.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 93
    Не знам за месец 4 кг е леко невъзможно . А ти какво разбираш под леки упражнения ? . Защато за мен например леко упражнение е тренировка по тае бо за друг е йогата

Цитирай Първоначално написано от gabi_94 Виж мнението
    Хора, мотивирате ме! Висока съм 171, 57кг. Та искам да сваля до 53кг. Волята не ми е от най-силните страни. тъй че ще видим как ще стане всичко това... Та как според вас здравословно да ги сваля тия 4 кг. Искаше ми се в рамките на месец, но ако може с хранителен режим и само някакви леки упражнения, защото лесно оформям мускули, а не ми се ще...

Има начини да свалиш 4кг за един месец пак даже може и да успееш да свалиш повече НО НЕ Е от най-здравословните начини, а за леките тренировки Няма смисъл даже може да качиш понеже през моя период на качване на маса правех много леки и кратки тренировки...Опитай се да се храниш здравословно за месец под-здравословно имам в предвид да наблягаш на по качествени и зелени храни(по-леки) а за тренировки бягането ще ти е най-от полза според мен

Супер фен Аватара на tonssy
    ^ От бягане суперлесно се правят мускули (поне при мен така се случват нещата), за това и не го предпочитам като вид движение/ тренировка- и аз не харесвам мускули по принцип. Така че по-добре gabi94 на друго да заложи.

Супер фен Аватара на gabi_94
    Всъщност то май няма тренировка, от която само да отслабнеш, без да направиш мускули. Не че нещо, но просто вече имам изразени мускули по цялото тяло. Сигурно за много хора е мечта лесно да оформят мускули, но аз наистина малко да потренирам и... Да, корема си го харесвам с леко изразени плочки, но краката ми изглеждат едри... Та представата ми е такава, че хем да съм слабичка и финна, хем стегната, но без изразени мускули Та май само диета ми трябва...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Повече от фен Аватара на ranieri
    Не съм дефекирал от 3 месеца на обществено място и съм много горд с това

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Не знам за месец 4 кг е леко невъзможно . А ти какво разбираш под леки упражнения ? . Защато за мен например леко упражнение е тренировка по тае бо за друг е йогата
    Йогата - упражнения? Че пък и леки ?! Вие май наистина сте повредени, или просто никога не сте опитвали йога, а си мислите, че единственото, което се прави е да седиш с кръстени крака и да дишаш.

Напротив ходила съм на йога е да 2 пъти беше и то само заради една приятелка . Но просто не ме натовари дори мускулна треска нямах . Знам че не е само да си седиш и да викаш ОМ правиш рало ,кобра и други . Но за мен си бяха не само леки но и скучни

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Започнах да вигам гири докато ми заякнат ръцете. Отделно правя и едни упражнения за дупе, въртя и колело по 17 км.

17км не е малко..;p

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Днес навъртях 20+170 повторения с гири /много съм невежа и не знам как точно се казва :д/ отделно си правя упражненията за четирибуквие :Д Дано скоро публикувам в темата някоя снимка с положителен прогрес: Д

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Днес навъртях 20+170 повторения с гири /много съм невежа и не знам как точно се казва :д/ отделно си правя упражненията за четирибуквие :Д Дано скоро публикувам в темата някоя снимка с положителен прогрес: Д
    Само леко че в темата има хора с слаби сърца ;дд Да не докараш някой до инфаркт..;д ;pp

Здрасти на всички Темата е много хубава браво на автора.Та,моят проблем е с цигарите..Спрях ги и не съм пушила от 4 дни ,но много ям и усещам как качвам..Не мога просто да спра да ям имам чувството ,че тези 4 дни нито веднъж не съм се чувствала сита..Скачах на важе,отидох да тичам,ама какъв ще е ефекта като не мога да спра да ям..Направо не знам как да се контролирам никога не съм имала такъв апетит..Някакви съвети..Почнах да се плаша вече направо от себе си
    Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Ето аз малко да ви мотивирам със снимка от преди и сега.
    http://prikachi.com/images/433/5898433U.jpg

Та общо взето прогреса ми се състои в това, че се реших и започнах да ям нормално, да спортувам и да живея като нормалните хора.
    Преди бях 94 килограма, в следствие на по-здравословно хранене и много, ама наистина много тичане ги докарах до 79, но сега пак съм 82 килограма при височина 180-2 сантиметра. (Снимката горе е от преди 2-3 дни ).

Тези дни обаче отново започнах да се връщам към стария си начин на живот и това много ме притесни.От днес съм си обещал пак да се храня здравословно и да започна отново да спортувам/ тичам.
    Общо взето просто трябва да спра да се тъпча като прасе пред телевизора! Наистина се изисква голяма воля, но един път съм се справил, надявам се да се справя и сега

Успех на всички, редовно следя темата :P
    Последно редактирано от UNITED2 : 02-21-2013 на 10:01

Цитирай Първоначално написано от xdennyx Виж мнението
    Здрасти на всички Темата е много хубава браво на автора.Та,моят проблем е с цигарите..Спрях ги и не съм пушила от 4 дни ,но много ям и усещам как качвам..Не мога просто да спра да ям имам чувството ,че тези 4 дни нито веднъж не съм се чувствала сита..Скачах на важе,отидох да тичам,ама какъв ще е ефекта като не мога да спра да ям..Направо не знам как да се контролирам никога не съм имала такъв апетит..Някакви съвети..Почнах да се плаша вече направо от себе си
    Хах..спокойно това е защото организма е в стрес от липсата на никотин и търси всякакви начини да замести този апетит, в случая храна..така ще е още най-много 2-седмици.. При момичетата не като при момчетата да качват килограми с такава скорост и толкова много.. Също така на колко години си .. ? Защото ако си между 14-16г. е нормално да се храниш повече и да качваш килограми.. Също така колко години си пушела..?

Цитирай Първоначално написано от UNITED2 Виж мнението
    Ето аз малко да ви мотивирам със снимка от преди и сега.
    http://prikachi.com/images/433/5898433U.jpg

Та общо взето прогреса ми се състои в това, че се реших и започнах да ям нормално, да спортувам и да живея като нормалните хора.
    Преди бях 94 килограма, в следствие на по-здравословно хранене и много, ама наистина много тичане ги докарах до 79, но сега пак съм 82 килограма при височина 180-2 сантиметра. (Снимката горе е от преди 2-3 дни ).

Тези дни обаче отново започнах да се връщам към стария си начин на живот и това много ме притесни.От днес съм си обещал пак да се храня здравословно и да започна отново да спортувам/ тичам.
    Общо взето просто трябва да спра да се тъпча като прасе пред телевизора! Наистина се изисква голяма воля, но един път съм се справил, надявам се да се справя и сега

Успех на всички, редовно следя темата :P

Браво братле това наистина си е доста трудно..! Но мисля че при височина 180-182..80-85кг са си точно в нормата.. Гледай да се задържиш на тези килограми и лятото чисти и оформяй Поздрави..

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз идвам да се хваля
    Целулита ми е видимо намалял, вече се справям по - добре с упражненията, мога да правя повече повторения.

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Аз идвам да се хваля
    Целулита ми е видимо намалял, вече се справям по - добре с упражненията, мога да правя повече повторения.
    (y) :]

Ето две снимки от вчера ;дд : http://prikachi.com/images/661/5928661b.jpg
    http://prikachi.com/images/662/5928662D.jpg Сори за качеството ама е от Web-camera.. :]

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94 Виж мнението
    Всъщност то май няма тренировка, от която само да отслабнеш, без да направиш мускули. Не че нещо, но просто вече имам изразени мускули по цялото тяло. Сигурно за много хора е мечта лесно да оформят мускули, но аз наистина малко да потренирам и... Да, корема си го харесвам с леко изразени плочки, но краката ми изглеждат едри... Та представата ми е такава, че хем да съм слабичка и финна, хем стегната, но без изразени мускули Та май само диета ми трябва...
    йога и малко без тестено, мазно, газирано
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    И аз да се включа.

В духовен план от 11-годишна медитирам. Тогава започнах с книгата "Тибетска книга за живота и смъртта". Така борих стреса до 12-ти клас.
    Спортувала съм танци, художествена гимнастика, джудо, йога. От няколко години поддържам форма с Pump it up, но не винаги. Тичам, но когато нямам време просто ходя пеша до университета и обратно. Редовно правя детоксикация и се придържам към навиците на правилното хранене. Избягвам онези глупави разбирания, че диетата е глад.
    Преди време правих "Японското чудо" и бях в най-добрата си форма. Старая се да я поддържам. Веднъж започнеш ли, не можеш да спреш. Трудно е само началото с каквото и да е физическо натоварване.
    90-дневната диета ми помогна с някои здравословни проблеми, но я спрях на третата седмица, защото ежедневието ми , когато я спазвах, беше доста забързано.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    От какво се детоксикираш? От непрестанните диети и липса на нормално хранене? Не че нещо.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    От какво се детоксикираш? От непрестанните диети и липса на нормално хранене? Не че нещо.
    Точно нормално се храня и се чувствам добре, а не да чета глупости по разни форуми, че гърдите се състояли само от тлъстини и пълни смехории.
    Ако не знаеш какво означава, прости прочети или попитай преди да задаваш глупави въпроси . Никой няма да те изяде
    Последно редактирано от ledenakrasota : 02-28-2013 на 12:14
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

ле-ле днес видях жена висока поне 1.90см.. лично на мен ми изглеждаше странно.. ;д

Повече от фен Аватара на Falstad
    http://prikachi.com/images/113/5711113L.jpg Това е снимка от миналото Лято 197 см на 109 кг...Целта за това е: При 199 см вече да съм около 105 кг

Цитирай Първоначално написано от Falstad Виж мнението
    http://prikachi.com/images/113/5711113L.jpg Това е снимка от миналото Лято 197 см на 109 кг...Целта за това е: При 199 см вече да съм около 105 кг
    Браво..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си