- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Искате ли и ние да си направим спамо-чат от типа http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=709303.0 ?![]()
Заемам се.
Едит: http://www.teenproblem.net/forum/sho...87%D0%B0%D1%82
Here it isssssss
Последно редактирано от fizzyg : 03-23-2013 на 20:43
Благодаря на всички, които се включиха за лепенките ^^ Дразни ме това, че доставката е 4 и 50 :Х
Днес пробвах да си почистя лицето, брадичката я изчистих добре /срам ме е да кажа колко мръсотия извадих/, но носа е просто някакъв кошмар. Как да го почистя?![]()
YSMF, от кои лентички си взе и къде мога да ги намеря ? Момичета, имам въпрос с повишена трудност поне за мен- забелязях , че са ми се появили малки пъпчици по дупето които много ме дразнят и ако почна да стискам стават ужасни , може ли да ми препоръчате с нещо да ги мажа?((((
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Никои не съм си взела все още. Иначе тези на Тианде може да се вземат от склад, представител или интернет.
Тя е срещу пъпки и ексфолиантАз искам да си ги махна механично, но просто не мога. :х Или не съм разширила хубаво порите или просто е труден за чистене. Захванала съм се, искам да ги разкарам черните точки, пъпките и т.н.
Искам да си взема едни обувки... отновоhttp://img04.prodavalnik.com/images_..._9_585x461.jpg
Това представляват. Попринцип нося 37 номер, но като ги обуя и кракът ми се вади, а 36 мисля, че ще ми стяга. Не знам какво да правя аз ли съм дефектна. Не мога да ги обуя и да ми падат.. Кой номер са си взема?
Затворени са, вземи си по-големите. Може ли да попитам за колко ги предлагат, тъй като моделът ми е познат?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Случвало ли ви си е когато поставите топ лак след няколко дена лакът под него да се напука? Скоро си взех топ Golden Rose Gel Look и наблюдавам точно това. Оказа се, че и при други точно с този топ лак се получава същото. Дали има някакъв начин да се предотврати начупването на лака?
момичета, търся си някакво парфюмче с мирис на шоколад. преди много време бях гледала в Зара подобен, но сега никъде не намирам.. някоя конкретна марка/име да знаете?
Случва ми се винаги, ама след 5-6 дни мисля, че е напълно нормално да стане.И тогава го трия и го правя наново. С друг топ лак съм.
Dagichka Oriflame Love Potion.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Последния път се напука на 3-тия ден... В бг мама една потребителка беше написала, че е нямала проблем с първото шишенце с топ лак Golden Rose Gel Look, но си взела за 2-ри път и с него се получвало същото напукване.
понеже по-нагоре се говореше за лентички за черни точки, да кажа, че на мен содата мнооого ми помага!!!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Направете рядък крем от 4 ч. л. сода бикарбонат и 2 с. л. вода. Нека да постои 2 мин., след което нанесете на лицето като правите малки кръгчета с върховете на пръстите (без областта на очите и врата). Нека да постои 3 минути, отмийте с топла вода, после плиснете студена вода за затваряне на порите, подсушете и нанесете хидратиращ крем.
Утре ще я пробвам.
Да, попринцип идеята им е да не разрешават на крака да мърда от мястото си. Когато си с отворени обувки и от наклона на високата обувка крака ти се хлъзга, когато си с такива подплънки, те задържат крака ти на място, но аз забелязвам и на затворена платформа, че стават и даже удобни ми станаха обувките. Изобщо не се усеща, че си на тооолкова висови обувки.
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*