къща (затворено пространство демек ) и там така такива страхотиики. Сега съм сложила да се теглят около 19-20 така по-тежички, но ако има някой такъв филм .. моля да не се притеснява да ми каже.
    Човек, казвам ти "Cold prey" и трите части са страхотни. Мисля, чче ще ти хареса. Не се подвеждай по това, че е скандинавски филм. )))))

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    Не знам дали я нави да го гледа, но мен успя, като чуя за европейско кино и знам, че е добро. Въпреки това смятам, че американските са абсолютна класика, утвърдена изродщина на макс
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Някой ако може да ми препоръча хоръри...с следната история: група приятели отиват някъде и..нататък знаете ;Д знам,че е банално ,но...Мерси предварително

Цитирай Първоначално написано от CrAzZyDeViLl Виж мнението
    Някой ако може да ми препоръча хоръри...с следната история: група приятели отиват някъде и..нататък знаете ;Д знам,че е банално ,но...Мерси предварително
    Толкова ли е трудно да напишеш в google "Филми на ужасите с приятели" ? Излизат ти най-различни форуми и гледаш мненията на хората..Винаги чакате всичко на готово.

Иначе аз повече филм на ужасите няма да си пусна,освен ако не е с приятели за да се "наплашим" малко.Тези филми ако ги гледаш нон стоп,какво правех аз ти разбиват психиката и сънуваш постоянно кошмари...Който иска нека ги гледа

Цитирай Първоначално написано от Fucking_perfect Виж мнението
    Толкова ли е трудно да напишеш в google "Филми на ужасите с приятели" ? Излизат ти най-различни форуми и гледаш мненията на хората..Винаги чакате всичко на готово.

Иначе аз повече филм на ужасите няма да си пусна,освен ако не е с приятели за да се "наплашим" малко.Тези филми ако ги гледаш нон стоп,какво правех аз ти разбиват психиката и сънуваш постоянно кошмари...Който иска нека ги гледа
    Е не човек,въобще не бях се сетил за това Прегледал съм всички възможни теми за това търся помощ тук ама...nvm

ЕЕЕЕЕЕ сега да ви се похваля гледах Cold prey и ви го препоръчвам, това се оказа стабилен филм само, че 1 и 2, 3 част е бозава. И си е точно за група тийнове в една хижа сред нищото. И един психо ненормалник

Здравейте. Можете ли да ми дадете филми от рода на Тексаско клане, Погрешен завой... абе с повече кървища

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от tanchetyyyyyy Виж мнението
    Zdraveite tarsq edin film no ne moga da se setq kak se kazva razpravq se za grupa priqteli koito iskat da se posheguvat s edin ot priqtelite i go hvarlqt v baseina i toi umira a posle nqkoi si otmashtava za tova molq ako se setite kak se kazva blagodarq predvaritelno
    Eй, спомням си го този филм, въртяха го по диемата. Бях напълно забравил за него докато не прочетох написаното. Моля ако някой се сеща да пише.

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Цитирай Първоначално написано от royal22 Виж мнението
    Здравейте. Можете ли да ми дадете филми от рода на Тексаско клане, Погрешен завой... абе с повече кървища

Ммм The hills have eyes, Friday the 13th, Nightmare on Elm Street, Saw .. например

Цитирай Първоначално написано от royal22 Виж мнението
    Midnight Movie
    Scream
    Urban Legends
    Последните два имат по няколко части

Аз пък си чакам 3 сезон на American horror story.... И ще ми се изчака чакалото до есента...

Хора, взел съм си "Ядини и пийни" както се казва и ми се гледа нещо да се посмея. Само дето аз освен ужаси друго не гледам, и затова съчетавам двата жанра. Та, има ли някой да ми препоръча хорърче, от което и малко да се посмея. Имам впредвид от сорта Sean of the Dead, Club Dread, не типична пародия като Scary movie но и това става.

Краен случай просто страхотен филм като Scream, без чак толкова фантасмагории както някои филми. Просто филма да е увлекателен, а не да съм под напрежение за духове или такива работи през цялото време. Доста странни изисквания, но .......

Град
    UK
    Цитирай Първоначално написано от Iveca Виж мнението
    Хора, взел съм си "Ядини и пийни" както се казва и ми се гледа нещо да се посмея. Само дето аз освен ужаси друго не гледам, и затова съчетавам двата жанра. Та, има ли някой да ми препоръча хорърче, от което и малко да се посмея. Имам впредвид от сорта Sean of the Dead, Club Dread, не типична пародия като Scary movie но и това става.

Краен случай просто страхотен филм като Scream, без чак толкова фантасмагории както някои филми. Просто филма да е увлекателен, а не да съм под напрежение за духове или такива работи през цялото време. Доста странни изисквания, но .......

Сръбски филм. На всички го препоръчвам, страхотен филм !
    Особенно върви с ядини и пийни.

Сега сериозно, наистина доста странни изисквания, но ако не си гледал The ward може да ти хареса, The orphan е готин също, The stepfather съъъъщо.

The Orphan не е ли точно паранормален филм с постоянно напрежение и без частица хумор. Поне с това впечатление съм останал от това, което са ми казвали. Иначе мерси за Сръбския филм, ама не мисля.

Град
    UK
    Цитирай Първоначално написано от Iveca Виж мнението
    The Orphan не е ли точно паранормален филм с постоянно напрежение и без частица хумор. Поне с това впечатление съм останал от това, което са ми казвали. Иначе мерси за Сръбския филм, ама не мисля.
    Не знам хоръри с хумор, за това съм ти дала някой увлекателни и интересни за гледане, каквито искаше в краен случай.
    И не, няма нищо паранормално в The Orphan, поне в този който аз съм гледала.

http://www.imdb.com/title/tt1148204/?ref_=fn_al_tt_1

Ок, благодаря, мисля ей сега да си го дръпна.

Здравейте! Някой може ли да ми каже някакъв филм на ужасите без значение дали е нов или стар просто да е наистина свестен...

Цитирай Първоначално написано от sunny_325 Виж мнението
    Здравейте! Някой може ли да ми каже някакъв филм на ужасите без значение дали е нов или стар просто да е наистина свестен...
    Гледай 30 дневна нощ ----> http://zamunda.net/details.php?id=146918&hit=1 Просто уникален филм...нямам думи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си