.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 93
    Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Има подобна тема в раздела за спорт.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мерси, на втората сам пак доста слаб в момента сам с 11кг повече.. скоро ще кача актуални..снимки ;pp

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Има подобна тема в раздела за спорт.
    Знам но тази тема НЕ Е само за физически прогрес а и за духовен в смисъл: и за прогреса на човешката воля

Мега фен Аватара на strawberry88
    Ами аз имам голям духовен прогрес също. :Д Газирано не пия от повече от година сигурно.Всъщност не пия нищо друго освен вода, зелен чай и изцедени плодове.Не ям сладко, пържено, тестено.Това за мен си е голям напредък.В началото ми беше много трудно, но свикнах.И физически прогрес имам де.Сега даже като си гледам снимките от преди съм коренно различна. Може и аз да пусна снимка някой път.

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Да не пиеш газирано духовен прогрес ли се води?
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Xaxaxa, еми в случая да.

Супер фен Аватара на tonssy
    ^^ Еми да, мислено си го е наложила- силата на волята

Супер фен Аватара на wiiwa
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Ами аз имам голям духовен прогрес също. :Д Газирано не пия от повече от година сигурно.Всъщност не пия нищо друго освен вода, зелен чай и изцедени плодове.Не ям сладко, пържено, тестено.Това за мен си е голям напредък.В началото ми беше много трудно, но свикнах.И физически прогрес имам де.Сега даже като си гледам снимките от преди съм коренно различна. Може и аз да пусна снимка някой път.
    Че какво ядеш ? :Д

Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Ъм, искаш да кажеш, че съм спряла всякаква храна ли? :Д А и се опитвам да направя плочки на корема.А ако искам такива тези неща се спират ...тъй че..

Че храната само на сладко, пържено и тестено ли се дели?

Наистина бях чел някъде че плочки при жените се правят с диета, имам в предвид че жените могат да направят плочки с диета и малко упражнения...не-знам колко е вярно но все пак..

^ Вярно е. Повечето момичета/ жени първо трябва да премахнат излишните мазнини около талията (общо взето цялата коремна област). Мазнини няма как да се премахнат без да се изключат определени групи храни от яденето.

Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    ^ Вярно е. Повечето момичета/ жени първо трябва да премахнат излишните мазнини около талията (общо взето цялата коремна област). Мазнини няма как да се премахнат без да се изключат определени групи храни от яденето.

Супер фен Аватара на wiiwa
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Ъм, искаш да кажеш, че съм спряла всякаква храна ли? :Д А и се опитвам да направя плочки на корема.А ако искам такива тези неща се спират ...тъй че..
    Не искам да кажа това, искам да попитам какво ядеш. :Д От какво се състои твоето дневно меню например ?

Да, така е.

wiiwa, има много други храни освен тестено, пържено и сладко. :Д

Не искам да кажа това, искам да попитам какво ядеш. :Д От какво се състои твоето дневно меню например ?
    Ами замених белия хляб с този на Вита.Вместо маргарин слагам масло на някои неща.Също така ям много плодове, зеленчуци, сурови ядки, сушени плодове, месо, млечни продукти, риба, леща, боб, мюсли с обезмаслено кисело мляко, киноа, ям само белтъците на яйцата :Д , натурален шоколад понякога .. и още неща, но не мога да изредя всички в момента.
    Последно редактирано от strawberry88 : 02-17-2013 на 17:54

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Мазнини няма как да се премахнат без да се изключат определени групи храни от яденето.
    Познавам мацка, която на ден поглъща по две кутии бисквити, или два шоколада и тем подобни и има 6 pack.

А "обезмасленото" мляко, което ядете, въобще не знам как можете да наречете мляко; та и като изядеш 2 жълтъка, няма да надебелееш...

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Познавам мацка, която на ден поглъща по две кутии бисквити, или два шоколада и тем подобни и има 6 pack.
    Е това предполагам си е до гена й + доста интензивни тренировки. Едва ли и преди да направи 6 pack-a е яла по толкова.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Не е правила никакъв 6 pack, от малка е така. Като беше на 7 пак имаше, с тази разлика, че тогава нямах идея какво е това на корема й. Просто ген.

Мега фен Аватара на Colouring
    Мен ми писна да ям боклуци пък. Искам да започна някакъв по-здравословен начин на хранете, на живот, ако щеш. Да, искам също да отслабна, но основната ми идея е, че просто трябва да спра вредните храни. Обаче направо се отчайвам, че няма какво да ям.Нищо не е качествено. Всичко е ГМО, което разваля целия организъм на хората... Тровят ни, ей, тровят ни!
    Та... Искам промяна. И външна, и вътрешна. Така че мисля да поработя по въпроса. Като се постопли времето ще ходя да тичам с една приятелка, а сега мисля да правя някакви упражнения вкъщи за тонус.
    Относно храненето - много ми е трудно да се наям без хляб. Просто... докато нямам една топка, която да ми тежи в стомаха и да ме засити, не мога да стана от масата. Само със супа, примерно, никакъв шанс да се наям. Вие как отказахте хляба, ако сте или поне с какъв КАЧЕСТВЕН го замествате?
    Най-голямото е желание просто да отвикна от вредното.

П.С - Естествено, типично момичешкото също говори - искам да се вмъкна в една определена пола. :Д

^Хляб Вита.

Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Вие как отказахте хляба, ако сте или поне с какъв КАЧЕСТВЕН го замествате?
    Хлябът (пълнозърнест, ръжен) е полезен и не бива да се изключва напълно от менюто. Аз си купувам най-различни от "Слънце и луна" (пекарна + ресторант + магазин), има избор и съм много доволна от качеството.
    А това, че не ставаш от масата докато не преядеш, е прекалеено вреден навик. За отслабващите (и не само), е препоръчително да се става от масата, малко преди да се почувстваш сит.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Много е важно хляба да се дроби в боба!
    Grumpy old madman

Много хубава тема и аз се записвам - Дано повечко хора я видят защото може да им е от полза . Колкото до мен занимавам се основно с фитнес и плуване като плуване тренирам от 5 годишна . Никога не съм водила застоял живот винаги съм спортувала . Обичам спорта и активният начин на живот пред седенето вкъщи пред телевизора .За храненето не спазвам специални режими просто се храня здравословно с много зеленчуци . Не ям пържено и мазно по скоро задушено . Сладко много обичам да съм си наложила някакви граници и не ми се отразява . За мен хората който не успяват да отслабнат не е защото не могат а защото не искат . Много по лесно е нищо да не ядеш да сваляш 5 кг и после да си ги върнеш защото през това време си седял само пред дивана вкъщи . Винаги съм казвала че спорта му е майката за всеки човек има подходящият спорт стига да опита . Има йога ,фитнес тае бо каквото на човек му се иска . А с правилно хранене нещата ще бъдат още по -добри . И Другото не смятам че здравословният начин живот трябва само да трае до отслабването той трябва да е трае цял живот.

Супер фен Аватара на gabi_94
    Хора, мотивирате ме! Висока съм 171, 57кг. Та искам да сваля до 53кг. Волята не ми е от най-силните страни. тъй че ще видим как ще стане всичко това... Та как според вас здравословно да ги сваля тия 4 кг. Искаше ми се в рамките на месец, но ако може с хранителен режим и само някакви леки упражнения, защото лесно оформям мускули, а не ми се ще...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си