- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Физически и Духовен Прогрес..!
Има подобна тема в раздела за спорт.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Мерси, на втората сам пак доста слаб в момента сам с 11кг повече.. скоро ще кача актуални..снимки ;pp
Ами аз имам голям духовен прогрес също. :Д Газирано не пия от повече от година сигурно.Всъщност не пия нищо друго освен вода, зелен чай и изцедени плодове.Не ям сладко, пържено, тестено.Това за мен си е голям напредък.В началото ми беше много трудно, но свикнах.И физически прогрес имам де.Сега даже като си гледам снимките от преди съм коренно различна.Може и аз да пусна снимка някой път.
Да не пиеш газирано духовен прогрес ли се води?![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
^^ Еми да, мислено си го е наложила- силата на волята![]()
Наистина бях чел някъде че плочки при жените се правят с диета, имам в предвид че жените могат да направят плочки с диета и малко упражнения...не-знам колко е вярно но все пак..
^ Вярно е. Повечето момичета/ жени първо трябва да премахнат излишните мазнини около талията (общо взето цялата коремна област). Мазнини няма как да се премахнат без да се изключат определени групи храни от яденето.
Да, така е.![]()
wiiwa, има много други храни освен тестено, пържено и сладко. :Д
Ами замених белия хляб с този на Вита.Вместо маргарин слагам масло на някои неща.Също така ям много плодове, зеленчуци, сурови ядки, сушени плодове, месо, млечни продукти, риба, леща, боб, мюсли с обезмаслено кисело мляко, киноа, ям само белтъците на яйцата :Д , натурален шоколад понякога .. и още неща, но не мога да изредя всички в момента.![]()
Последно редактирано от strawberry88 : 02-17-2013 на 17:54
Не е правила никакъв 6 pack, от малка е така. Като беше на 7 пак имаше, с тази разлика, че тогава нямах идея какво е това на корема й. Просто ген.
Мен ми писна да ям боклуци пък. Искам да започна някакъв по-здравословен начин на хранете, на живот, ако щеш. Да, искам също да отслабна, но основната ми идея е, че просто трябва да спра вредните храни. Обаче направо се отчайвам, че няма какво да ям.Нищо не е качествено. Всичко е ГМО, което разваля целия организъм на хората... Тровят ни, ей, тровят ни!
Та... Искам промяна. И външна, и вътрешна. Така че мисля да поработя по въпроса. Като се постопли времето ще ходя да тичам с една приятелка, а сега мисля да правя някакви упражнения вкъщи за тонус.
Относно храненето - много ми е трудно да се наям без хляб. Просто... докато нямам една топка, която да ми тежи в стомаха и да ме засити, не мога да стана от масата. Само със супа, примерно, никакъв шанс да се наям. Вие как отказахте хляба, ако сте или поне с какъв КАЧЕСТВЕН го замествате?
Най-голямото е желание просто да отвикна от вредното.
П.С - Естествено, типично момичешкото също говори - искам да се вмъкна в една определена пола. :Д
Хлябът (пълнозърнест, ръжен) е полезен и не бива да се изключва напълно от менюто. Аз си купувам най-различни от "Слънце и луна" (пекарна + ресторант + магазин), има избор и съм много доволна от качеството.
А това, че не ставаш от масата докато не преядеш, е прекалеено вреден навик. За отслабващите (и не само), е препоръчително да се става от масата, малко преди да се почувстваш сит.
Много е важно хляба да се дроби в боба!
Grumpy old madman
Много хубава тема и аз се записвам - Дано повечко хора я видят защото може да им е от полза . Колкото до мен занимавам се основно с фитнес и плуване като плуване тренирам от 5 годишна . Никога не съм водила застоял живот винаги съм спортувала . Обичам спорта и активният начин на живот пред седенето вкъщи пред телевизора .За храненето не спазвам специални режими просто се храня здравословно с много зеленчуци . Не ям пържено и мазно по скоро задушено . Сладко много обичам да съм си наложила някакви граници и не ми се отразява . За мен хората който не успяват да отслабнат не е защото не могат а защото не искат . Много по лесно е нищо да не ядеш да сваляш 5 кг и после да си ги върнеш защото през това време си седял само пред дивана вкъщи . Винаги съм казвала че спорта му е майката за всеки човек има подходящият спорт стига да опита . Има йога ,фитнес тае бо каквото на човек му се иска . А с правилно хранене нещата ще бъдат още по -добри . И Другото не смятам че здравословният начин живот трябва само да трае до отслабването той трябва да е трае цял живот.
Хора, мотивирате ме! Висока съм 171, 57кг. Та искам да сваля до 53кг. Волята не ми е от най-силните страни. тъй че ще видим как ще стане всичко това...Та как според вас здравословно да ги сваля тия 4 кг. Искаше ми се в рамките на месец, но ако може с хранителен режим и само някакви леки упражнения, защото лесно оформям мускули, а не ми се ще...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!