- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 2012/2013 - 10кл - 96'
чак заети, аз не че правя кой знае какво, ама хич не се сещам за форума :Д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Аз мисля в НБУ с музика , обаче таксите доста ме притесняват, не знам все още.
Някой да го мързи ужасно много да учи? Или е само при мен е тоя дефект? Някой път като почна да уча не мога да се спра(случва се 1-2 пъти в месеца), но иначе си стоя пред учебниците и гледам в една точка. Затова и имам 5.40 за първия срок сигурно!![]()
Добре дошъл/ла и на теб!
Хора-а, искам да уча и работя нещо свързано с биология + БЕЛ, има ли такова чудо?
Какви предмети са нужни за криминология и криминалистика?
Въпросите ми са вероятно тъпи, но .. тия дни само това ми се върти в главата. Така, че ще извинявате. ;d
Как сме набори, почивката свършва, прекарахте ли си добре ? ;D
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Изключително бързо мина ваканцията и ми е много гадно.
Някак, не съм си отпочинала достатъчно, че да се започне с целия стрес, около това учене, контролни, изпитвания.
Нямам особено желание и да видя някой от училището.
Хъх.
Пак ме е налегнало някакво гадно настроение.
Последно редактирано от Amore-Mio* : 04-06-2013 на 19:10
Айде и още един новобранец се вписва :д
Аз тая година много зор не си давам, а и ваканцията ми се стори, че ми на адски бързо. Нямам си на идея какво ще правя в идните 2 години, чак почвам да се тревожа![]()
Е, не така.
За тревоги място няма.
Просто, не знам, винаги съм живяла с идеята, че трябва предварително да си направя нещата и след това да ми е спокойно. Тоест визирам 12 клас, матурите, кандидатстудентските изпити и така нататък, и от мен се изисква сериозна подготовка, за да вляза там, където искам, реално.
Пък и вече трябва да почвам да чета правилника за движение по пътищата, да се захвана с листовките и за няколко месеца да съм научила нещата перфектно, че ще ходя на шофьорски курсове.
Нужда от помощ:
Кои, притежава учебник по-Физика за 9 клас издателство Педагог ? (корица със синьо и жълто) ??
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
лол, защо всички сте се стресирали толкова?
определено имате нужда от малко chill out
имаме си предостатъчно време да решим какво ще правим след 12-ти клас
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
тц... просто от ''имам време'' няма да се усетим кога ще стане на ''нямам никакво време'' ...аз ако бях сигурна какво ще уча също бих почнала от лятото сега да си преговарям.. ми да ама не.. а за курсовете - аз още съм си на 16
![]()
Хора, с колко лева ви увеличиха стипендиите? Може да ви се стори малко нахален моят въпрос, но се интересувам само при мене ли е пълна мизерия.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (