- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Физически и Духовен Прогрес..!
Не знам за месец 4 кг е леко невъзможно . А ти какво разбираш под леки упражнения ?. Защато за мен например леко упражнение е тренировка по тае бо за друг е йогата
![]()
Има начини да свалиш 4кг за един месец пак даже може и да успееш да свалиш повече НО НЕ Е от най-здравословните начини, а за леките тренировки Няма смисъл даже може да качиш понеже през моя период на качване на маса правех много леки и кратки тренировки...Опитай се да се храниш здравословно за месец под-здравословно имам в предвид да наблягаш на по качествени и зелени храни(по-леки) а за тренировки бягането ще ти е най-от полза според мен![]()
^ От бягане суперлесно се правят мускули (поне при мен така се случват нещата), за това и не го предпочитам като вид движение/ тренировка- и аз не харесвам мускули по принцип. Така че по-добре gabi94 на друго да заложи.
Всъщност то май няма тренировка, от която само да отслабнеш, без да направиш мускули. Не че нещо, но просто вече имам изразени мускули по цялото тяло. Сигурно за много хора е мечта лесно да оформят мускули, но аз наистина малко да потренирам и... Да, корема си го харесвам с леко изразени плочки, но краката ми изглеждат едри... Та представата ми е такава, че хем да съм слабичка и финна, хем стегната, но без изразени мускулиТа май само диета ми трябва...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Не съм дефекирал от 3 месеца на обществено място и съм много горд с това
Напротив ходила съм на йога е да 2 пъти беше и то само заради една приятелка . Но просто не ме натовари дори мускулна треска нямах . Знам че не е само да си седиш и да викаш ОМ правиш рало ,кобра и други . Но за мен си бяха не само леки но и скучни![]()
Започнах да вигам гири докато ми заякнат ръцете. Отделно правя и едни упражнения за дупе, въртя и колело по 17 км.
Днес навъртях 20+170 повторения с гири /много съм невежа и не знам как точно се казва :д/ отделно си правя упражненията за четирибуквие :Д Дано скоро публикувам в темата някоя снимка с положителен прогрес: Д
Здрасти на всичкиТемата е много хубава браво на автора.Та,моят проблем е с цигарите..Спрях ги и не съм пушила от 4 дни ,но много ям и усещам как качвам..Не мога просто да спра да ям имам чувството ,че тези 4 дни нито веднъж не съм се чувствала сита..Скачах на важе,отидох да тичам,ама какъв ще е ефекта като не мога да спра да ям..Направо не знам как да се контролирам никога не съм имала такъв апетит..Някакви съвети..Почнах да се плаша вече направо от себе си
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
Ето аз малко да ви мотивирам със снимка от преди и сега.
http://prikachi.com/images/433/5898433U.jpg
Та общо взето прогреса ми се състои в това, че се реших и започнах да ям нормално, да спортувам и да живея като нормалните хора.
Преди бях 94 килограма, в следствие на по-здравословно хранене и много, ама наистина много тичане ги докарах до 79, но сега пак съм 82 килограма при височина 180-2 сантиметра. (Снимката горе е от преди 2-3 дни).
Тези дни обаче отново започнах да се връщам към стария си начин на живот и това много ме притесни.От днес съм си обещал пак да се храня здравословно и да започна отново да спортувам/ тичам.
Общо взето просто трябва да спра да се тъпча като прасе пред телевизора! Наистина се изисква голяма воля, но един път съм се справил, надявам се да се справя и сега![]()
Успех на всички, редовно следя темата :P
Последно редактирано от UNITED2 : 02-21-2013 на 10:01
Хах..спокойно това е защото организма е в стрес от липсата на никотин и търси всякакви начини да замести този апетит, в случая храна..така ще е още най-много 2-седмици..При момичетата не като при момчетата да качват килограми с такава скорост и толкова много..
Също така на колко години си .. ? Защото ако си между 14-16г. е нормално да се храниш повече и да качваш килограми.. Също така колко години си пушела..?
Аз идвам да се хваля
Целулита ми е видимо намалял, вече се справям по - добре с упражненията, мога да правя повече повторения.
Ето две снимки от вчера ;дд : http://prikachi.com/images/661/5928661b.jpg
http://prikachi.com/images/662/5928662D.jpg Сори за качеството ама е от Web-camera.. :]
И аз да се включа.
В духовен план от 11-годишна медитирам. Тогава започнах с книгата "Тибетска книга за живота и смъртта". Така борих стреса до 12-ти клас.
Спортувала съм танци, художествена гимнастика, джудо, йога. От няколко години поддържам форма с Pump it up, но не винаги. Тичам, но когато нямам време просто ходя пеша до университета и обратно. Редовно правя детоксикация и се придържам към навиците на правилното хранене. Избягвам онези глупави разбирания, че диетата е глад.
Преди време правих "Японското чудо" и бях в най-добрата си форма. Старая се да я поддържам. Веднъж започнеш ли, не можеш да спреш. Трудно е само началото с каквото и да е физическо натоварване.![]()
90-дневната диета ми помогна с някои здравословни проблеми, но я спрях на третата седмица, защото ежедневието ми , когато я спазвах, беше доста забързано.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
От какво се детоксикираш? От непрестанните диети и липса на нормално хранене? Не че нещо.
Последно редактирано от ledenakrasota : 02-28-2013 на 12:14
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
ле-ле днес видях жена висока поне 1.90см.. лично на мен ми изглеждаше странно.. ;д
http://prikachi.com/images/113/5711113L.jpg Това е снимка от миналото Лято 197 см на 109 кг...Целта за това е: При 199 см вече да съм около 105 кг