- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
Преувеличавате с тоя цикъл.
С изключително тежък първи ден съм, обаче това с физическата активност са просто бабини деветини. Не усилват болката, а количеството течност. Гълтайте по 2 спазмалгона и сте готови.
http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-N...CeJa-g&index=2
Тъкмо ги свърших, оказа се, че смогвам с темпото, обаче упражнението от 19:40 ми взима здравето, раменете ме убиват.
Вир вода съм и мириша като пор, отивам в банята :д
Аз днес правих първо ниво /първи ден/,но ми се стори прекалено лесно и не ме измори изобщо.После правих и тае бо и се чудя дали направо да не мина на левел 2.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Днес като се върна от работа привършвам 1 ниво,ще се меря да видя какво е станало хи-хи,но аз си усещам промяна по дрехите и на мен трябва да ми дойде тези дни,а трябва левел 2 да започвам,но ще намеря начин да се справя въпреки,че моето е направо страшно,но няма значениеНе се отказвайте,а иначе да ако ви е прекалено лесно и сте започнали за 1в път,значи нещо не го правите правилно,аз дори на 10ти ден едвам се справям с тези лицеви,но това е..
Айде и аз се включвам, отделно си имам друга програма и диета де...Иначе в момента свалям видеото и ще споделям резултатиУспех на всички които искат да постигнат желаните резултати!
- I never had to say goodbye
You most have known i wouldn't stay
While you where talking about our life
You killed the beuty of today
You never see me again
So no ones gonna cry for you
Здравейте момичетаВъпреки, че за пръв път пиша тук, с интерес следя темата. Вчера приключих с 1-во ниво и съм много доволна. Вече виждам резултат - корема ми се е прибрал , краката и ръцете ми са доста по-стегнати. Днес реших да си дам 1 ден почивка и от утре започвам с второ ниво.
"Не знам кой е измислил високите токчета, но всички жени му дължим много"
- Мерилин Монрo
Не е баш така, щото на всяка жена и е различно. Още повече на някои им върви по 4 дена, на други по 7, едните нямат болки, другите имат. И не всеки иска да се тъпче с хапчета
Аз спрях а 5 ден, че имах изпити и нямаше изобщо как, днес вечерта ще правя 6. Не съм се теглила, в събота вечерта се прибирам у нас и ще се претегля и ще кажа за 2 седмици колко съм свалила - 5 дена упражненията и стрес и малко калории храна.
Иначе имам разлика в тялото определено, който се чуди, да ги започва - препоръчвам. Аз съм 165см висока, нямам цел за точни килограми, не съм си правила и конкретни снимки всеки ден, ама имам една от преди, дето ще я ползвам за първо ниво.
п.п. Чаках дами дойде, ама май от многото стрес и няма да стане тоя номер. Един ден ми кърви, после пък нямам менстурация, шибана работа.