- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2012/2013
Аз тези производни, екстремуми локални и границите на ф-я ги учих вече първия срок по математика.. :
Приятел е този, който идва, когато целия свят си отива!
не си ли изпуснала срокове за кандидатстване?
Искам да се оплача и да ми кажете, че съм тъпа тъпа тъпа тъпа патка.
Явих се на DELF B2 по френски миналата събота, устният ми е в неделя. Е, няма такова чудо! От слушането НИЩО не се чуваше, записът беше под всякаква критика, абсолютно нищо не се разбра. На слушането от миналата година имах 20 от 25 точки. А на таз годишното ще имам 6-7 най-много. Най-тъпото е, че ако имам под 5 точки на слушане, дори и да имам необходимите 50 да взема изпита ме късат автоматично. Говорихме с нашата учителка по френски, която е и проверяващ и изпитващ и тя самата беше абсолютно потресена какъв запис са си позволили да дадат и каза, че нищо не е разбрала.
И толкова, толкова ме е яд на себе си, че не се явих миналата година, защото исках да го взема с нас 90 точки! Та сега сигурно ще духам супата и в най-добрия вариант ще имам 70-75 точки.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
пиф, мда, мерси
снощи имам едни хубави комшийки и не ме оставиха да заспя до 1.30...то не бяха токове, крещене, музика...Ожас
и ся съм като парцал.
иначе си поръчах обувките от магазина, ще дойдат до края на седмицата (за бала ,де)
и съм доволна
А ВИЕ УЧИТЕ ЛИ?????
Аз си учанищо че сега от тоя гаден грип никъде немога да мръдна . Вчера учих по немски и по История, че в Петък ще ходя да правя контролно
.
Хора напоследък супер много се притеснявам за цялата ми кандидат студентска подготовка ,просто ако не успея да отида да уча там където искам ще се самоубия.
Здравейте, момичета. Аз съм минала тези вълнения и страсти, но предположих, че може да ми помогнете. Имам приятел, който се иинтересува дали вече абитуриентите в София са си уговорили поръчките за албуми и дискове от завършването, бала и т.н. Той е фотограф и ми се иска да му помогна. Моля да ми кажете вие във вашите училища дали вече сте си поръчали/договорили с някой фотограф.
Много благодаря предварително. Другият вариант е да тръгна да питам по училищата, но нали знаете -докаго минеш охраната , докато намериш учителката... а и сега вторият семестър ми е по-дисциплиниран и държат много на присъствие!
Благодаря още веднъж!
^ Повечето класове са си запазили фотографи още от ноември. Поне в нашия град е така.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ние още не сме.
Иначе днес имахме контролна по информатика , елементарна и пак масата са с 3ки и 4ки , как става това...нямам идея.
Иначе,аз си имам 6 и ми е добрем.
Утре контролна по Английски , в петък по География,ОТНОВО на матура...нямам идея как ги мисли...аз няма да я държа матура по ГЕО. Все едно нашата класна да пусне матура по АЕ и по тва да оценява всички , при все че масата не са на нивото дори за 4.
А иначе още се двоумя дали да се явя на олимпиада в Пловдив. Знам къде е ЕГ-то,знам как да стигна до там,ама трябва да съм си на чинчето в 8и30 сутринта. Аре , ще ме закара баща ми , заедно с майка ми ,която пък води и тя ученици,ама ранното ставане ми е huge problem...ама да видим. До НЕДЕЛЯ има време...:/
maDamn
Май само аз не трепвам от това, което ни се случва.![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Не.Стои ми така от стария форум още. След ъпдейта нищо не можеше да се променя.
Сега видях, че може и редактирах нещата. Извинявам се ако някой е останал в заблуда.
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Някой ще ходи ли на 2ри кръг на олимпиадата по история в понеделник в София (9 ФЕГ)? Питам, защото гледам, че има и други кандидатстващи с история.
Ние си предплатихме албуми още октомври - 45лв. ще ни струват. За мен е доста, но какво да се прави, пък поне са хубави и ще ни дадат и диск със всички снимки. Да ви се похваля днес си взех роклятаНа мен лично всичко за бала ми е готово вече - рокля, обувки, бижута, запазен час за грим, прическа, запазен ресторант за роднините. Само учене от сега нататък - целта е СУ - Международни отношения, Право, Скандинавистика. Кое ще е зависи от изпитите.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
някой да знае записването за предвариетлната сесия в су (журналистика) до кога е.
направих голямата простотия да се върна в града си без да се сетя,че мога да се запиша,докато съм там.
Тъп въпрос, като се явя на първата сесия,ако не си харесам оценката,може да не си идентифицирам оцеката, сми...дано ме разбрахтемога да си я оставя анонимна ей там, на никого.
maDamn
Предполагам те интересува дали ти взимат по-високата оценка при класирането:
Чл. 11. (1) Оценките, получени на която и да е от изпитните сесии, участват равностойно при балообразуването.
(2) В балообразуването участва най-високата оценка, независимо на коя сесия е получена.
Мерси,значи,много съм тъпа понякога, не чета кво пише и задавам малоумни въпроси.
maDamn
Е, не. Никой не е роден научен, а на университетите са им много глупави сайтовете и аз трудно се оправям понякога...
от 18.02 до 08.03
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bu..._izpitni_sesii
maDamn
СУ защо ще стачкуват пак? Колко са им вдигнали семестрите??
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5