.
Отговор в тема
Страница 32 от 68 ПървиПърви ... 2228293031323334353642 ... ПоследнаПърви
Резултати от 776 до 800 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Голям фен
    Град
    София
    ^Аз съм ЗА!
    Queen of the Damned

Супер фен Аватара на weheartiit
    И аз съм за,отдавна искам такава тема . ;д
    Иначе до оправданията - може и така да е ,но като не ми харесва нещо
    не мога на сила да го правя,затова преминах към други упражнения.

Голям фен Аватара на Barbie47
    Не е лоша идеята с темичката. Вчера направих 2-ри ден от 3-то ниво и днес продължавам с 3-ти. Аз пък супер си я харесвам програмата.. Джилиан ми е такъв мотиватор и дори ми е кофти, че скоро я привършвам. Но след това ще започна някоя друга. Хайде дами успешен ден.

Голям фен
    Град
    София
    Джилиан е най-яката инструктурка! Много и се кефя на упражненията. Аз съм си изтеглила почти всички нейни програми, доста съм доволна. Пробвайте упражненията на Боб Харпър(Bob Harper), те също са доста добри!
    Queen of the Damned

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Level 2 finished И мен Джилиън ме радва много и след края на тази мисля да си изнамеря още някоя нейна програма.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    И на мен ми харесва идеята за темичката, но нали знаеш, че като я направиш ще влезнат върте 1000 разбирачки да обясняват как това и онова не било здравословно...
    Последно редактирано от katii : 04-06-2013 на 14:37
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Здравейте! Аз напоследък имам огромното желание да се отърва от разни излишни килограми и до колкото виждам тук всички сте много доволни от програмата, но като гледам упражненията доста стягащи ми се струват. Не се ли натрупва прекалено мускулна маса от упражненията? И след като приключи програмата какво?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    Я да видим дали има навити да си направим една тема за здравословното хранене, че от вчера се чудя.
    Съжалявам, че се намесвам така в темата, без да участвам пряко в нея, но съм напълно ЗА! По принцип в темата за диетите е нещо такова: има доста, които не искат да отслабват, ами просто да бъдат здрави и във форма чрез спортуване и хубаво хранене. Точно днес си мислех и за тема, в която да се пускат рецепти за каквото и да било, само че с натурални продукти, без рафинирани, избелени брашна, захари, хидрогенирани мазнини и тнт, с цел да извличаме максимално ползата от храните (нарочно не пиша диетични, защото здравословното не винаги е диетично). Ако се съберем повече искащите и никой не се навие да я направи, бих се заела аз

Супер фен Аватара на tonssy
    Да, темата за диетите е нещо подобно, ама сякаш е прекалено объркано там. Добре е здравословното хранене да си се обособи в специална тема Идеята на Фрийк с рецептите също я подкрепям.

Супер фен Аватара на weheartiit
    и аз точно за рецепти си мислих защото може би има
    много като мен,които си нямат понятие и не знаят къде да търсят.
    ами айде някой да се заеме да я направи.

Супер фен
    Град
    България
    Момичета,тези,които пробваха програмата доволни ли сте?Че мисля да я започвам
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Аз съм доволна, въпреки,че още не съм я приключила. Има резултати

Супер фен
    Град
    България
    Може ли да попитам какво ядохте по време на програмата и какво не?Какво ви беше менюто,ограничавахте ли се?Мисля скоро да започвам програмата,свалих си и трите части.
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    ами айде някой да се заеме да я направи.
    Ами я да видим първо колко са съгласни

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Ами я да видим първо колко са съгласни
    аз аз аз !
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Хайде правете темата и на мен ще ми е много интересна

anonymous708973
    Guest
    Подкрепяме я, много ясно :д

Повече от фен Аватара на kotenciiity
    Оо много ще ми е полезна. Аз съм ЗА

anonymous708973
    Guest
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...0#post10658870 - ето я и темата. Далеч не си приписвам заслугите, темичката е обща и на всички, давайте )

Цитирай Първоначално написано от kotenciiity Виж мнението
    Оо много ще ми е полезна. Аз съм ЗА
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Току що видях прогрес снимката на Pamaa във Фейсбук (Fashion is my passion е страничката)
    Направили са си някакъв албум за мотивация.

Трето ниво не е шега...хич! Като за първи ден ми беше по-трудно от второто (бая ) Надявам се утре да е по-добре,че ще е голяма мъка иначе

Супер фен
    Град
    България
    http://prikachi.com/images/847/6100847m.jpg Направих си нещо като календар и си отбелязах от кога до кога кой левъл ще правя Свалих си и трите левъла и днес започнах програмата,имах чувството,че ще умра
    Дано да издържа 30 дни,дано
    Момичета като правихте упражненията ограничавахте ли храната?Ядохте ли сладки работи,пихте ли газирани напитки?Какви храни ядохте?

Ако си упорита ще издържиш. И аз първите 4-5 дена имах такава мускулна треска,че не можех да се мръдна, но с времето минава и става по-лесно. Аз не се ограничавам откъм храна, в смисъл не спазвам определена диета. Ям си готвено вкъщи, гладна не оставам,че иначе ще припадна по време на тренировката. От доста време не пия други неща освен вода и чай с мед, но това не е заради програмата, ами така си свикнах просто. Също не ям сладко по здравословни причини, освен някой бонбон или парченце шоколад от време на време, повече не смея. Хляб също не ям често и ако ям ще е пълнозърнест. Солта също ограничи максимално. Това е общо взето....най-важното е да не гладуваш. Успех

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от TrueStory Виж мнението
    Ако си упорита ще издържиш. И аз първите 4-5 дена имах такава мускулна треска,че не можех да се мръдна, но с времето минава и става по-лесно. Аз не се ограничавам откъм храна, в смисъл не спазвам определена диета. Ям си готвено вкъщи, гладна не оставам,че иначе ще припадна по време на тренировката. От доста време не пия други неща освен вода и чай с мед, но това не е заради програмата, ами така си свикнах просто. Също не ям сладко по здравословни причини, освен някой бонбон или парченце шоколад от време на време, повече не смея. Хляб също не ям често и ако ям ще е пълнозърнест. Солта също ограничи максимално. Това е общо взето....най-важното е да не гладуваш. Успех
    Благодаря. Искам да отслабна,ще издържа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си