- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
^Само някои,но трябва да са чистиАргановото,кокосовото,зехт ина и маслото от шеа знам,че имат някаква защита,но не е най-силната в сравнение с един професионален спрей например
Едит: Марти,според мен си вземи това от 100мл,щом миналогодишното ти е стигнало за 6 месеца.
Иначе и аз гледах в рибката,някои от продуктите на CHI са ги намалили доста.
Последно редактирано от fizzyg : 04-29-2013 на 11:04
^дам ,амииии кажете ми тогава какъв спрей да си взема, но да не омазнява![]()
Със спрейовете нямам опитНо мисля,че не омазняват косата,така че който и да вземеш ще е добър вариянт. Този на Лакме изглежда надежден
![]()
o има и такива :Д
май , май ще е той.
да питам още нещо. От кой професионален шампоан сте доволни?
за теб знам,че си фен на маската:Д
много и се чудих,но си взех малката (100мл) на макадамия, та сега си мисля дали като свърши да не пробвам на Schwarzkopf?
шампоанът прави ли косата гладкаа?![]()
не мисля,че ще омазнява.. а и ти няма да пръскаш директно в корените,а по скоро по дължината... предишния ми спрей беше за блясък + ув защита и честно казано ми се отразяваше много добре на косата . ставаше само леко по-твърда като пръсна,но като разреша всичко си беше ОК
POLLINA, аз съм използвала овлажняващия на Шварцкопф (от професионалните, от същата серия, като на YSMF) и бях много доволна.И от проф. на Лореал съм доволна.Сега пък съм с шампоан на ТианДе и го обожавам. <3![]()
Поли, ако си се ориентирала към професионалните марки,погледни тези шампоани,които не съдържат сулфати. Повечето проф. шампоани за боядисана коса не съдържат такива в състава си,което задържа цвета по-дълго,но всъщност се оотразяват много по-добре на косата,отколкото конвенционалните.
http://www.polinasofia.com/2013/02/b...=1366538705347
oх, знам,че е така,но трудно се доверявам попринцип на козметика,която ми е неизвестна ( както руския шампоан,за който е писало момичето в блога)
този на schwarzkopf съдържа ли сулфати?
Този е от серията за боядисана коса,пак на Шварцскопф,и не съдържа сулфати http://img.dooyoo.de/DE_DE/orig/1/7/8/0/5/1780509.jpg
Ами затова ви казвам - ползвайте био шампоани, защото имат натурални съставки и не тестват върху животни! :д
бе не докосвам шварцкопф и гарние , те ако си искат да забраняват![]()
този с корена на Тианде на тях цялата им фирмена политика е да са от билки и да не вредят на природата и т.н. и предполагам, че няма да ги тестват и върху животни.. мисля да си взема един такъв и аз .. то има ли маска??
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
За жалост почти всички професионални марки за козметика за коса тестват..
Защото почти всички са под шапката на Ести Лаудер май ..
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аа..ясно.
И една добра новина- през целия Май месец ще са намалени продуктите за слънце на Лакмеhttp://www.zlatnaribka.com/intenzivn...un-care-100-ml
след като се измие косата колко бадемово масло се слага,за да не ми стои мазна,че ме е страх да не се улея![]()
То не се ли слага преди да се измие косата?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more