.
Отговор в тема
Страница 2 от 10 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 235
    Супер фен Аватара на tonssy
    Преди бях изключииииително капризна, сега ям повечето неща.
    Не мога обаче да помириша/докосна/доближа агнешко, козе сирене/мляко. Всъщност от млеката само краве мога да понасям. Не обичам разни карантии, кожи и т.н, както и мразя в супата да има месо- видя ли, няма да я ям.
    Последно редактирано от tonssy : 04-29-2013 на 11:33

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    да
    капризна съм

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не ям спанак /с изключение на един единствен път, когато мама беше спретнала супер яхнийката с ориз!/, извара, кашкавал, сирене, овче месо, овче мляко, а от овче сирене в хладилника съм способна да си обърна червата наопаки. Броколи опитах веднъж /бях на гости/ и по-безвкусно и блудкаво подобие на ядене в класацията ми няма.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    3 поколение злояда. Много мразя да ям сирене и кашкавал. Не мога да ям домашно прясно мляко, нито кисело такова. Ако ям боб, леща и изобщо супи, то те трябва да са направени от баща ми /от както се помня той готви ястията и явно съм свикнала така/. Има и други примери, но ще стане дълго.

Голям фен Аватара на black pearl
    Само аз ли ям всичко ;дддд Няма храна , която не обичам с изключение на охлюви и брюкселско зеле ; д
    Единствено съм капризна или по точно станах от скоро по отношение на начина по който е приготвена храната .

Супер фен Аватара на shmatarok
    Баш капризна не, ама преди имаше неща, които не бих опитала за нищо на света. Сега обаче "пусти глад" - проядох почти всичко, особено ако някой друг ми го готви.Пак си зависи и как е приготвяно, де.
    //шкембе-чорби и пачи и такива работи не ги включвам в списъка, от варено месо ми се повръща :Д

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Не особено : дреболии, заешко и охлюви не ям -.-

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Не ям спанак /с изключение на един единствен път, когато мама беше спретнала супер яхнийката с ориз!/, извара, кашкавал, сирене, овче месо, овче мляко, а от овче сирене в хладилника съм способна да си обърна червата наопаки. Броколи опитах веднъж /бях на гости/ и по-безвкусно и блудкаво подобие на ядене в класацията ми няма.
    Не ядеш млечни продукти о.О
    Изварата е страхотна с кисело мляко и някакъв плод, цялото нещо пасирано. И аз не обичах преди.
    А спанакът на салата е просто прекраааасен <3 Казва ти го човек, който не понася миризмата на сготвен спанак и не е ял такъв от години.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    НЕ ... нещата,които наистина не ям и не обичам са супер малко
    те тава.
    maDamn

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Определено обичам да си угаждам за храна като основно не ям свои неща

Не съм - не обичам само супа топчета и спанак.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Вашите са за бой.
    Значи мислиш, че нейните са за бой, а да кажем на Виоленца не казваш нищо ? О.о

Обикновено чакам да освирепея от глад преди да ям нещо и хващам каквото ми падне. Така мразената извара също я ям често. С някаква салата примерно си става супер.

Единствено капризнича, когато става дума за видове месо. Тлъстини, сланина, повечето карантия (всичко, което не върви с бира), кълки, мозък, трътки, охлюви и т.н. Просто ми се повдига от тях! За сметка на това обожавам пилешки сърца и дробчета. Направо ми текат лигите, когато си ги представя. Заешкото и агнешкото (освен, ако не го прави баба с ориз за Гергьовден :о) не ме кефят особенно.
    Обичам храната и все не попадам на жени, които могат да готвят. ! Вярно е че мъжката любов минава през стомаха!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от XTREME_ Виж мнението
    Значи мислиш, че нейните са за бой, а да кажем на Виоленца не казваш нищо ? О.о
    Не съм видяла нейния пост. Казвам го на всички капризни.
    Най-любимо ми е да чуя родител да се оплаква от злоядо дете, без значение на каква възраст е. Ми, такова си го направил, капризно ще е.

И най-простата манджа да е пред мен, стига да е вкусна, ще я излапам! До там се простира моят каприз - вкусно ли е, давай го :д

Голям фен
    По-лесно ми е да кажа какво ям:
    - кисело мляко (само краве)
    -сирене
    -зеленчуци - почти всички
    -плодове - пак почти всички
    -пилешко бяло месо
    -спанак, лапад,марули и всякакви треви
    -мюсли и овесени ядки
    И това е, останалите храни или не ги обичам, или не бих ги и подушила...

Капризна значи да ядеш нещата когато са приготвени по точно определен начин и по никой друг, а това да не ядеш някакъв продукт не е капризност, а въпрос на вкус. Аз съм уникално капризна. Иначе като продукти ям почти всичко. Абсолютно всички плодове и зеленчуци, много рядко месо.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на draid
    Хайде ще кажа и аз какво не ям.

Пържен черен дроб и каймак (като каймака вече не се среща, а дроб ям стига да е направен на нещо) End of story.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Най-любимо ми е да чуя родител да се оплаква от злоядо дете, без значение на каква възраст е. Ми, такова си го направил, капризно ще е.
    Това пък са пълни глупости. Има си капризни и злояди деца и това е. Такава съм си от малка, нищо, че нашите ядат супер разнообразната храна и все са ме учили да ям повече неща. Еми, не става.

Аз пък няма да си мъча детето да яде неща, които не иска (това не означава, че ще ми яде шоколади за закуска и вечеря)

И не мога да разбера как може да се дразните, че някой не яде еди какво си. Супер малоумно е.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Това пък са пълни глупости. Има си капризни и злояди деца и това е.
    Няма "това е". Детето се ражда като бяло платно. Единственото, което яде, е мляко. От родителите зависят вкусовите предпочитания. Ако майка ти беше измислила 3 различни пюренца, включващи грах, за да проядеш грах, щеше да ядеш грах. Примерно.

Какво значи от "малка"? От бебе? Щото бебетата не са капризни, родителите им ги правят такива - един път е отказало пюре от чушка и КРАЙ - детето е набедено, че не яде чушки. Бог знае дали е отказало, щото в момента не е било гладно, щото му се е акало, щото е имало пришка на дупето от памперсите и т.н., ама не, то не ядяло чушки.

На племенника ми не му даваха сирене като малък, защото братовчедка му била се задавила с парче сирене и щяла да умре и хайде да забраним сиренето на всички деца.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Няма "това е". Детето се ражда като бяло платно. Единственото, което яде, е мляко. От родителите зависят вкусовите предпочитания. Ако майка ти беше измислила 3 различни пюренца, включващи грах, за да проядеш грах, щеше да ядеш грах. Примерно.
    Да, и с каквото го храниш от малко бебето, това ще яде цял живот. Не е така. Вкусът си го променяш с времето, което е напълно естествено.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Не ям неща като:
    - мляко
    - агнешко,заешко,телешко ... Абе всичко друго различно от пилешко,свинско,скумрия на скара,цаца и рядко хек.Мазно месо също не ям,така че и по-голямата част от прасето отпада.
    - морски дарове
    - супи и манджи
    - пипер,лук,тиквички,пъпеш,па тладжан,повечето екзотични плодове
    - яйца под формата на омлет,бъркани
    - майонеза,горчица
    - Руска салата,Снежанка и разни други такива буламачи
    - кренвирши,салами,готова кайма и всякакви такива съмнителни месни продукти

Хммм,изглеждат малко така о.О Със сигурност има още доооста неща.
    Като цяло съм доста злояда,капризна,а и шанса да опитам нещо,което до сега не съм яла клони към нула Не обичам да експериментирам със стомаха си
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Глупости ...
    Човек си мени предпочитанията през целия си живот и веднага ще ти дам пример с мен.
    Като малка съм яла мляко в доста големи количества - прясно и кисело.Не съм обичала кашкавал,а без супа или манджа за обяд и вечеря не съм можела.Единственото месо,което съм яла е било риба.
    Е,сега мога да повърна дори само като помириша мляко,но за сметка на това ям доста кашкавал.Супи и манджи не съм яла от години (с изключение на картофената на майка ми,която ям по веднъж на няколко месеца).Сега от рибите ям само скумрия (и то на скара),много дребна цаца и рядко хек.За сметка на това вече ям пилешко и свинско.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си