.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Интересно ми е, а от тея 30 дена като съм в цикъл какво правя?
    Преувеличавате с тоя цикъл.
    С изключително тежък първи ден съм, обаче това с физическата активност са просто бабини деветини. Не усилват болката, а количеството течност. Гълтайте по 2 спазмалгона и сте готови.

http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-N...CeJa-g&index=2
    Тъкмо ги свърших, оказа се, че смогвам с темпото, обаче упражнението от 19:40 ми взима здравето, раменете ме убиват.
    Вир вода съм и мириша като пор, отивам в банята :д

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-N...CeJa-g&index=2 обаче упражнението от 19:40 ми взима здравето, раменете ме убиват.
    Ужасно еее,аз едва го правя и мразя като дойде неговият ред

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Аз днес правих първо ниво /първи ден/,но ми се стори прекалено лесно и не ме измори изобщо.После правих и тае бо и се чудя дали направо да не мина на левел 2.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg Виж мнението
    Аз днес правих първо ниво /първи ден/,но ми се стори прекалено лесно и не ме измори изобщо.После правих и тае бо и се чудя дали направо да не мина на левел 2.
    Значи не го правиш правилно.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Днес като се върна от работа привършвам 1 ниво,ще се меря да видя какво е станало хи-хи,но аз си усещам промяна по дрехите и на мен трябва да ми дойде тези дни,а трябва левел 2 да започвам,но ще намеря начин да се справя въпреки,че моето е направо страшно,но няма значение Не се отказвайте,а иначе да ако ви е прекалено лесно и сте започнали за 1в път,значи нещо не го правите правилно,аз дори на 10ти ден едвам се справям с тези лицеви,но това е..

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Значи не го правиш правилно.
    Ако по принцип спортува, защо пък да и е трудно ?

Голям фен Аватара на black pearl
    Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Ако по принцип спортува, защо пък да и е трудно ?
    + и според мен на активно спортуващ човек може да не му се стори толкова трудно

Айде и аз се включвам, отделно си имам друга програма и диета де...Иначе в момента свалям видеото и ще споделям резултати Успех на всички които искат да постигнат желаните резултати!
    • I never had to say goodbye
      You most have known i wouldn't stay
      While you where talking about our life
      You killed the beuty of today

You never see me again
      So no ones gonna cry for you

Град
    Пловдив
    Здравейте момичета Въпреки, че за пръв път пиша тук, с интерес следя темата. Вчера приключих с 1-во ниво и съм много доволна. Вече виждам резултат - корема ми се е прибрал , краката и ръцете ми са доста по-стегнати. Днес реших да си дам 1 ден почивка и от утре започвам с второ ниво.
    "Не знам кой е измислил високите токчета, но всички жени му дължим много"
    - Мерилин Монрo

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Преувеличавате с тоя цикъл.
    С изключително тежък първи ден съм, обаче това с физическата активност са просто бабини деветини. Не усилват болката, а количеството течност. Гълтайте по 2 спазмалгона и сте готови.

http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-N...CeJa-g&index=2
    Тъкмо ги свърших, оказа се, че смогвам с темпото, обаче упражнението от 19:40 ми взима здравето, раменете ме убиват.
    Вир вода съм и мириша като пор, отивам в банята :д
    Не е баш така, щото на всяка жена и е различно. Още повече на някои им върви по 4 дена, на други по 7, едните нямат болки, другите имат. И не всеки иска да се тъпче с хапчета

Аз спрях а 5 ден, че имах изпити и нямаше изобщо как, днес вечерта ще правя 6. Не съм се теглила, в събота вечерта се прибирам у нас и ще се претегля и ще кажа за 2 седмици колко съм свалила - 5 дена упражненията и стрес и малко калории храна.
    Иначе имам разлика в тялото определено, който се чуди, да ги започва - препоръчвам. Аз съм 165см висока, нямам цел за точни килограми, не съм си правила и конкретни снимки всеки ден, ама имам една от преди, дето ще я ползвам за първо ниво.

п.п. Чаках дами дойде, ама май от многото стрес и няма да стане тоя номер. Един ден ми кърви, после пък нямам менстурация, шибана работа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си