- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спамо-чат
Снощи сигурно съм заспала в 4, ако не е и по-късно.Изобщо не ми се спи.Не знам какво ми става. :Д :/ Наложи се днес да стана рано (10:50), защото ще излизам с една приятелка.Времето и днес е много хубаво.
Приятен ден на всички!
Оф само на мен явно ми е супер смотано днес... имам гадното чувство, че имам много задачи за вършене, а аз само седя. Времето е умряло, не вали и не е супер студено, ама не е и като вчера асдфгхйклвесджо
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Днес отидох само за физическо и се прибрах ;д Учкам си за изпита, после ще уча за утре, че ще ме изпитват и така... Малко по малко му се вижда края.
Цяяяял ден съм гладна.. Ужас![]()
Че и ми се доспинка. :X
Момиче ^^
Йейй днес времето в Плевен беше прекрасно! Хората ходехе по тениски и дори по къси гащи. А аз си купих едни много сладки обувчици.![]()
Дададад, свалиха ми превръзката, след малко отивам да тренирам !!! По-внимателна ще бъда де. Охх, нямам търпение :Д И след това ще се изкъпя като хората...
Идва утре и дим да ме няма, някой ще ходи в София за 1 ден![]()
Ох, опитвам се да се науча да познавам часовника. Май не трябваше в 1ви клас на казвам 'това не ми трябва щом мога да разчитам електронния' D'oh.
Оправете ми настроението.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
и моето.. егати гадния ден честноо ... цял ден ми се затварят очите и ме болят ли ддз и аз ;х уф забъркват ме в някви глупости , много ме дразнят тез хора бее
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Моето настроение също се скапа днес и знаете ли какво ме направи много щастлива и ме накара да забравя всичко - изядох към 6-7 филии хляб с Нутела.![]()
Моето беше мега яко, после хапнах и после ми го съсипаха.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И моето беше яко, после ми го съсипаха и сега пак е яко.![]()
На мен пък ми беше супер готин ден.
Излезнах - кафенце, лафче 2 часа, после си купих уникално сладкия сутиен и карах колата хо-хо-хо!![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Джоли , ако искаш си дръпни някоя комедийка .. ако харесваш такъв жанр филми де![]()
Girls:
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=b7k0a5hYnSI ето ви едно вдъхновениеКара ме да се замисля, че животът ми е такъв, какъвто си го направя
И като стана въпрос за филми, си дръпнах един филм от маймундата. Казва се ,,Еволюция'' и е от 2001 г. Намерих го и в бокса после http://vbox7.com/play:ce08d690d9
Както и новия Астерикс и Обеликс God save Brittania (така ми пише в изтегления файл)
Новият мадагаскар Europes most wanted...
Последно редактирано от nor4eto99 : 04-02-2013 на 16:12
Аз си накупих един куп неща днес и ми беше мега якичко, но ми го развалиха.Може да си пусна някой филм...
Трябва да си намирам работа.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^ Някой може да ти развали настроението, САМО ако ти му позволиш! Недей!![]()
Тъкмо и аз щях да се оплача,че мразя да ми съсипват настроението.
М-Р-А-З-Я.Направо в момента ми е толкова ядосано .
Днес деня ми мина много добре.Имах физическо ,бягахме 50 м .Избягах ги за 7,8 сек.Много съм горда със себе си
След малко ще ходя да бягам ,чакам още малко да се стъмни![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Ще се присъединя към тези с лошо настроение.
Имам проблем със себе си. Не някой друг, а аз.
Липсва ми мотивация.. За каквото и да било. Мисля, че няма смисъл да правя каквото и да е-добро или лошо, никой не го забелязва. Просто някъде си присъствам физически, но мислено съм.. Не знам къде съм. Няма ме, но и рядко забелязват, че липсвам.
Не откривам смисъл дори да стана от леглото.
Това е сериозно.
Не мога да обясня защо съм тъжна.
Всъщност.. Мразя този месец! Мразя го. Мразя празниците през месеца. Мразя всеки един ден от него. Мразя деня на шегата. Мразя Цветница. Мразя и Великден, нищо, че е през следващия месец тази година. Искам вече да е средата на лятото. Не може ли?
http://prikachi.com/images/917/5797917Q.jpgДнес цял ден никъде не съм излизала...