.
Затворена тема
Страница 3 от 163 ПървиПърви 12345671353103 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 4072
    Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Не обичам некомпетентни чиновнички от банка да ми се обаждат , особено когато са сгрешили самите те.Няма как да забравя случая , когато искаха да отида в централния им клон , за да ми бъде открит акредатив.Иначе съм в добро настроение , размазахме ги на футбол ~ 24-4 като 20 гола бяха мое дело + 4 асистенции.Май трябва да сменя крайно жените , с които се срещам.Дори на мен ми е неприятно , когато са курви , които пускат лесно.За бизнес-проекта се чудя много - мода да изкарвам повече пари от брат си , ама наистина не ми се занимава.Прекалено съм мързелив, уморен и немотивиран.

Загубено ми е. Искам нещо да се промени. По-интересен искам да ми е живота.. ама ндаа.
    Не искам да живея в тва малко градче. Няма кво да се прави. голяма тъпотия е .. :/

Оф не знам кво ми се прави..

Как можах да забравя, че имам онлайн тест. Когато се сетих, беше вече минало времето и беше заключен, а нещата ги знаех. Утре трябва да горовя с професора, дано да ми позволи да го взема отново. И този тест по история ще ме довърши вече, от няколко дни уча, а имам чувството, че нищо не знам. Не мога да се състедоточа, само той ми е в главата, както обикновено де. А сега като знам, че е с разместено рамо и направо се побърквам. Да идва по-бързо лятото и да се свършва цялата тази работа, че вече направо ще откача.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от lipecek Виж мнението
    Нали си на 17се какво право ? Или малко фейк профилченце ? Чудя се как го правите това събиране и делене и връзки и к'во ли не Бах ! На 22 години съм пък съм имал само 1 гадже и то не сериозно. Всичко друго беше чук и бег. Даже и свирка не са ми прайли ! Вие тука ревете ли ревете
    И аз имам да уча по Основи на информатиката. То кой ли и не скъсаха на този изпит ...
    Ае лека нощ Борянче
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    you're so deep
    Етика и право - 10клас
    Баш тя не е фейк, опитваха се да я изкарат не веднъж или два пъти.
    This
    И от къде знаеш, че съм на 17

едит: Слушам си песнички на Nightwish и Rammstein .. и си издивявам сама вкъщи .. мразя 2ра смяна.... И аз имам да уча по информатика пък ! ... още 10 пъти да го променя тоя пост
    Последно редактирано от dream1707 : 02-18-2013 на 20:24

На някои му са ебе хаха

Така ти пише в инфото. То бая съм виждал с дар слово момчета и момичета тъй че де да знам пък може и да лъжеш. хах
    __________________________________________________ __________________________________________________ _______
    Много добра ==> http://vbox7.com/play:cfd54fd8?p=fav...305&order=date
    В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Продължавам да се надявам на чудо. Възможно е и да не го дочакам хич.
    Много мразя такива on/off отношения. Или си с мен, или си без мен. Какво е това "иди ми-дойди ми"?! Въобще, нормално ли е хора на такива години да не знаят какво искат?
    Ако продължавам все така да проявявам завидно търпение и да прощавам, ще се преквалифицирам в Майка Тереза на 21 век и ще чакам орден Стара планина от държавата.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Много мразя такива on/off отношения. Или си с мен, или си без мен. Какво е това "иди ми-дойди ми"?! Въобще, нормално ли е хора на такива години да не знаят какво искат?
    +1

един нелош понеделник.
    да дойде вторник!)

Супер фен Аватара на shmatarok
    омг преядох брутално и ми е много яко прекарах мега яката вечер, обичам си съквартирантките vol.2 <3 и утре нямам лекции, само в сряда и четвъртък и после р-а-з-м-а-з-в-а-ц-и-я! ЙЕС!

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Яко сдух, лек.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Продължавам да се надявам на чудо.
    И напразно си го чакам аз. :Д

Вторник сутрин, малко по-добре от вчера, с малко повечко кафенце. Как мразя първа смяна. Ама много много, много.
    И следва абсолютно безсмислен ден в училище, крайно време е да се обясни на нашите, че няма смисъл да вися на всичко.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ако можеше сутрините да са към обяд....

Няма изгледи за развитие, а аз нямам намерение принудително да стоя в чуждия застой.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Спи ми сееееееееееее.
    Подозренията ми се оказаха верни.
    А мойто чаве вече искам да си идва,защото адски ми липсва,иска да се гушна в него
    Аргх.
    maDamn

Някакво болнаво ми е боли ме гърлото и ме втриса . Направо нямам думи точно тази седмица да се тръсна на легло

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Изгубих се сред клетки и ДНК-а и лоши сънища. Още 4 дни и съм във ваканция. Да минават!

Супер фен Аватара на sladkalady
    Много щастлива още от сутринта! Дано целия ми ден да е такъв .
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Болна съм, поне ще си почина малко щото тая първа смяна ми омръзна.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не ми беше добре и се прибрах. Баси и ужаса,не мога нищичко да хапна, само на вода съм. Не мога просто...
    искам да си го гушна и да заспя до него.
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    Като престъпник.

Ама като цяло ми е добре. Само малко работа да посвърша и заминавам на даскало да бездействам.

Супер фен Аватара на tonssy
    Раздразнена, отегчена, разочарована от хората.

Някво меланхолично ми е

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Ц, ц, ц... Доста се замислих след тази пресконференция. Наистина може да стане доста грозно.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    клипа се получи уникален, и да искахме да стане по-добре нямаше как, сега остава да го обработим и да сложим музиката и ще е перфектен
    май хората не знаят с какво се захващат, когато ни кажат, че не можем да направим добро произведение
    засега денят е забавен, дано да продължи да е така и до довечера
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

студено ми е и ми се спи. И искам ТОЙ да ми се обади,сега съм добре, а ако го направи, ще съм 300 пъти по-добре. ;д

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Някакси все повече започвам да си мисля,че егозимът си е много добро качество.Защо да се опитваш да се раздаваш и да разбираш хората като просто може да си се възползваш от тях както ти харесва.Да не ти пука ама грам как се чувстват,да си живееш живота,да не даваш разни отчети и така и да ги търсиш само когато имаш нужда.Ако пък не те устройва и/или тях не ги устройва биеш един Next и просто гледаш напред.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си