- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
Момичета, отзиви за тази?
Как е като консистенция? Нюансите хубави ли са (аз ще ги гледам в магазина, ама все пак)
Нюансите в ДМ никакви ги няма,има нахвърлени няколко цвята, поразгледай по другите вериги магазини. Аз си я купих от един случаен голям магазин.
Като консистенция не е суха,а мека(но не и кремообразна,както са я кръстили) може би.
От гледна точка на покривност е много задоволяващ продукт също. Матира много добре първите 3-4 часа,после започва един процес на лъсване.
колко си права само..взех си, гледах я уж и на хубава светлина (не в магазина) и като се прибрах, ми беше тъмна, 15 лв на вятъра...
Препоръчай ми ти някоя, че май сме със сходен тип кожа- аз не съм толкова бяла май, ама ми е суха кожата, искам да е някоя кремообразна (като тая горе, поне така се води), а не от онези мн брашнените и не искам Лореал
Мислех си за тая на Буржоа ванилата.. хубаво ми изглежда
На Буржоа онази в бялата опаковка с огледалцето е много брашняна.
Аз имам една на Oriflame Liselotte Watkins и е много светла. Хвърли ѝ един поглед ако искаш.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Оо не искам на Орифлейм, нещо хич им нямам доверие, но мн благодаря за предложението, все пак ще я видя, може да са се подобрили, отдавна не съм се занимавала с Орифлейм продукти.
А на Буржоа визирах healthy balance , в една розова опаковчица, мн е мекичка, аз я мацнах в магазина на пръста, но четох в един блог, че нанесена в/у крем/фдт, потъмнява. Аз с фдт не се мацам, ама кремче ще слагам под нея![]()
На мен ми подаряват вече втора опаковка от нея и съм много доволна. А на Буржуа всички ли са такива брашняни или аз все на такива попадам?
fizzyg, обикаляла съм. Най-светлият наличен нюанс за България за мен си е тъмен, него го ползват приятелките ми със...среден тен(така ли се казва :Д).
theritchbitch, Ванилата(Healthy Balance) ще ти е тъмна, оранжавее си, аз лятото я ползвах. Моята пудра е Stay Matte на Римел, само с нея съм си от години(тук-там с някоя моментна смяна за лятото). Изглежда сухичка в кутийката, но върху крем, дори и да не е мазен, и нанесена с четка изравнява тена, прикрива леко и матира. Любима ми е.
Everything changes, but beauty remains ...
Благодаря, ще я погледна щом като нюанс е добра, нея винаги я пропускам точно поради тази причина, която спомена (че изглежда суха). Май само аз нямам проблем с това "лъсване". Явно кожата ми е бая суха, знам ли, та затова търсех някоя по- 'кремообразна' уж)
Goddess, не мисляползвам крем с мн висок фактор и почти не ми се променя тена през лятото
набеляазах си и тази да погледна, изглежда ми като кремче
http://test.ekstraprodukt.pl/img/201...lle_RGB111.jpg
И аз никога не лъщя, правя го за някакво покритие просто, не обичам да се мажа с фон-дьо-тени. Мисля, че ще ти хареса, а особено щом си слагаш висок фактор, според мен просто няма как да ти е брашняна.
Едит: щом си със суха кожа, пробвай кремът на Др. Тайс- Нахткерцен. Как хидратира това, а по-добра основа за грим няма, заклевам се!
Последно редактирано от PullMeCloser : 04-02-2013 на 23:32
Everything changes, but beauty remains ...
therichbitch,щом ти е тъмна,като бронзираща я използвай![]()
От къде си поръчвате продуктите на MAC? о.О Много искам да си поръчам някое червило..![]()
Имат магазин в София, а иначе може да се обадиш по телефон и да ти пратят каквото искаш да си купиш с куриер.
Аз преди няколко дни си купих камуфлажния коректор на Артдеко и мнооого ми харесва. Прикрива ги много добре,само ми идва малко сухичък,но няма и следа от тъмните кръгове. Не трябваше да чакам толкова дълго,за да реша,че ми е нужен, Струват си абсолютно всички положителни оценки.
Здравейте! Имам нужда от мнение и препоръки.. Някой ще може ли да ми даде съвет как да прикрия тъмните кръгове под очите ?