- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Поли, що не си вземеш една тая на Денис хубавата и да ги редуваш?Тя сто процента не е толкова мощно хидратираща чак, кат' за 6 леа толкос. :Д Но съм много доволна от нея, иначе. Само казвам, че няма как Макадамията да не е по-добра.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
абе ще си карам сега с маската 2 пъти в седмицата, а през останалото време балсамче :Д
Наскоро си правих маска с канела , но косата ми още вуни на канела . Миризмата е много силна - другите казват , че не я усещат , но на мен направо ми се е набила в носа . Какво да правя за да махна ужасният аромат ? Доста пъти вече си мих косата - е не изчезна .
^ ще изчезне и на мен ми се е получавало така,само че от яйца
пробвай да си пръснеш някакъв балсам без отмиване (ако има приятен аромат)
или ако имаш едно такова спрейче на Ейвън за усвежаване.
ъм намажи се с нещо ароматно ( примерно стимуланта на икаров) 2-3 пъти и ще мине + след баня някакъв спрей с аромат + по възможност някоя купена маска със силен аромат
някой от темата си взе слънцезащита на Лакме - искам мнение,ПОДРОБНО !!!![]()
слънцезащитният спрей е мазен,както и предположих. По-скоро е за употреба на плажа,отколкото за ежедневна
е демн сте подробни
![]()
ох... малко ме разубеди.. а и имам на лакме кристалите,които също са с ув защита ако не се лъжа,но тях ги слагам доста по надолу от корените ( пак г/д. по цялата дължина ама нда.. )
за съжаление повечето слънцезащитни спрейчета са така, поне аз не съм чула за такива,които не са мазни.
Има вариант да си вземеш шампоана,ама ддз...![]()
е аз съм ползвала и миналото лято спрей и не беше мазен .. изобщо даже..
апфуу един червен - бях пускала снимка тука... ама шишенцето май съм го хвърлила и не помня... ми да ама много исках тоя на лакме понеже кристалите от другата серия много си ги харесах
ох непомня,че в интернет не можех да го намеря ( или снимкта беше прекалено малка) и го бях снимала той се водеше И за блясък
Нормално е слънцезащитните срейове да са мазни.Така и трябва според мен, защото косата става суха и няма да навреди.Ако слагате нормално количество, не мисля, че ще стане мазна.
Вчера бях на козметик и докато чаках слушах какво си говореха козметичката и една нейна клиентка (не съм подслушвала, но стояха точно до мен).Козметичката твързеше, че косата растяла по-бързо, когато е подстригана наполовина.
Толкова абсурдни неща вече съм чувала от фризьори и козметици, че...големи професионалисти, няма що.
![]()
Какво за Бога значи наполовина?! :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
понякога си мисля,че аз ( че и повечето момичета,които се грижат за косите си) знаят повече от някой ''професионални фризьорки'' ( нарочно говоря в женски род,тъй като мъж фризьор досега,който не си разбира от работата не съм видяла)
отивам единия ден при една и нещо на UNA търсих и тая ми вика '' аз с такива боклуци не работя'' и се обръщам и гледам продукти на алфапарф .. е а кажете ми може ли да е толкова заблудена![]()
Как може да ти каже "аз с такива боклуци не работя" ?!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more