.
Отговор в тема
Страница 11 от 20 ПървиПърви ... 789101112131415 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 479
    Фен Аватара на liglata_bg
    Град
    Plovdiv
    На мен ми е любопитно автора като какъв се определя - от персонажите, които е изброил към коя социална група е?И питането му един вид проучване ли е затова какъв да бъде за да се котира?

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    е те това си е баш меркантилност, или айде не.. ама разглезеност определено..
    права си .. не мисля че е меркантилност ) а за Елена - не мисля че някой има желание да се заяжда с тебе ;d

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от mishopi4o Виж мнението
    *глупости*
    мноО мощен ли го раздаваш?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от liglata_bg Виж мнението
    На мен ми е любопитно автора като какъв се определя - от персонажите, които е изброил към коя социална група е?И питането му един вид проучване ли е затова какъв да бъде за да се котира?
    авторът е един имагинерен герой, който влиза във всяка една група и едновременно не принадлежи към никоя от тях

пантерке, малко се разми темата, ще коментираме поста ти при други обстоятелства)

Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    авторът е един имагинерен герой, който влиза във всяка една група и едновременно не принадлежи към никоя от тях
    направо шах и мат с тва изказване

а edDinstVenNa e единствената, която ми се стори достатъчно искренa от последните страници (при мен са 26 към момента)

^^ мисля че и други мацки бяха честни .. не знам ти защо нака мислиш

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    мноО мощен ли го раздаваш?
    Не, просто некой път поставям боклуците в кофата , друг път ги оставям да гният на земята, а па трети път не им обръщам внимание : )

Голям фен Аватара на sneering
    Цитирай Първоначално написано от edDinstVenNa Виж мнението
    ^^ мисля че и други мацки бяха честни .. не знам ти защо нака мислиш
    Ако сложиш още 2-3 снимки,подобни спорни изказвания галещи егото ще зачестят.Пробвай!

Цитирай Първоначално написано от sneering Виж мнението
    Ако сложиш още 2-3 снимки,подобни спорни изказвания галещи егото ще зачестят.Пробвай!
    недей че ще взема да пробвам ...

edDinstVenNa погалих ли ти егото, искш ли да се посваляме, че съм отчаян и си търся компания в нета, плс (

Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    edDinstVenNa погалих ли ти егото, искш ли да се посваляме, че съм отчаян и си търся компания в нета, плс (
    щом ме молиш ...

Мега фен Аватара на draid
    Какво още бистрите темата ? Парите са си голям фактор и всеки който го отрича не е запознат с нещата в днешно време.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от GeGaSa Виж мнението
    И за уикенда "Събота и Неделя" Батковците със S500 я клатят на задната седалка...
    Тц. Има си сериозен приятел девойчето.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Какво още бистрите темата ? Парите са си голям фактор и всеки който го отрича не е запознат с нещата в днешно време.
    Или е голям лицемер
    И все пак чувствата трябва да диктуват играта

за 4 часа ме нямаше, влезнах да прочета мнението което чачо ми обеща и изведнъж ... mishopi4o до сега никого не съм обидила ама кой си ти ? Какво е това селско обиждане ... Къде аз в мой пост съм написала да се хваля, че имам пари и тн... написала съм, че нашите имат възможност, всички хора, които ме познават знаят, че аз никога не съм искала вип сепарета, не съм поръчвала бутилки скъпи уискита да се покажа, излизам с обикновенни хора, не такива дето не си знаят парите и се съобразявам с тях без да се показвам и доказвам... Кво родословното дърво ли ми провери в гоогле... Как ще говориш кой какъв бил ... тва е форум влизам тук където никой не ме познава и пиша коментари с личните ми мисли, да ме съдят хората за тях... ако за тях мнението ми е грешно, нося на критика ... ама няма да нося на критика за това какви са нашите не съм ги търсила с кастинг ... тук единствената информация, която съм дала за себе си е име фамилия и град ... на e-maila ми пише Елена Ивайлова Зартова и какво да направя ... къде съм парадирала, ако ми беше толкова важно щях да спомена още в началото, много Зартови има и много хора има, които засягат теми които не са тяхна работа ... много знаеш ти за пръстите и затворите ... И да ти поясня информацията от гоогле Ана не ми е сестра, а е доведена дъщеря на баща ми така, че ако искаш коментирай като мислиш, че мнението ми е грешно, ама не бъди селянин, който обижда и не намесвай семейства ...

Chacho прочетох мнението ти с интерес и си прав ... всеки търси щастието си, аз определих моето виждане не мисля, че щруделкаа или някой друг може да ме съди за разбиранията ми... добре казала е, че не мисли така, не е нужно да се включва всеки път когато някой друг е съгласен с мен, или да се наслаждава когато не е ... и аз мисля, че всеки си търси щастието, просто не мисля, че щастието е в това момичетата да са изкуствени и да търсят '' възможности'' в чалга клуб... просто там не е моята среда, не ми се струва чисто човешко и правилно, така да тъпчат себе си и да дават на дебели стари чичковци да ги ''тъпчат'' заради едните пари.. Всеки си търси щастието, възхищавам се на това колко си толерантен и се опитваш да разбереш дори действията и качествата, които не ти харесват... Аз не мога така и когато нещо не ми се нрави и не е стойностно за мен не мога да гледам обективно ...

Цитирай Първоначално написано от elena_zartova Виж мнението
    Сега повечето ще ме наредят, ама почти съм убедена, че повечето тук момичета се правят на каквито не са с отговори, ама не как аз ли? аз бих излизала дори с бездомник, само да го обичам! ... по-добре да си кажем истината все пак е форум не ви следят коя сте и какво ...

Аз си имам собствена кола с която да си се ''забирам'' ... А иначе не бих имала наглоста да разкарвам някого само защото задника ми иска да се вози, а не да ходи пеш. Неприятно ще ми е някой, да дойде с мен по магазините и да ми каже '' аз ще ти платя'' - щом съм влезнала в магазина значи имам пари и сама да си го платя. Бургас не е толкова голям град, познаваме си се и покрай баща ми в дискотеките ме познават, но няма да тръгна да се правя на велика да ми пазят вип масите съответно не би ми станало и приятно, ако момчето до мен го влекат вип масите, все пак излизаме да се забавляваме не да се гъзарим. До тук казвам, че не търся някой, когото може да ми осигури материални неща... Обачееее! Излизала съм с момче, което наистина знаех, че е по-беден от средностатистическите хора, дори повечето ми приятели предричаха неуспех. Момчето беше добро наистина, на мен ми харесваше външно, може би, защото знаех паричното му састояние, дори ми беше неудобно да му казвам да ходим на кино, на кафе, на ресторант и по дискотеки. Казвах му да сме у нас или у тях, защото щях много да му сроня достойнството ако му кажа знам, че нямаш пари за ресторант, но аз ще платя... да бих му платила сметката, но на него щеше да му е гадно... В началото бяхме добре, но каквото и да си говорим за любов и тн, аз не съм се оженила, на 22 години съм, не мога да си променя коренно живота заради него, ходеше ми се по дискотеки, по барове не да харча луди пари, а защото всеки млад човек понякога дори и да е рядко има нужда да излезе, да пие по едно, да потанцува и да се повесели, а виждах, че той не може да си го позволи, а когато исках да излезна с приятелки той се сърдеше, че ще е без него и един вид не ми даваше (и така и с него не мога и с други което е кофти) .. В един момент нещата станаха много по-гадни,защото той почна да избива комплекси, че като няма пари едва ли не не ми дава всичко и аз ще му изневеря(опитах се да му обесня, че имам достатъчно не си търся чичко-паричко и, че въпреки всичко съм с него той не разбираше) .... и проблемите му с парите ставаха и мой проблеми които са доста натоварващи, постоянно ми говореше как няма пари, как имал 2 лв в джоба даже за хляб не стигали.. и естествено аз съм се опитвала да му помогна, въпреки, че не исках да му смазвам достойнството в един момент той ми изглеждаше като човек, които няма такова, защото аз на негово място, никога не бих ревала за тея пари, а бих почнала работа... предлагала съм му пари, той е отказвал... и получавах постоянното му мрънкане без аз да мога да направя нищо, освен да слушам, да ми става гадно и да се ядосвам, че реве и чака да му паднат от небето... Помогнах му да си намери работа(изкара 1 месец) получи заплата и я изхаби за глупости, но все пак това са си негови пари да ги харчи както си иска. После негови познати от които е взел пари започнаха да си ги искат и нямаше как взе пари от мен ... и след това започна да иска все по често и по често и с тези пари не излизаше с мен, а харчеше за цигари и алкохол(като нямаш пари не пушиш и не пиеш) ... и изведнъж се чувствах като банкомат, а той ме източвше все повече и повече... И го оставих... сега ако си мислите, че е било защото не е богат- грешка ... оставих го защото за мен е жалко, момче над 22-3 да се оплаква, че няма пари за хляб, да ходи със скъсани обувки, да стои само в тях и да иска пари от приятелката си или от приятели( и когато получи пари не да мисли как да си върне заемите, а как да ги харчи) ... Ако е отговорен ще си намери работа, може да не е богат, но ще има пари за кафе или поне веднъж седмично или месечно да си позволи да иде на бар - така ще има поне малко самочувствие и момичето до него ще се чувства добре ... защото ако някоя ми каже, че би и било приятно да стои с някого, който не може да си плати тока и водата или да намери 2 лв за кафе според мен е най- голямата лъжкиня ...
    Сега за мен е важно, момчето до мен да е ''МЪЖ'' което ще рече, независимо колко взема да може да си разпредели парите така, че да не му се налага да реве за 2 лв, да има достойнство да не иска пари от хората, а да се опитва да си изкара сам ( срамна работа няма, не бих го оставила, ако е барман или продава закуски)... от него няма да искам да ми плаща или да ме вози, ще искам да се разбираме и уважаваме ... Имам връзка от 1 година, момчето не взема милиони, въпреки, че моята кола е по-скъпа с удоволствие се качвам в неговата( защото е и по-добър шофиор хаха), може да си позволи когато му се прииска да отидем да се забавляваме като не е нужно да изхарчи 200 лв за една вечер по дискотеки или барове, а да пие ако трябва и една бира, няма да ми е по-гъзарско ако кажа ''гаджето ми пие Jack с redbull'' ... стана малко дълго, но се опитах да обесня, че аз не обичам ''гъзари'' дето да ми се фукат с пари и дрехи, аз обичам ''мъжкари'', които се трудят, бачкат , а не МИШКАРУВАТ ... защото човек с 2 лв в джоба, които не може да си позволи най- минималните неща нужни за живот е точно мишка ... и не ми е цел да трупам точки тук и да се правя на Дева Мария и да обеснявм как едва ли не ще съм приют за мишки стига да се обичаме лудо... отговорих честно
    Елена Зартова, добре дошла.

1. Благодаря за отговора, това също ми влиза в графата 'искрено'

2. Тая тема цели да подложи на дискутиране друг тип момичета. Нямам предвид 'защо не те дискутираме теб', а това, че идеята едно момиче да излиза със заможно момче не се корени само в това да и купува дрешки или да я вози. И това (и темата наистина е за тях и насочеността е 'защо не, кое му е лошото'), но има и други варианти - иска да се чувства подсигурна, тя е вече за жена мисли за семейство и иска да осигури на децата си добро бъдеще и т.н. Ти си имала късмета да се родиш, да израснеш в семейство, в което не ти е липсвало нищо. Ценностите са ти такива, че не си подбираш партньорите спрямо средставата им, но те не са ти и нужни. В смисъл, говорим за 2 различни неща. Аз примерно много се кефя на 'независими' момичета, които сами си карат колата, които сами си плащат сметките, за които няма нужда да се 'погрижиш' като за бездомно кученце на улицата и разбира се начина ми на комуникация с тях е на различно ниво. Но това са 2 различни крайности. Ние коментираме тази, която е противоположна на твоята. Аджеба, кое му е лошото на това едно момиче да се забавлява с някой готин пич, който е заможен, който сам си е изкарал парите (не надут тъпанар, парадиращ със семейното имане) и ЗАЩО се смята за лошо, за леко, за пошло това, да даваш на момчето секс и грижи срещу неговото ВНИМАНИЕ (изразено с пари, статут, ГРИЖА) и все пак да не приемате връзката си за сериозна и любовта за вас да не е движещ фактор.

Мега фен
    Аз не мога така и когато нещо не ми се нрави и не е стойностно за мен не мога да гледам обективно ...
    Затова и Виоленца те подпука. Свястно момиче изглеждаш в общи линии, ама супер злобно човече си към другите. Какво изобщо ти пука кой какъв е ? Вместо да кажеш каква трябва да е една жена, ти обясняваш каква не трябвало да бъде ;д Нормално да засегнеш някого, било то по лични или 'общочовешки' причини ;д

machoka абсолютно си прав и съм убедена, че всяко едно момиче, би искало приятелят и до нея да и дава сигурност, да вижда че може да си управлява финансите, всяко едно момиче иска да може да си позволи да излиза на хубави места, да иде понякога да си направи прическа, да се почувства добре ... но не мисля, че парите трябва да въртят отношенията и спрямо мъжкия пол и да търси винаги този, които може да и осигури най-доброто ... не е начина, да си ''продадеш стоката на най-заможния купувач'' ... много по- добре би ми изглеждала дама, която сама се опитва да има екстрите в живота и да търси партниор на същото ниво отколкото такава която да не прави нищо, а да чака ''дърво от което да обере парите''

Аз не бих търпяла мъж, който да търси от мен екстри и възможности и подаръци, не мисля, че и на някой мъж би му било приятно, ако вижда, че момичето с него вижда това в него... Правилно е една жена, да търси мъж, който сам може да изкарва пари и да е амбициозен, но не мисля, че тя трябва да стой и да чака от него всичко.. Споделих моето мнение, че на мен би ми било неприятно да ме возят, да ми купуват дрехи и да ми плащат сметките .. дори и да нямах много пак щеше да ми е обидно и да не се чувствам приятно... Със сигурност има момичета на които би им било приятно, всички сме различни, сигурно е правилно да се зачудим '' какво лошо има в това да иска някой да я осигури'' .. за мен има лошо(това е форум и изказвам мнение), но не съдя тези за които няма лошо

Мега фен Аватара на 102
    Общо взето само тривиалности бълваш, девойко.... предполагам така се разтоварваш.. лошо няма.

за теб е тривиалност, за мен е гледна точка ... опитвам се да запазя морални ценности, в днешно време е трудно ... с интерес бих прочела и твоята гледна точка, може да не съм съгласна с това което ''бълваш'' да имам друго мислене, но няма да ти наложа моето мнение и да се опитам да ти докажа, че е по правилно

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Общо взето само тривиалности бълваш, девойко.... предполагам така се разтоварваш.. лошо няма.
    ХАбсолютно..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от elena_zartova Виж мнението
    за теб е тривиалност, за мен е гледна точка ... опитвам се да запазя морални ценности, в днешно време е трудно ... с интерес бих прочела и твоята гледна точка, може да не съм съгласна с това което ''бълваш'' да имам друго мислене, но няма да ти наложа моето мнение и да се опитам да ти докажа, че е по правилно
    никой не те кара да имаш друго мнение но това да съдиш кой какъв е от една дискотека се нарича ограничено мислене
    Мноого ми е интересон моят въпрос защо го подмина ??
    Последно редактирано от girlwithblueeyes : 04-19-2013 на 22:02

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си