- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Аз колкото и да се опитвам, просто не мога да я мия само два пъти в седмицата.Пробвала и съм и става толкова адски мазна, че...
Искам винаги да е чиста, а не сплескана и мазна.
Даже съвсем малко да ми е мръсна, само за това мисля през целия ден и си мисля, че всички ми гледат косата.
Не мога така.Мия я три пъти седмично.
мнения за Хининовата вода Адда ?p
Xaxa, да!Ти 100 пъти и казваш, че това няма ефект, омазнява и т.н., а тя пише ''ок, тогава ще си взема хининова вода ...мнения за хининовата вода Адда''.![]()
![]()
Здравейте, за рождения ми ден, който е след няколко дни искам да си накъдря косата. Понеже е гъста никога не ми се получава добре. Ако ме разбирате (не съм добра с обясненията, сори) искам да е леко на вълни... Като с ретро преса, или дебела маша...
На мен лично с ретро преса ми изглежда по-фолкаджийско и натрапчиво, докато с дебелата маша някак по- все едно косата ти сама е застанала така. Лично мнение, с което не ангажирам никого и нищо, тъй като не съм опитвала и двата продукта.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Да проблема е, че нямам нито такава маша, нито такава преса. Имам тънка маша и обикновена преса за изправяне...
Аз реших да си запилея указанията за боите -_-
Може ли някоя добра душа да ми каже какви са пропорциите за смесване на боя Макадамия и колко време се стои с Иноа /новата/?
ЙЕС, днес не си мих косата, защото изобщо не е мазна и ще я мия утре. xD Явно новия шампоан ми се отразява добре и ще си я мия пак 2 пъти в седмицата.![]()
![]()
![]()
Аз днес миля за се намажа със стимуланта в корените и по дължината със зехтин и ще спя така
Днес си направих маска с кокосово масло и жълтък.Стоях много малко обаче - 40-50 мин. :Д