- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Има макадамия в ензо :ООО
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
За който питаше на предната страница за хубав балсам за коса:
Много ми харесва този на Dove от серията Intense repair! : )
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
да и аз нещо се заблудих:Д Мога да отида направо до златна рибка и да си я взема без да плащам доставки,ама още се колебая между макадамия и http://www.enzo.bg/schwarzkopf-profe...retirana-kosa/
аз мислех, че Макадамията е доста по-скъпа, поне 30 и нагоре
чудя се дали е икономична, косата ми е малко под раменете, не е гъста... предполагам ще ми стигне за доста време
Последно редактирано от monroe999 : 04-15-2013 на 14:30
Взех си маската на Лорис с чесън вместо балсам.
Дали ще стане много на косата, ако преди да я измия си правя маска с Тривитаминол и жълтък, кисело мляко и т.н.. а след баня сложа маска по дължината?![]()
4XCOKИ
има мирис на 10 вида чай и още толкова билки.. :3 При мен е обратното.. първоначално ми харесваше как мирише, ама сега ми е гадно.. :3
Някоя ползвала ли е това http://www.zlatnaribka.com/TERMO-ZAs...traight-300-ml Има готино описание, а и е цели 300мл.. другите са по към 150..Крайно време е да се реша каква термозащита да си взема..
![]()
4XCOKИ
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Кажете продукт, който ще ми пази косата права в тъпото дъждовно време!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Бихте ли ми казали как да махна гадната къна от косата си пфф..Знам че с маска с хума боята и къната падат и мисля да пробвам .Дали ще стане според вас ?
Ако си се къносвала само веднъж, може би ще стане. Но ако няколко пъти си се къносвала - забрави! Пробвала съм всичко, не става...сега съм с естествено омбре![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
FuCKkK13 епа гребена ни е ли дървен?!
PeaceOfMe няма да стане "много", ама другия път си вземи друга маска.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Снощи си масажирах корените със стимуланта, спах така, на сутринта след банята си сложих ампулка.
Мисля,че и двете,които посочи са много добри. Вече е си прецени - ако имаш нещо друго за купуване освен маската,вземи по евтината,за да ти останат повече пари![]()
Иначе и аз знам,че в София има магазин на Златна Рибка![]()
А като стана въпрос зстимуланта на Икаров,мисля лятото да започна да го използвам,а сега да си продължа с домашните продукти и масла.
не съм го ползвала, но са ми много неприятни такива миризми,ама ще търпя какво да се прави... утре ще си го взема
също да питам някой продукт за изглаждане на косата от който сте доволни? Косата ми расте отвсякъде ,ще ме побърка![]()
Ихаа 69 страница![]()
![]()
между др си купих това http://www.ivis.bg/gliss-nutri-prote...%BB-p2905.html доста хвалено
Влизам да си отмия домашната маска. Напоследък пропускам да си правя, все започвам, но съм непостоянна.. Пък целия този стрес покрай училище, кандидатстване и какво ли не ми се отразява на косичката. :\
Момиче ^^