- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Капризни ли сте, когато стане въпрос за ядене?
Ох, моля те, не ги питай какво са канелони, фетучини и пр., че тогава вече е страшно :Д
Аз ям макарони със сирене (под макарони обобщавам и панделките, и тръбичките, и завъртулките) и с настърган домат, адски е вкусно :д
те ми твърдят, че на вкус е едно и също и само формата е различна. Иди им обясни, че хубавите спагети са от семолина, която няма нищо общо с макарони Златен клас. За момиче отраснало с италианската култура, това е обидно!![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
и аз ям спагетите (в редките случаи, когато ги ям) със сирене :Д , ама аз на всичко слагам сиренце, не мога без него
обожавам сирене, но не на спагети, които се правят с хубава кайма, малко моркови в нея за вкус, доматен сок босилек и подправки :3
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
е, аз не ги правя с мн кайма, нито с моркови , пасва си ми :Д има по- луди и от мен, ей-
имах една приятелка, която ядеше кренвирши + пастет +кетчуп![]()
като малка съм си мазала филийки с горчица![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
О, паста и аз обожавам. Особено канелони с кайма! Леле, дояде ми се..И талиатели с пиле...
Утре ще закусвам салата по тайландски.От талиателите качих един кг.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз от малка ям спагетите със сирене.За мен не е странно.Също с мед и масло ги ям.Може и с мед, и със сирене.
![]()
^ Странно ми е киселото мляко в случая. Иначе като теб, аз ям макарони. Спагети ям само болонезе![]()
Ужас! :Д
обожавам болонезе <3 обожавам и макарони на фурна с мляко и сирене, но са напълно отделни понятия :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И аз ям спагети със доматен сос и сирене,както и кашкавал,гъби и краставички? Варум?
maDamn
Хубавите спагети се правят от семолина, която е твърда пшеница и стават по-жълти от нашите и вкусът е много различен. В Италия няма бяло саламурено сирене, следователно не става за комбиниране със спагети. Това, че хората го ядат така, не значи, че е правилно. Противоестествено е!С кашкавал, гъби и краставички и доматен сос виж, бих яла. И може и кайма да се добави ... мееееедно
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Какво значи "правилно". Ям ги ,както ми е вкусно,ако трябва да се съобразявам с всички порядки във френската кухня ,например, трябва да ям по един пръст "естетично издържан" бълвоч.
Била съм в Италия , яла съм Лазаня там, яла съм и тук. Несравнима разлика,но и двете ми харесаха и двете бих ги хапнала пак.
maDamn
Не е правилно да се ядат спагети със сирене, както не е правилно пицата да е с дебела питка и малко наплякана плънка отгоре.Има хора, които го ядат така, но за мен е ненормално, просто защото се интересувам от италианска храна и не допускам гавра с нея. :Д
п.с. Това вероятно значи, че съм капризна спрямо храната. Храната има някакви стандарти да приготвяне, с които не можеш да си правиш майтап :Д изисквам да е добре приготвена. Точно това, което ви казах в началото, че значи "капризна"![]()
Последно редактирано от JoLLiE92 : 05-03-2013 на 09:28
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Драго ми първеню,
Няма такова нещо като "гавра", но има такова нещо като вкус. Нещо което ти очевидно нямаш. Хората ядът това което им харесва и това което им е вкусно, а не това което някой им е казал по Food Channel. Сигурен съм, че ти е много вкусно да ядеш паста с хляб като entree.
Между другото игнорира първия ми пост. Не разбра какво ти намекнах!!?
Аз ли нямам вкус? Точно аз да нямамПросто не съм прасе, което не внимава какво слага в устата си.
Хайде да не се караме, като не си разбрал какво имам предвид. Пише се пАрвеню и ядАт.
Как ме дразните като въобще не знаете нито за какво говоря, нито каква съм аз и си плямпате ей така да се намирате на приказка.Хляб с паста съм ядяла ..... я се дръж малко. Точно казах, че уважавам специално италианската култура и знам как се консумира тяхната храна, а освен това от малка се храня по-здравословно и правилно от повечето хора. Повечето ядат мюсли по всяко време и си мислят, че правят нещо прекрасно със себе си. Или вечер ядат плод, защото били гладни и това не било "истинска храна" ...
![]()
Последно редактирано от JoLLiE92 : 05-03-2013 на 09:45
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Много добре си те разбирам, но ти имаш проблем с разбирането на другите. Браво, че намираш грешки на език на който пиша само и единствено тука. И пак моя Български е класи над твоя "перфектен" английски...
Не съм казвала, че английският ми е перфектен, но advanced е едно доста добро ниво.
Айде стига, че осра темата яко.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз ще спра, защото наистйна осра темата като реши да се заядеш с мене на тема която не е храна в тема за храна.
Но също така причината да искаш да спра е защото не можеш да си поемеш въздух. Преди не много време беше ти тази която обесняваше колко ти е перфектен английския и как никой не говорел по-добре от тебе...
ПС: Когато си промениш предишното мнение след като някой друг е написал неговото не те прави по-умна или по-убедителна.
Поздрави,
Nakadah
Казвала съм, че английският ми е на такова ниво, че мога преспокойно да говоря без въобще да се замислям. Ако съм употребила думата "перфектен", е било защото си се държал арогантно и съм решила да те поставя на място. Кое мнение съм си променяла??? Нормален ли си? Просто допълних нещо, за да не правя 3 поста един след друг. Ти реши да се заядеш с мен по напълно неоснователен начин, след като нямаш представа как се храня и очевидно ти не разбираш много-много от правилно хранене.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more