.
Затворена тема
Страница 51 от 155 ПървиПърви ... 4147484950515253545561101151 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 251 до 1 275 от общо 3873
    Мега фен Аватара на strawberry88
    Имах чувството, че ще ми отскубне цялата коса от корените. :X Не е никак приятно и сега ме боли главата. :/ Мерси иначе.

Много ти харесвам косата, но мисля, че ако сама си беше правила къдриците, щеше да ги направиш по-добре.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Момичета, моля ви препоръчайте ми някакъв продук, с който да мога да си задържа къдриците около два дни в хубав вид. Първия ден са страхотни, но втрия вече ако не се разреша изглежда като метла.

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Много ти харесвам косата, но мисля, че ако сама си беше правила къдриците, щеше да ги направиш по-добре.
    Исках всичко да е перфектно и затова отидох на фризьор.Не бях планирала, че моята няма да работи, но аз съм си виновна, като правя всичко в последния момент. :Д

Голям фен Аватара на Deni_028
    Напоследък косата ми изглежда доста изтощена, а уж гледам да я третирам по-малко. Няма никакъв блясък, само стърчи, а корените й се омазняват още на втория ден след измиването. Препоръчайте ми някоя домашна маска (с лесно откриваеми продукти ако може). А, и да ви питам от къде ги взимате тези масла?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    моля ? кой ти я каза тая простотия
    Простотия? Тривитаминола е на мастна основа и 'се задейства' точно заради маслото, което ще сложиш в маската. За това се слага бадемово или някакво друго масло.

Цитат от друг форум:

'задължително трябва да се смесва с базови масла - бадемово масло, жожоба, авокадово, маслиново, зехтин и изощбо каквото си изберете. А и тривитаминола като е растворен на мастна основа вероятно може да мине като база.'
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от Deni_028 Виж мнението
    Напоследък косата ми изглежда доста изтощена, а уж гледам да я третирам по-малко. Няма никакъв блясък, само стърчи, а корените й се омазняват още на втория ден след измиването. Препоръчайте ми някоя домашна маска (с лесно откриваеми продукти ако може). А, и да ви питам от къде ги взимате тези масла?
    От аптеката. По лев и нещо са.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Маслата си ги взимам от аптеки, има ги май навсякъде. Бадемовото е 2 и нещо, а пшеничното - 3 и нещо. Косата ми е д/г като твоята по принцип... Слагам си в маската жълтък, кисело мляко, ракия, лимонов сок и бадемово масло. Понякога слагам мед, мас и др работи, а махам друг продукт, за да не привиква косата. Слагам торбичка на главата, отгоре завивам с хавлия да се задуши. Стоя колкото мога повече, къпя се, отмивам добре маската, после на влажна коса слагам масло от пшеничен зародиш по дължината. Слагам си няколко капки (2-3) на пръстите, разнасям го по пръстите с двете ръце и втривам в дължината на косата. А понякога, когато нямам време за маска, си връзвам косата на конска опашка, слагам хубаво масло по дължината на опашката, стоя колкото мога и влизам да се къпя и отмивам добре косата.
    Момиче ^^

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    От аптеката. По лев и нещо са.
    Ех, ех, малко преувеличи. Не са толкова евтини.Бадемовото от аптеката е най-евтино и е 2 лв. и нагоре може.Иначе ако иска хубаво масло от био магазин или сайт - 15-20-30-40 лв.

Голям фен Аватара на Deni_028
    Благодаря! А маските се правят на суха коса, нали?

Дам.
    Момиче ^^

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Имах чувството, че ще ми отскубне цялата коса от корените. :X Не е никак приятно и сега ме боли главата. :/ Мерси иначе.

Изобщо не се притеснявай за косата, че ще ти окапе от много дърпане -косата издържа 3 пъти теглото(нормалното) на човека. В цирка има номера на жени, които се закачват и висят на косата си, е, те имат и подложка, но основната тежест на тялото я поема косата им....А и аз веднъж си правих маска и в аптеката обърках вместо сяра на прах аз си взех салицил на прах и обилно си я сложих в маската...леле-малее...като започна да ми загрява косата след 2-3 минутки...все едно ми се беше запалила, аз се усетих какво съм направила и веднага си излях една бутилка слънчогледово олио, понеже нямах друго толкова много и веднага в банята...докато се миех се молех, ама наистина се молех да не ми окапе...След като разказах на фризьорката ми, тя ми каза, че е цяло щастие, че не е започнала да капе на кичури цялата коса. Не се притеснявай за това, че те боли или ти е изтръпнал скалпа от скубането, ще мине без последствия ..

Благодаря! А маските се правят на суха коса, нали?
    аз си ги правя на леко влажна, макар че ако в маската преобладава повече масло, трябва после по-хубаво да се изплакне, но не е проблем, защото рядко си правя маски..

anonymous708973
    Guest
    Хм, това за тривитаминола плюс масло ще го пробвам

Цитирай Първоначално написано от Психея Виж мнението
    Изобщо не се притеснявай за косата, че ще ти окапе от много дърпане -косата издържа 3 пъти теглото(нормалното) на човека. В цирка има номера на жени, които се закачват и висят на косата си, е, те имат и подложка, но основната тежест на тялото я поема косата им....А и аз веднъж си правих маска и в аптеката обърках вместо сяра на прах аз си взех салицил на прах и обилно си я сложих в маската...леле-малее...като започна да ми загрява косата след 2-3 минутки...все едно ми се беше запалила, аз се усетих какво съм направила и веднага си излях една бутилка слънчогледово олио, понеже нямах друго толкова много и веднага в банята...докато се миех се молех, ама наистина се молех да не ми окапе...След като разказах на фризьорката ми, тя ми каза, че е цяло щастие, че не е започнала да капе на кичури цялата коса. Не се притеснявай за това, че те боли или ти е изтръпнал скалпа от скубането, ще мине без последствия ..
    Наистина ме успокои, мерси!!! :Д

Момичета, някоя от вас ползвала ли е аргановото масло на Victoria Beauty? Какво ви е мнението за него?

Голям фен Аватара на monroe999
    ЯГОДКЕ, косата изглежда превъзходно!!!!!!!!!!! Не преувеличавам, малко коси ми харесват толкова!

искам да си направя маска и се чудя какво да сложа, имам яйца, зехтин, мед, даже медът е само на дъното на буркана, уф, веднъж да искам да си направя маска с повече продукти и те липсват

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Простотия? Тривитаминола е на мастна основа и 'се задейства' точно заради маслото, което ще сложиш в маската. За това се слага бадемово или някакво друго масло.

Цитат от друг форум:

'задължително трябва да се смесва с базови масла - бадемово масло, жожоба, авокадово, маслиново, зехтин и изощбо каквото си изберете. А и тривитаминола като е растворен на мастна основа вероятно може да мине като база.'
    не е задължително... а ''цитат от форум'' толкова достоверно ли ти звучи след като 1 го е казал примерно ? все тая... има хора,които ползвам само тривитаминол.. пак ли не действа ?!

Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението

искам да си направя маска и се чудя какво да сложа, имам яйца, зехтин, мед, даже медът е само на дъното на буркана, уф, веднъж да искам да си направя маска с повече продукти и те липсват
    Жълтък, зехтин и мед на мен ми е една от любимите маски. Можеш да добавиш масло (бадемово, друго) и кисело мляко.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Banned Мега фен
    а да се похваля.. след кокосовото масло днес не мога да си напипам косата.. много е хубава,от вятъра не ми стана суха ^^ мн съм доволна.. другия път ще го смеся с бадемово и ще се намажа пак

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Жълтък, зехтин и мед на мен ми е една от любимите маски. Можеш да добавиш масло (бадемово, друго) и кисело мляко.
    да, аз също слагам жълтък, зехтин и кисело мляко + когато се сетя мед, сега ще си я направя, но без меда

ааа и да ви попитам да ми препоръчате някакъв лак за коса, непрофесионален, някакъв обикновен, защото когато се къдря с пресата, много бързо ми падат къдриците, нещо което да ги задържи, Тафт, Гарние?

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    аз от зеления тафт не съм никак доволна ...докато се напръскам и не стой никак .. трябва да суша и със сешоар и така..
    Иначе от този http://cos2000distribution.ro/upload...ml-styling.jpg съм много доволна около 3-4 лв е.
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    ЯГОДКЕ, косата изглежда превъзходно!!!!!!!!!!! Не преувеличавам, малко коси ми харесват толкова!
    Oo, много ти благодаря!

Аз пък днес сутринта ходих пак до фризьорката да ми дооправи някои кичури, защото наистина исках да изглежда перфектно. Два дни поред преса и лак. Тъкмо свикнах без преса.Нищо де, ще си правя повече маски и така. :Д

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    не е задължително... а ''цитат от форум'' толкова достоверно ли ти звучи след като 1 го е казал примерно ? все тая... има хора,които ползвам само тривитаминол.. пак ли не действа ?!
    човек.. не съм го чела/чувала само на едно място..
    По-добре се информирай преди да спориш..

П.П. Само аз ли не обичам лакове за коса, пени, вакси и т.н. подобни неща.. :3
    Като преспите с тях, косата не е ли отвратителна на следващия ден? Изобщо преспивате ли така?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си