.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 128

Hybrid View

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Nikol4iii Виж мнението
    Не вярвам , че и човекът дето е пуснал темата ще се сдържи да не и зашие един ще бъде забавно поне Пък момичето по скоро да се разплаче .. това въобще не е за шамар !
    моля ? на 12 ли си ? и що да я удари ? щото не стига че и е казал,че е с жълти зъби и мустак ? я се стегни как пък до сега не съм попаднала на някой дето ще ме удари.. е тогава вече ще познае и повярвай ми повече няма да посмее да удари момиче

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    моля ? на 12 ли си ? и що да я удари ? щото не стига че и е казал,че е с жълти зъби и мустак ? я се стегни как пък до сега не съм попаднала на някой дето ще ме удари.. е тогава вече ще познае и повярвай ми повече няма да посмее да удари момиче
    Ти или си мъжемразка или имаш голям мустак

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TrollFaace Виж мнението
    Ти или си мъжемразка или имаш голям мустак
    не съм.. просто не съм позволявала до сега някой да ме обижда и няма и да стане ....... мустаци нямам,но познавам момиче,което има и ходи на козметик редовно.. ако не бях ходила с нея нямаше да знам че има ..... и аз да имах и аз бих отишла на козметик вместо да плаша момче с което излизам

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    не съм.. просто не съм позволявала до сега някой да ме обижда и няма и да стане ....... мустаци нямам,но познавам момиче,което има и ходи на козметик редовно.. ако не бях ходила с нея нямаше да знам че има ..... и аз да имах и аз бих отишла на козметик вместо да плаша момче с което излизам
    Ако ти порасне мустака 100 % ще си стоиш у вас 1 месец, за да видиш колко ще порасне и чак тогава ще идеш да го махнат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си