.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 482

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Абсолютно.
    Като гледам как свободно си пишете по 4-5 езика, ехеее. Да се чудиш тогава откъде е наблюдението, че българинът не знае езици и не е конкурентноспособен.
    Няма как да не знам понеже като международен шофьор съм обиколил половиния свят,нещо което на теб никога няма да ти се случи.А това колко е конкурентноспособен българина..погледни си подписа и ще си отговориш на въпроса от къде са тези наблюдения.Българина има ниски критерии и няма желание за развитие

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kolegata88 Виж мнението
    Няма как да не знам понеже като международен шофьор съм обиколил половиния свят,нещо което на теб никога няма да ти се случи.А това колко е конкурентноспособен българина..погледни си подписа и ще си отговориш на въпроса от къде са тези наблюдения.Българина има ниски критерии и няма желание за развитие
    Аз всъщност защитавах твоята теза, но ако наистина твърдиш, че знаеш основите на сума езици, то тогава мога да ти се смея с пълно гърло. Братовчед ми е международен шофьор, така че не ми ги пробутвай тия.
    Ако за теб основи е да кажеш "Къде е бензиностанцията?", окей.

И тва последното е просто смешно. Да не говорим, че подписът ми няма връзка с тая тема.
    Българинът има ОГРОМНИ претенции, но не и задник, за да работи за осъществяването им, съответно желание за развитие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си