- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Не обичам некомпетентни чиновнички от банка да ми се обаждат , особено когато са сгрешили самите те.Няма как да забравя случая , когато искаха да отида в централния им клон , за да ми бъде открит акредатив.Иначе съм в добро настроение , размазахме ги на футбол ~ 24-4 като 20 гола бяха мое дело + 4 асистенции.Май трябва да сменя крайно жените , с които се срещам.Дори на мен ми е неприятно , когато са курви , които пускат лесно.За бизнес-проекта се чудя много - мода да изкарвам повече пари от брат си , ама наистина не ми се занимава.Прекалено съм мързелив, уморен и немотивиран.
Загубено ми е. Искам нещо да се промени. По-интересен искам да ми е живота.. ама ндаа.
Не искам да живея в тва малко градче. Няма кво да се прави. голяма тъпотия е .. :/
Оф не знам кво ми се прави..
Как можах да забравя, че имам онлайн тест. Когато се сетих, беше вече минало времето и беше заключен, а нещата ги знаех. Утре трябва да горовя с професора, дано да ми позволи да го взема отново. И този тест по история ще ме довърши вече, от няколко дни уча, а имам чувството, че нищо не знам. Не мога да се състедоточа, само той ми е в главата, както обикновено де. А сега като знам, че е с разместено рамо и направо се побърквам. Да идва по-бързо лятото и да се свършва цялата тази работа, че вече направо ще откача.
Последно редактирано от dream1707 : 02-18-2013 на 20:24
На някои му са ебе хаха
Така ти пише в инфото. То бая съм виждал с дар слово момчета и момичета тъй че де да знам пък може и да лъжеш. хах
__________________________________________________ __________________________________________________ _______
Много добра ==> http://vbox7.com/play:cfd54fd8?p=fav...305&order=date
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...
Продължавам да се надявам на чудо. Възможно е и да не го дочакам хич.
Много мразя такива on/off отношения. Или си с мен, или си без мен. Какво е това "иди ми-дойди ми"?! Въобще, нормално ли е хора на такива години да не знаят какво искат?
Ако продължавам все така да проявявам завидно търпение и да прощавам, ще се преквалифицирам в Майка Тереза на 21 век и ще чакам орден Стара планина от държавата.
омг преядох брутално и ми е много якопрекарах мега яката вечер, обичам си съквартирантките vol.2 <3 и утре нямам лекции, само в сряда и четвъртък и после р-а-з-м-а-з-в-а-ц-и-я! ЙЕС!
Яко сдух, лек.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Ако можеше сутрините да са към обяд....
Няма изгледи за развитие, а аз нямам намерение принудително да стоя в чуждия застой.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Спи ми сееееееееееее.
Подозренията ми се оказаха верни.
А мойто чаве вече искам да си идва,защото адски ми липсва,иска да се гушна в него
Аргх.
maDamn
Някакво болнаво ми е боли ме гърлото и ме втриса . Направо нямам думи точно тази седмица да се тръсна на легло![]()
![]()
Изгубих се сред клетки и ДНК-а и лоши сънища. Още 4 дни и съм във ваканция. Да минават!
Много щастлива още от сутринта! Дано целия ми ден да е такъв .
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Болна съм, поне ще си почина малко щото тая първа смяна ми омръзна.
Не ми беше добре и се прибрах. Баси и ужаса,не мога нищичко да хапна, само на вода съм. Не мога просто...
искам да си го гушна и да заспя до него.
maDamn
Като престъпник.
Ама като цяло ми е добре. Само малко работа да посвърша и заминавам на даскало да бездействам.
Ц, ц, ц... Доста се замислих след тази пресконференция. Наистина може да стане доста грозно.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
клипа се получи уникален, и да искахме да стане по-добре нямаше как, сега остава да го обработим и да сложим музиката и ще е перфектен
май хората не знаят с какво се захващат, когато ни кажат, че не можем да направим добро произведение
засега денят е забавен, дано да продължи да е така и до довечера
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
студено ми е и ми се спи. И искам ТОЙ да ми се обади,сега съм добре, а ако го направи, ще съм 300 пъти по-добре. ;д
Някакси все повече започвам да си мисля,че егозимът си е много добро качество.Защо да се опитваш да се раздаваш и да разбираш хората като просто може да си се възползваш от тях както ти харесва.Да не ти пука ама грам как се чувстват,да си живееш живота,да не даваш разни отчети и така и да ги търсиш само когато имаш нужда.Ако пък не те устройва и/или тях не ги устройва биеш един Next и просто гледаш напред.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!