.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 148

Тема: Wat

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Като прекараш още време във форума ще стигнеш и до това, че дефендъра няма никакво желание да слуша различните гледни точки на хора вярващи в религии различни от християнството. Щом не го казва християнин, значи това за него няма никаква стойност. От друга страна, виждам, че филма е с насоченост към чисто човешката етика и морал, така че, не пречи да се гледа и от християни.
    Иначе силно вярващите християните имат негативно отношение към будизма и дори самото християнство не приема последователите му да практикуват будизъм, йога, мантри и прочие. Даже в православните форуми е пълно с такива, които мислят, че будизмът била сатанинска религия ;д.
    миличката ми, колко ми е умничка тя .................... браво ...............

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    миличката ми, колко ми е умничка тя .................... браво ...............
    Налиииииииииии.

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    ...........
    Тъй като помня че преди в една тема обсъждахте нещо за натални карти, съгласна ли си да ти пусна моята на лс да видим какво ще кажеш?

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    Тъй като помня че преди в една тема обсъждахте нещо за натални карти, съгласна ли си да ти пусна моята на лс да видим какво ще кажеш?
    Пускай, като имам време ще я погледна .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си