.
Затворена тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 128
    Мега фен Аватара на TrollFaace
    Цитирай Първоначално написано от ronaldinio337 Виж мнението
    Смяза на.........
    ГАНДАЛФ

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TrollFaace Виж мнението
    Подари и четка за зъби и самобръсначка за 8 март
    +

жълти зъбкиии и нерви лабави

не бе,накарай някой да и го каже - е готово

бз се ... абе не знам как да и намекнеш.. има едно момче от моя клас което ходише така... единия ден просто му казах да си измие зъбите и той ми вика ''знам'' абе..

Banned Мега фен
    Стига сме се ебавали ся ами дайте да измислим нещо как да и го кажа да си оправи жълтите зъбки и тва мустаче че мяза на.........DDD
    отиваш и казваш ''виж какво видях в магазина'' тя '' е какво толкова,четка и паста за зъби'' ти : '' ми като е какво толкова ползвай ги ''

стига бе човек.. как се казва на човек ''не че нещо ама си измий зъбите и си махни мустака '' ... питай я ходи ли на козметик.. ама пък ти си момче.. ако и зададеш такъв въпрос .. аз бих реагирала с о.О ко рече ?

Banned Мега фен
    поздрави я с ''жълти зъбкииии не нерви лабави''

Banned Мега фен
    баси яката тема.. стана ми смешно,мерси

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    По -тъпо нещо не бях чела lol . Eстествено , че ако не си мие зъбите ще пожълтеят , за обезкосмяването си има лентички . Всичко е въпрос на елементарна лична хигиена а не на това коя е кифла и коя не .
    Епа тогава си прочети мнението , lol. На всеки човек цветът на зъба е различен, това зависи от много неща и има не 12, ами повече тона на зъба. Иначе щом само "кучешките" са и жълти, то чесно казано това също не е признак за неподдържаност, защото те супер трудно се избелват, от личен опит го знам . Обезкосмяването е друго, сигурно си се филмирал с тоя "мустак" , чак пък толкова да е ..
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Banned Мега фен
    ^ ако го е забелязал едва ли е било просто емайла такъв на зъба

Другия път като се видите и кажи : "Мустакатке моя" мисля , че няма как да не те разбере ! За зъбите както ти казаха може да не е нейна вината !
    Последно редактирано от Nikol4iii : 03-07-2013 на 16:18

От колко метра и видя мустака, за да преценим колко е голям и дали си филмираш ?
    Ако го виждаш от 10 метра е проблем да знаеш

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Nikol4iii Виж мнението
    Другия път като се видите и кажи : "Мустакатке моя" мисля , че няма как да не те разбере ! За зъбите както ти казаха може да не е нейна вината !
    знам аз че не трябва да пия докато чета в тоя форум нали знаеш че след тая реплика има възможност да изяде някой друг шамар ?

Не вярвам , че и човекът дето е пуснал темата ще се сдържи да не и зашие един ще бъде забавно поне Пък момичето по скоро да се разплаче .. това въобще не е за шамар !

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Nikol4iii Виж мнението
    Не вярвам , че и човекът дето е пуснал темата ще се сдържи да не и зашие един ще бъде забавно поне Пък момичето по скоро да се разплаче .. това въобще не е за шамар !
    моля ? на 12 ли си ? и що да я удари ? щото не стига че и е казал,че е с жълти зъби и мустак ? я се стегни как пък до сега не съм попаднала на някой дето ще ме удари.. е тогава вече ще познае и повярвай ми повече няма да посмее да удари момиче

На 17 Извинавяй обаче не е виновен той , че момичето има мустак .. За какво да му удря шамар като човека си казва истината . Пък и не е ли по добре да вкара малко хумор за да не я обиди съвсем едно е да и каже "Мустакатке моя" друго "Много си космата "примерно по твойта логика щом за "Мустакатке моя" момчето ще изяде шамар .. ако и каже "Много си космата " трябва да очаква момичето да го прибие ли ? Когато човек има някакъв проблем и му го намекнат по добре да го оправи не да напада хората които се опитват да му помогнат!

Не знам хора умрях от смях като ви четох коментарите лелее не знам дали от ген. или така трябва да са , мустака го видях като вървяхме и като тя ми говореше и видях и ""looolll"" реакция.Направо ме е срам не знам направо то поне бях виждал момичета с рус не се вижда чак толкова много ама този черем МУСТАКККК :@@@@@@@@@@@@@@@ ужасссссссссссссссссссссс сс и тези хубави ЖЪЛТИ ЗЪБИ КРАСОТААААААААААААААААААА АААА :*********** направо Д:Д:Д:ДД

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    моля ? на 12 ли си ? и що да я удари ? щото не стига че и е казал,че е с жълти зъби и мустак ? я се стегни как пък до сега не съм попаднала на някой дето ще ме удари.. е тогава вече ще познае и повярвай ми повече няма да посмее да удари момиче
    Ти или си мъжемразка или имаш голям мустак

Не знам хора умрях от смях като ви четох коментарите лелее не знам дали от ген. или така трябва да са , мустака го видях като вървяхме и като тя ми говореше и видях и ""looolll"" реакция.Направо ме е срам не знам направо то поне бях виждал момичета с рус не се вижда чак толкова много ама този черем МУСТАКККК :@@@@@@@@@@@@@@@ ужасссссссссссссссссссссс сс и тези хубави ЖЪЛТИ ЗЪБИ КРАСОТААААААААААААААААААА АААА :*********** направо Д:Д:Д:ДД
    Като се целувате искам да и ближеш мустака и да ти остават косми м/у зъбите

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    Пф ако имате обща приятелка й кажи да й намекне/каже деликатно :д
    <3 d(ˆˆ)b

Banned Мега фен
    да... казва си истината.. точно за това е темата щото не иска да и казва истината.. а и ако го каже по просташки начин - не че нещо ама аз бих му го зашила... и още по зле ти става мнението... НЕ.. вместо да върви в обратна посока да продължи да търси мек начин да и НАМЕКНЕ .. не че нещо ама в твоя случай не е намекване.. лично аз бих го приела дори като подигравка... представям си как са спали заедно и тя му казва после ''ела тук мое МАЛКО пишле '' ууу той ще е най щастливия човек аре моля ти се

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TrollFaace Виж мнението
    Ти или си мъжемразка или имаш голям мустак
    не съм.. просто не съм позволявала до сега някой да ме обижда и няма и да стане ....... мустаци нямам,но познавам момиче,което има и ходи на козметик редовно.. ако не бях ходила с нея нямаше да знам че има ..... и аз да имах и аз бих отишла на козметик вместо да плаша момче с което излизам

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от OnlyGirl Виж мнението
    Пф ако имате обща приятелка й кажи да й намекне/каже деликатно :д
    ндам.. и аз по горе това казах

''ела тук мое МАЛКО пишле ''
    ХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХ

не съм.. просто не съм позволявала до сега някой да ме обижда и няма и да стане ....... мустаци нямам,но познавам момиче,което има и ходи на козметик редовно.. ако не бях ходила с нея нямаше да знам че има ..... и аз да имах и аз бих отишла на козметик вместо да плаша момче с което излизам
    Ако ти порасне мустака 100 % ще си стоиш у вас 1 месец, за да видиш колко ще порасне и чак тогава ще идеш да го махнат

да... казва си истината.. точно за това е темата щото не иска да и казва истината.. а и ако го каже по просташки начин - не че нещо ама аз бих му го зашила... и още по зле ти става мнението... НЕ.. вместо да върви в обратна посока да продължи да търси мек начин да и НАМЕКНЕ .. не че нещо ама в твоя случай не е намекване.. лично аз бих го приела дори като подигравка... представям си как са спали заедно и тя му казва после ''ела тук мое МАЛКО пишле '' ууу той ще е най щастливия човек аре моля ти се
    Ако приемаше нещата с малко повече хумор щеше да разбереш какво искам да кажа .

Banned Мега фен
    ъъ не чак такова не ми е любопитството.. всъщност е,но да не е върху мен.. бих направила експеримент върху някой друг а и 1 месец някак не си го представям.. особено аз няма да издържа

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Тва за зъбите верно си е така - причината може да не е в миенето и хигиената. Но... жълти зъби с храна, такива които не изглеждат гладки - са си точно неизмити. Моите от кафе и червено вино са по - тъмни, не бих казала жълти, по-скоро сивеят но винаги си имат блясък, нищо че не са като на чернокожия пичага от рекламата на Лакалут.
    Относно мустака - освен лентички, може да ходи на козметик. Ако пък няма пари може да си го почиства с пинцета, мястото е колкото двете вежди все пак, това са 10минути работа на седмица - така че това определено си е нейн проблем.
    Като цяло според момичето има ниска хигиена и не си обръща внимание на външният вид. Като гледам пък и теб много не те интересува тя, така че на твое място бих и го казала директно, пък ако ще да се засяга.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си