Хайде още нещо бързо от мен

Яйца по панагюрски

Продукти за една порция :
3 броя Яйца
Сирене около 80-100гр
Мляко 3 супени лъжици
Масло

Приготвяне:

В тиган сипвате около 2 пръста вода, капвате малко оцет и слагате на котлона да се сгорещи. Чуквате внимателно трите яйца на разстояние едно от друго в тигана. Ако се наложи може да ги поливате леко с лъжица от водата. Яйцата се варят до сравнително побеляване и в зависимост от това колко рохки ги желаете, по - принцип се сервира с леко по рохки яйца. В една порционна чиния, настъргвате сиренето с едрото на рендето, след което слагате 3-те лъжици кисело мляко и го разстилате леко. Слагате яйцата върху млякото. В тиган стопявате 20-тина гр масло и го запържвате леко, добавяте червен пипер и заливате яйцата. Ядете бързо с препечени филии :P