- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нека спрем тестването на козметични продукти върху животните
arsenalllbaby точно това имах предвид. Има хора, които биха се съгласили да го правят.
А пък In_Nomine_Sathanas нямам нужда примерно да капят белина в очите на зайчета, за да знам, че е лошо да ти попада белина в окото. Аз си го знам по принцип! Буквално го правят ей така, да видят какво ще стане. За някакво извратено удоволствие.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не успях да се подпиша, дава ми грешка...
Браво за темата!
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Очевидно не разбираш нищо и говориш с клиширани простотии. Животното никога не може да страда, защото то няма психичен Аз-образ, на който да си приписва изживявания. Ти виждала ли си някога тъжна крава, или тъжен кон?
Само човекът може да страда, защото страданието е психично явление, а не физично (не го бъркай с болка). Затова да се тестват продукти върху хора е дори по жестоко, тъй като човека страда, а животното не.
Също така, не знам за какъв съзнателен избор говориш при един беден човек. Бедния човек е всичко друго, но не и съзнателен. А избора и нуждата се припокриват, което напълно елиминира смисъла на думата избор.
Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 02-16-2013 на 12:53
Червилото ми не струва смъртта на никое животно!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Според теб кого ще послушам - човек във форум, който казва, че животните не страдат или учени и ветеринари, които знаят и обясняват, че е точно обратното. Да, аз съм виждала кучета, които страдат, когато съмм плакала, котката е идвала и започва да ме ближе по лицето и да ми мърка и ме успокоява. Наречи го както искаш, смей ми се кооолкото си искаш... Аз си знам.![]()
За бедните хора - веднъж като си купувах закуска, имаше един бездомник... Реших да му купя закуска и на него, взех я, подадох му я и казах "Заповядай", а той не я прие и каза: "Не, не, предпочитам пари" ........ За какъв чеп ми се обясняваш ти тук, че не били съзнателни...
А за това "страданието е психично явление, а не физично (не го бъркай с болка)" - не ги бъркам. Животните ги боли. И защо? Защото за хората това е по-лесния начин.
Гледайте този клип... http://www.youtube.com/watch?v=hgFWIh71KjY ...
Момиче ^^
Споменахте за тестване на продуктите върху хора. Ами това го има от много време. То е доброволно и на хората има се плаща. И в България го има, наскоро ми попадна такава обява. Но явно някои марки предпочитат да тестват първо върху животни, защото може да стане гаф и да се стигне до ослепяване например. Ако това се случи с човек, ще стане голям скандал, а за животното никой няма и да разбере. Кофти, но надали ще спрат да го правят, а и ние няма да спрем да ползваме продуктите. Една забрана може да бъде заобиколена по много начини.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Заслужаваш да ти правят опити на теб, вместо на животинките. Или поне някой да те гръмне в коляното и да те оставят да умреш в мъки. Благодаря от името на всички, че напускаш темата.
Момиче ^^
Докторе някой път не мога да разбера тролваш ли или наистина ги мислиш тия неща
Не. Спокойна съм си.Просто ти казах каквото мисля.
Момиче ^^
Добавям към целите на темата : Съд за насилниците на животни.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ще се намери кой да им разкаже играта на лошите хора. Най-вероятно самите те ще свършат тази работа.
Той нека си дразни, но с тия сценки дава идеи на болните мозъци.
Забавно ли ще ти е да те отвлека, завържа, да ти сложа запушалка за уста, да ти вържа очите или пък не - да те оставя да гледаш, да доведа циганин да те изнасили, да ти свърши в устата, след което да ти направя кола маска на всеки косъм, който се сетиш, да ти дам да пиеш собствената си сперма/пикня, да ти отрежа пръст и да ти го натъпча в устата? Щото може на мен това да ми е забавно.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ohh God, the irony.
Допреди няколко поста говореше колко е грешно да измъчваш и да си насилник, а сега искаш да насилваш мен. Хахах хахах.
Значи се възмущаваш от садистите, но и ти имаш садистични наклонности. Не следва ли да се възмущаваш и от себе си?
Колко си противоречиш само.
Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 02-16-2013 на 14:25