Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Към това се прибавя вода малко. Не съм сигурна защо... или по-еластични (:д) ставаха, или нещо друго беше, ама е добре да има 100-150 мл вода...

Фък, гарнитурата каква е и как си я направила?

БЛЪДИ, сериозно започваш да ме дразниш.
1. Дрейд се обоснова!
2. КЪДЕ, покажи ми КЪДЕ съм написала, че се слага САМО вода. Казах, че след добавянето на млякото, ако консистенцията е прекалено гъста, не е добре да се добавя още много мляко, защото става тежко. С някви 40-50 мл от водата на картофите става по-...въздушно.
ами аз не правих гарнитурата отделно смисъл така си е рецептата:
малко олио 1-2 сп.л. ( да намажеш тавичката,където ще се пече), 200мл. доматено пюре ( използвах доматен сок и стана малко течно,но като че ли така е по добре), 1 глава кромид лук , 1 тарелка карначета ( моите не бяха в тарелка ами навих по 3 на охлювче - така както е на снимката и направих 6 такива ) , 1 бурканче ( 200-240г. ) стерилизирани гъби , 5-6 печени червени чушки ( такива после дето се слагат в бурканче), 1 малка консерва царевица , маслини 10-15 бр. обезкостени,сол на вкус и вече преди да извадиш от фурната на всяко охлювче чукаш по едно яйце и вадиш след 5-6 мин.

имахме гости като го правих и всички много им хареса