- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Здравейте! Боядисах си косата и се надявам утре сутрин да не ми бъде мазна. :S
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Абсурд е да се омазни на следащия ден. Боята изсушава адски косата.
И аз се боядисах преди малко. Червено как да е не се убива, уж си взех 6/2, която е със зелен мат и пак има рижаво.
макадамийка ли?
насочи се към сивкавите нюанси или си вземи една сива боя и при всяко боядисване смесвай и лека полека ще се убие оттенъка
същата
Косата ми е потъмняла, сигурно след време ще се боядисам пак зеленото съвсем да доубие оттенъка. Яд ме е, че не стана от първия път.
Утре ще се снимам и ще видя как е на дневна светлина. Но боята е много хубава, косата ми изобщо не е като слама или нещо подобно.
И странична бележка, днес си получих шампоана, има нова опаковка и са уеднаквили формулите на малкия и големия /малкия е по - добрия/. Не знам защо на последно място са лепнали към състава карамел след като мирише на круши![]()
Сега се измиих с маската. Хареса ми. Косата ми е мека, с блясък и мирише много хубаво![]()
Само дето няма бързосъхнещия ефет на макадамия![]()
амиии засега все още бих предпочела макадамия
иначе и тази много хубава ми направи косата, но всякаш на макдамия ми заглажда повече косата, а при мен това е проблемът![]()
Аз пък си 'поръчах' това. http://www.zlatnaribka.com/TERMO-ZAs...-i-tool-250-ml След няколко дена ще кажа как е.. :3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Хора, вчера си боядисах косата. Днес сутринта имах мазни корени. Единствен случай ли съм?! :@ Писна ми да давам пари за шампоани, а и едната тъпа боя не ме оправя.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Въпрос - от домашните маски може ли да ми падне боята?Косата ми е светла,ама не искам да й прецакам цвета.
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Купих си нови удължения, гледах ги днес като ги получих всичко окей... пробрах се сложих ги за проба и хич не ми харесаха![]()
нямам време за хубава маска за това ще се наклепам с мед,зехтин и малко лимонов сок за 30 мин.
самият косъм не ми харесва как е обработен, а при допир с моята коса става вече големият ужас:/
м дам, направо не знам какво да ги правя вече