- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
аре да минава и тоя ден и утре пак он уорк. Малко остана бре, да го избутам и после дай-дръж..Цяло лято ми се кара на ебане и пиене..Нда пак са сетих за тая... Бе най-добре к'во ще се занимавам иам сума-ти години пред мене.
Вкъщи е обичайната лудница като на всеки Гергьовден - звънят телефони, идват гости, всеки кръжи някъде, само Имоции. Не е лесно с двама именници вкъщи.![]()
Welcome to the Jungle...
Ами хайде честито.Можело е и по умно да постъпиш.Сега си му доказала просто доста ясно,че е прав във всичките си предположения и не може да ти има никакво доверие,защото го лъжеш.Не че ти го е имал и преди особено де.Сега се почват и адските съревнования кой от кой е повече,а пича явно иска да си е отгоре по всяко време.Да си се замисляла,че нещо направено от него може да го гложди и да се опитва да прехвърли вината на теб изкарвайки те виновна.Може пък и много добре да си му паднала в клопката знае ли човек.Иначе аз познавам един много голям и свестен пич,но така лъже,че чак понякога сам се овърта в лъжите си и не знае кога кой за какво точно лъже.Да не е някакъв подобен.И какво като пък не ти вярва.Твоята съвест нали си е чиста.Просто му кажи да ти докаже,че е така.Ако пък толкова не ти вярва бий му шута или пък да си ходи.Каво толкова е станало.Ще си намериш друг,който ще ти вярва повече.Но пък не, трябва да тичаме по гъзовете на тези дето ни мачкат и дори да лъжем като дърти цигани ако така ще ги задържим за 2-3 дни повече.Не е това начина и май не е това човека.
Иначе аз искам повече такива дни като вчера.До към обяд нищо.След това цял ден развозване ходене с компания до парка ни,до магазина на братовчедите,разходка сред градски пътища и природни пътеки,ходене на заведение,изпъване и накрая за бонус след полунощ един бърс курс до София и обратно.Хем нямаше работа,хем не беше скучно.
Иначе знам ли? Имам някакво усещане,че се приближаваме както в онзи сън един към друг с бавни постоянни и леко неуверени стъпки. Но дали? Дано отново не се лъжа.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
хубаво е вкъщи
най-после се прибрах
саа трябва да уча
ужс
да минава този ужасен месец
после шапка на тояга
Колко ми е прекрасничко :3
и той е толкова сладък
иска ми се да не учеше в друг град -.-
след снощи не можах и да спя
а на горкия Мечо сигурно му е било много неловко![]()
кофти ми е за някои неща, но ['_'] това човече да ме извинява..
то си е виновно, за това, което се случва =)
*сън*
Пак съм 50/50, сякаш нямам много настроение.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Имам празник днес , а не съм в хубаво настроение още от вчера. Нека видим кога ще реша да си го оправя
Празнувам си самостоятелно с чаша кафе, шоколадови яйца и учебник. Задоволително добре си прекарвам.
Утре ще се възнаградя с един мащабен шопинг.
You are broken, I can fix you...
Прекарах си страхотно с едно приятелче, сега след душа отново се залавям с учене по маркетинг, доволна съм от себеси.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
дразня се като не ми отговарят и не си изпълняват обещанията
усещам,че ставам досадна,но нещата са важни,а нищо ...
Реших да отслабвам. Разбрах какво не трябва да ям. Осъзнах, че нямам нищо подходящо за ядене. Гладен съм.
честит имен ден на всички празнуващи днес!![]()
Очарователно страхотно време! Язък, че всичко живо наоколо е в сесия, а единственият човек, който не е ... ми не ми се мотае особено с него.Но съм склонна да се прежаля, стига да му се мотае навънка.
Така като гледам обаче т'ва няма да стане, затова освен да преча на съквартирантките, друго не виждам к'во може да се прави.
сякаш така.. http://www.youtube.com/watch?v=Fj1kK8sB9u4
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Благодарна съм, адски много. На Вселената. Сбъдва ми нещата, които искам. Нямам грам сила, лошо ми е и кръвното ми е ниско. Ама ми е щастливо. Защото ми е влюбено. И има смисъл. И е прекрасно. И му вярвам. И той ми вярва. И си имаме един много красив свят. Пълен с усмивки. И любов. Там винаги е пролет. Насадили сме хубави цветенца. Сега всичко цъфти. Мирише на пролет. И е чисто. Много е чисто. А колко е красиво...
И Него го обичам. По оня начин, другият. Ама пак ми е в акъла. И трябва да бъде. Липсва ми. И него искам да го гушкам. Заради него съм такава. И той е много прекрасен.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
"Силиконови салами,
силиконови мадами -
в къщата на село
вече гледаме банани..."
В никакво настроение не съм. Да минава утре по-бързо и да ми е по-спокойно. Мразя рожденни дни.
не ми се чертае...пие ми се бира...свършиха празниците и почивката, утре пътувам обратно...мрън
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Вярваща и далеч по-спокойна.
maDamn
Носа ми кърви! Ръката ми и тя кърви! Бе идилия е направо..
Чух нещото от което се боях най-много..
Душицата ми е празна..А толкова много надежди имах..
Granger *гуш* спокойно всичко ще се нареди.. Ти си силен пич.. ще се оправиш.![]()
Последно редактирано от AnarchyBoy : 05-06-2013 на 19:39
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Облекчена. Най-сетне край на всичкото обикаляне по села, градове и тн. Най-сетне ще си поспя на моето легло нормално :Д Не мога да си намеря място от кеф, главата ми беше пред експлозия.
Плами, ще ти споделя малко личен опит тия дни.![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Притеснено ми е. Не искам да се връщам там. Пак ще имам проблеми...