- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Жълти зъби+мустак=момиче..
отиваш и казваш ''виж какво видях в магазина'' тя '' е какво толкова,четка и паста за зъби'' ти : '' ми като е какво толкова ползвай ги''
![]()
стига бе човек.. как се казва на човек ''не че нещо ама си измий зъбите и си махни мустака '' ... питай я ходи ли на козметик.. ама пък ти си момче.. ако и зададеш такъв въпрос .. аз бих реагирала с о.О ко рече ?
поздрави я с ''жълти зъбкииии не нерви лабави''![]()
баси яката тема.. стана ми смешно,мерси![]()
Епа тогава си прочети мнението , lol. На всеки човек цветът на зъба е различен, това зависи от много неща и има не 12, ами повече тона на зъба. Иначе щом само "кучешките" са и жълти, то чесно казано това също не е признак за неподдържаност, защото те супер трудно се избелват, от личен опит го знам . Обезкосмяването е друго, сигурно си се филмирал с тоя "мустак" , чак пък толкова да е ..
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
^ ако го е забелязал едва ли е било просто емайла такъв на зъба![]()
Другия път като се видите и кажи : "Мустакатке моя" мисля , че няма как да не те разбере !За зъбите както ти казаха може да не е нейна вината !
Последно редактирано от Nikol4iii : 03-07-2013 на 16:18
От колко метра и видя мустака, за да преценим колко е голям и дали си филмираш ?
Ако го виждаш от 10 метра е проблем да знаеш
Не вярвам , че и човекът дето е пуснал темата ще се сдържи да не и зашие един ще бъде забавно понеПък момичето по скоро да се разплаче .. това въобще не е за шамар !
![]()
На 17Извинавяй обаче не е виновен той , че момичето има мустак .. За какво да му удря шамар като човека си казва истината . Пък и не е ли по добре да вкара малко хумор за да не я обиди съвсем едно е да и каже "Мустакатке моя" друго "Много си космата "примерно по твойта логика щом за "Мустакатке моя" момчето ще изяде шамар .. ако и каже "Много си космата " трябва да очаква момичето да го прибие ли ? Когато човек има някакъв проблем и му го намекнат по добре да го оправи не да напада хората които се опитват да му помогнат!
Не знам хора умрях от смях като ви четох коментарите лелее не знам дали от ген. или така трябва да са , мустака го видях като вървяхме и като тя ми говореше и видях и ""looolll"" реакция.Направо ме е срам не знам направото поне бях виждал момичета с рус не се вижда чак толкова много ама този черем МУСТАКККК :@@@@@@@@@@@@@@@ ужасссссссссссссссссссссс сс и тези хубави ЖЪЛТИ ЗЪБИ КРАСОТААААААААААААААААААА АААА :*********** направо Д:Д:Д:Д
Д
Пф ако имате обща приятелка й кажи да й намекне/каже деликатно :д
<3 d(ˆˆ)b
да... казва си истината.. точно за това е темата щото не иска да и казва истината.. а и ако го каже по просташки начин - не че нещо ама аз бих му го зашила...и още по зле ти става мнението... НЕ.. вместо да върви в обратна посока да продължи да търси мек начин да и НАМЕКНЕ .. не че нещо ама в твоя случай не е намекване.. лично аз бих го приела дори като подигравка... представям си как са спали заедно и тя му казва после ''ела тук мое МАЛКО пишле '' ууу той ще е най щастливия човек
аре моля ти се
не съм.. просто не съм позволявала до сега някой да ме обижда и няма и да стане ....... мустаци нямам,но познавам момиче,което има и ходи на козметик редовно.. ако не бях ходила с нея нямаше да знам че има ..... и аз да имах и аз бих отишла на козметик вместо да плаша момче с което излизам
ъъ нечак такова не ми е любопитството.. всъщност е,но да не е върху мен.. бих направила експеримент върху някой друг
а и 1 месец някак не си го представям.. особено аз няма да издържа
![]()
Тва за зъбите верно си е така - причината може да не е в миенето и хигиената. Но... жълти зъби с храна, такива които не изглеждат гладки - са си точно неизмити. Моите от кафе и червено вино са по - тъмни, не бих казала жълти, по-скоро сивеятно винаги си имат блясък, нищо че не са като на чернокожия пичага от рекламата на Лакалут.
Относно мустака - освен лентички, може да ходи на козметик. Ако пък няма пари може да си го почиства с пинцета, мястото е колкото двете вежди все пак, това са 10минути работа на седмица - така че това определено си е нейн проблем.
Като цяло според момичето има ниска хигиена и не си обръща внимание на външният вид. Като гледам пък и теб много не те интересува тя, така че на твое място бих и го казала директно, пък ако ще да се засяга.