- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да го направя ли? ? ?
Ми ти сама каза че не искаш приятелите ти да знаят за това , ето ти една причина .
Гаранция ти давам че и ваще ако разберът че си била с турчин , пак лошо .
Ся като гледам "бляяяяк не искам да прая свирки (пюк)" , това бляяяяк и пюк си казва че нямаш 17 , а по-скоро си от рода на 14-15 , и си малка за такива работи , не сушаи рибалката , тя .. просто нямам думи за нея .
Чакай си там за подходящия човек , а не само за някакъв там дето ще го вкара изкара и няма да те търси повече . И КАКВО толкова като не си го правила , нее нещо лошо все пак .
Българите да не са на изчезване,че се хващаш с турци?
Нищо лично,но като видя някоя хубава жена с някой циганин,турчин,негър ми идва да и ударя 2-3 шамара.
Като е турчин нека си ходи с туркините и да не се бърка.
Предполагам, че живееш в малък град или село, щом за теб това, че момчето е от турски произход те притеснява. Той може даже да има българско гражданство и да е много по-добро момче от някои твои съученици българчета, които ще ти се смеят, че родителите му не са българи. Глупаво е да решаваш оповавайки се на религията. Проблемът е друг: след като правите секс, може постепенно да се сближете и да тръгнете. Готова ли си да го представиш пред приятелите си? Ако не тръгнете, няма ли да ти е гадно, че не можеш да кажеш на близките си с кого ти е бил първият път? Трябва да преодолееш религиозната дискриминация/нетърпимост! Моят съвет е: ако правиш секс с някого и то за първи път при това, увери се, че момчето е свястно. Дори и да нямате връзка, след време ще ти е кофти, че си се чукала с някой задник.
Аз казах ако някои я закача , не ако тя се закача, но разбира се ако тя се закача , тегля и майните .
Апък съм на бара със приятелката си и ако някой дойде каже , ало как си ала бала и ако тя не обръща внимание и ония продължава да нахалства , ще го смачкам . Не , не се държиш с нея като с предмет , а я закриляш .
Това трябва да си е лично твое решение,което не се влияе от другите.Сама си решаваш дали да го правиш или не.
Изчакай.. за всичко има време, а ако искаш да говорят за теб ходи и го прави с турчина.. после тебе ще те сочат с пръст и кво ще си казват? знаеш ли?![]()
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Последно редактирано от IseeDEADbodies : 04-14-2013 на 23:17
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
така, не си определила Турчин като Турчин найстина роден там и дошъл тук или просто Българин с Турско име.
Аз съм роден в България, и съм БЪЛГАРИН, мойте роднини в миналото са имали общо с Турция както и сега повечето. но мен тва не ме бърка. БЪЛГАРИН съм със Турско име и повярвай че има доста по-прости и не образовани момчета на моята възраст който УЖ СЕ ВОДЯТ БЪЛГАРИ и са против турците и викат резаци и т.н.
На моята възраст си 17 години, достатъчно си умна и имаш акъл да решиш какво да правиш а не да ти дават савети за такава простотия. Както виждаш, всеки с своето мнение.
Айде стегни се малко и не пиши такива простотии а взимай сама решение, точно по този въпрос ние не сме НИКОЙ да ти казваме кво да правиш, ако ти се ебе , давай ... ако се колебаеш, нека твойте приятелки да се праскат и пу*ката да им стане кат некакъв буфер, а ти просто се пази и когато си готова !![]()
Peaz