- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Дневниците на вампира - Тема 2
![]()
кефиш.
Ох, не знам. Никой не се кефи на Елена, и мен ме дразни. В момента само Клаус ми е симпатичен и ме интересува. Всички останали - майната им. Особено на Стефан, Ребека и Бони. Деймън е окей, ама и там много бози и глупости. Само не разбрах как Катрин я нямаше толкова много епизоди и сега изведнъж, чакай малко да оплескаме още нещата.
Пф. Губи ми се. Интересът също. Клаус обаче... ще му се нахвърляи е телец в истинския живот. Ох мамина душица сладка!
много тъп епизод сериозно. Сайлъс в Шейн. Деймън накара Елена да си изключи там чувствата, която пък на свой ред изгори къщата. Много тъпо и сюррреално.
Пффф.
Не можах да не рева на тоя епизод. :Х Ама това с къщата... после Елена като си включи човечността ще има да гледам как циври, че е изгоряла на Джеръми обувките.
И според мен ще намрази Деймън отново след не много време. И само не разбрах как Елена прие най-сетне ,че брат й е мъртъв, та Бони не можа и с това я изнудиха...
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Хм.. за това не се сетих... А как Сайлъс си направи тяло-Шейн?![]()
Де да го знам... тоз човек уж няма сили вече апък манипулира хора, прави нови тела кво ли не още.
И аз се включвам в тематаСпоред мен във филма, Елена си подхожда повече със Стефан
, НО в реалния живот много повече с Деймън (както си е)
Сега ми е много гадно за Джереми! Въпреки че симпатизирам много на Кералайн, понякога много и се дразня заради отношението и към Клаус. И защо по дяволите първо и двамата точеха лиги по Катрин, а сега и двата по Елена. Не може ли просто Стефан да е с Елена, а Деймън с Катрин
А Clair Holt изобщо няма да коментирам. Единствено мога да изкажа поздравления за актьорската на Пол, защото изобщо не е лесно да играеш влюбен, в човек когото не си (Елена), докато заедно със теб играе и твоята истинска любима (в реалния живот - Тори)
![]()
То по същата логика можем да кажем, че можем да изкажем поздравления на Иън, 'щото не е лесно да гледаш как гаджето ти в ИРЛ е лигавено от друг 3 поредни сезона.
Стефан и Деймън не са точели лиги по Катрин. Напротив, Стефан беше "compelled" да я харесва и да пие от кръвта и. От друга страна, Катрин не може да бъде с Деймън, защото (сегашния) Деймън изобщо не я харесва.
Общо взето, имаш много тъпа логика (начин на мислене) и май си проспала повечето серии :с
На мен пък ми хареса епизода.Интересен беше.Жалко, че не показаха Клаус.Пф.А сега Елена, като няма чувства, ще става лошо момиче.
![]()
![]()
Напротив - Деймън я харесваше. Доказал го е във всички епизоди до сега. Той не иска Елена да се променя - защо, защото сега тя се държи по-разпуснато (ако помниш епизода с купона, малко след като тя стана вампир) . Той точно това и харесва, а такава е Катрин. А по въпроса с Иън те станаха гаджета с Елена по-късно - по време на заснемането на сериала. Но така или иначе аз на исках да кажа това(явно не си ме разбрала). Иън така или иначе и в реалния живот и във филма е влюбен в Елена и му е по лесно да го покаже, докато Пол не е влюбен в Елена (в реалния живот), а е влюбен в Тори и въпреки това така го изиграва, че все едно обича Елена, а не му пука за Тори.
1-во аз не говорех за сегашния Деймън, когато казах Стефан с Елена и Деймън с Катрин
2-ро всеки , който иска да има и който има гадже актьор трабва за приеме това, че неговата половинка ще бъде целувана и от други, така че това изобщо не е аргумент, с който да ми излизаш
3-то може да не съм започнала да гледам сериала откакто е стартиран, но не се безпокой наваксала съм си!!! И това е мое лично мнение и дали на теб ти харесва или не и какво смяташ за него си е твой личен проблем !
Да, Деймън я харесваШЕ. Минало време. От тогава нататък, изобщо дори не иска да я поглежда Катрин. Катрин изобщо не е Елена, дори когато 'разпускат'.
За втората ти под точка - изобщо не смятам, че трябва да се възхищаваме на Стефан, 'щото така добре е изиграл влюбването си в Елена, а е пренебрегнал Тори. То по същата логика, трябва да се възхищаваме на всички актьори, които са женени, тъй като играят влюбени в някого в даден филм.
Колкото до последната ти точка - скачаш и плачеш като обидена 8 годишна госпожица. Дори и въпросителен знак сложила накраяс тоя 'аргумент' се оправдават всички, които биват 'нападнати'. И аз мога да кажа - 'ама, това е мое лично мнение, и това че на теб не ти харесва, си е твой проблем'. Пораснете, бе. Аргументирайте се правилно.
Добре са го измислили.
Една трета реване, една трета изневери и в останалото време пускат екшън и хубава музика.
А Нина Добрев е толкова грозна по бански и без грим, че почваш да се чудиш, с каква магия са я разхубавили в сериала.
Момиче просто спри да си избиваш комплексите и най-накрая разбери, че всеки човек има собствено мнение и може да го изразява свободно (точка). Живеем в свободна страна . И сега само не казвай, че и ти имаш собствено мнение и го изразяваш: да така е, НО не се заяждай...
girlwithboy , Елена, Стефан и Деймън ги няма в реалния живот. И Нина не е приятелка на Деймън, а на Иън.Защо не се съсредоточиш върху подреждането на своите мисли и после да анализираш чуждите? Действително не ти давам повече от 12 като те чета.
Е, вече в този сериал наистина ВСИЧКИ умряха. Останаха само Деймън, Стефан, Елена, Катрин, трима древни, Бони, Кералайн, Тайлър (но замина за някъде), Мат, Хейли (изчезна някъде), оня ловец и един луд вещер, който един бог знае как изглежда (Сайлъс)....Това наистина са малко хора, като се замислиш колко много бяха в началото..
П.С. : А да забравих! ..И шериф ФОрбс е жива....а Мередит изчезна някъде..
Един от най-добрите сериали които съм гледал през живота си .
пък пък пък аз четох спойлер, че сега в петък Клаус ще прави сееееекс![]()
И аз четох някакъв такъв спойлерБеше интервю с Джоузеф, ама не беше сигурно,че ще има секс. Само ,че ще има голи сцени (инложе)
![]()