.
Отговор в тема
Страница 47 от 436 ПървиПърви ... 374344454647484950515797147 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 151 до 1 175 от общо 10898
    Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    someone?
    Иве, не съм сигурна дали е точно това, което показва Гугъл, но в H&M има доста подобни модели.
    Everything changes, but beauty remains ...

Фен Аватара на Franzellka
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Каква е цената на кокосовото масло в био магазин? По-добре ли е от там да си купя?
    Помня, че малкото бурканче кокосово масло в био магазина струваше 12 лв. и някакви си стотинки. Мисля, че беше от сорта на 200мл.

Цитирай Първоначално написано от Franzellka Виж мнението
    Помня, че малкото бурканче кокосово масло в био магазина струваше 12 лв. и някакви си стотинки. Мисля, че беше от сорта на 200мл.
    моето беше 10, но имаше ПОНЕ 7-8 марки на различни цени.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Съвсем скоро ще потърся тогава. Мерси много за информацията! ^^
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Препоръчайте ми кафява спирала до 5 лв. Благодаря предварително <3

Цитирай Първоначално написано от nor4eto99 Виж мнението
    Препоръчайте ми кафява спирала до 5 лв. Благодаря предварително <3
    http://www.bonnyworld.net/bonnyworld...scara-bunt.jpg Аз имам черна ииии не е лоша

Такааааа, миналата есен си купих бели кецове(платненки) http://www.evolution-shoes.com/uploa...62574758-0.jpg нещо подобно. Обух ги 4-5 пъти, но понеже са бели супер бързо се изцапаха и ги изпрах на ръка с четка и прах. Появиха се едни жълти петна по тях, когато изсъхнаха, пробвах да ги махна със сапун за петна, с Вениш, домашен сапун, който уж е доста "агресивен", прах ги пак в пералнята - е няма махане, не са мръднали. Една съученичка сподели същото за нейните бели. Има ли нещо друго, с което да ги изчистя, защото сега са практически за боклука, не мога да ги нося така, а са нови и са ми много удобни?!?

florescentia

Цитирай Първоначално написано от xagonyx Виж мнението
    Такааааа, миналата есен си купих бели кецове(платненки) http://www.evolution-shoes.com/uploa...62574758-0.jpg нещо подобно. Обух ги 4-5 пъти, но понеже са бели супер бързо се изцапаха и ги изпрах на ръка с четка и прах. Появиха се едни жълти петна по тях, когато изсъхнаха, пробвах да ги махна със сапун за петна, с Вениш, домашен сапун, който уж е доста "агресивен", прах ги пак в пералнята - е няма махане, не са мръднали. Една съученичка сподели същото за нейните бели. Има ли нещо друго, с което да ги изчистя, защото сега са практически за боклука, не мога да ги нося така, а са нови и са ми много удобни?!?
    Пробвай с обезмаслител. Той е в такова шишенце като тези за прозорци спрей и има на Медикс. Аз с това си чистя петната от дрехите - пръскаш директно върху петното, чакаш малко и переш на ръка, като търкаш мястото, или направо в пералнята. Почти винаги има ефект, много е добро. Аз си чистя белите дънки с него. А ако случайно не стане - боядисай ги с текстилна боя или текстилни маркери.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Отзиви за основата за сенки на Avon ?

УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Препоръчайте ми гел за измиване за лице.. Кожата ми е мазна, Т-зоната, тоест средата на челото, брадичка и нос са ми по-мазни, а кожата по бузите, останалата част на челото и слепоочията са ми по-сухи. Да не са на Биодерма и Виши и Ивостин, защото тук ги нямаме..

Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    Отзиви за основата за сенки на Avon ?

Много лесно размазваща се, не е толкова много, колкото изглежда на снимката, защото ако се погледне на нивото на очите се забелязва много стъкло.... Сенките стоят по-пигментирани, от колкото са (това не знаех как да го кажа, дано ме разбереш), както и не съм забелязала да се събират в сгъвката на окото и издържат доста време
    Наистина консистенцията й е просто страхотна, чувствам, че коприна докосвам. Матира, и даже аз понякога просто си я слагам без сенки без нищо, щото много хубаво стои на очите и изравнява

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Иве, не съм сигурна дали е точно това, което показва Гугъл, но в H&M има доста подобни модели.
    Проблемът е, че нямам път към София скоро, а в задръстения Благоевград нищо няма..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    nor4eto99
    Много ти благодаря за отговора, взимам я.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    Препоръчайте ми гел за измиване за лице.. Кожата ми е мазна, Т-зоната, тоест средата на челото, брадичка и нос са ми по-мазни, а кожата по бузите, останалата част на челото и слепоочията са ми по-сухи. Да не са на Биодерма и Виши и Ивостин, защото тук ги нямаме..
    Моля ви, всеки път, когато ви питам нещо ме игнорирате.. Поне сега ми отговорете, защото наистина е важно.

Тамии ..^^ - ще пробвам, мерси

florescentia

Няма защо

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    Моля ви, всеки път, когато ви питам нещо ме игнорирате.. Поне сега ми отговорете, защото наистина е важно.
    Аз ползвам
    http://www.ivis.bg/products_images/g...il_control.jpg
    И съм доволна.
    Приятелка ползва
    https://encrypted-tbn2.gstatic.com/i...ru09n43Fd4oELA
    С нар.

И тя е доволна от това.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Cleen deeper на Нивеа. Аз не съм го ползвала, но YSMF е и даже я молих да направи нещо като ревю за продукта и ето го http://sakurabox.blog.com/2013/04/05...-clean-deeper/ Тя каза, че струва 8.99 в дм

Цитирай Първоначално написано от nor4eto99 Виж мнението
    Cleen deeper на Нивеа. Аз не съм го ползвала, но YSMF е и даже я молих да направи нещо като ревю за продукта и ето го http://sakurabox.blog.com/2013/04/05...-clean-deeper/ Тя каза, че струва 8.99 в дм
    7- 7 и нещо в повечето магазини. страхотен е. По-добър от нещата на Гарние и не се тества върху животни !!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

За това ли става въпрос, че не ми се отваря линка? Аз вкъщи имам този на Нивея:
    но опаковката е малко по-различна откъм надписи, може би са я обновили, дали е хубаво?
    Имам и но отново с по-различна опаковка.. Имам и и трите.. Не мога да разбера дали от това последното ми излизат пъпки.. Знам, че имам доста, но все пак се чудя дали има нещо по-добро.

На нивеа са различни двете неща. Второто е почистващ гел - първото е ексфолиант. И са на различни серии даже.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

А, да, знам, че са различни. Имах предвид, че това мойто не мога да го открия в интернет, и че може да са му сменили опаковката. Някой да е ползвал някое от тези неща?

Ексфолианта на Нивеа съм ползвала - първото нещо, и съм много доволна, но кожата ми не е мазна в никакъв случай. Просто ексфолиира много добре. Иначе аз нямам нужда от матиране и не знам как се справя с това :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз съм наказана с такава кожа, така че откъм матиране се справя добре. :д Не издържа примерно 10 часа, но матира добре за няколко часа.

Определено е по-добър от Гарние Пюр , а е по-евтин от тях.
    В момента имам един ексфолиант от Орифлейм, който ми излезе по тънкажни цени 2.69 и е невероятно добър :Д 100 мл е все пак де .. ама е доста икономичен , слагам съвсем по малко. Вторият във вечната ми класация след въпросния на Нивеа е.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове