- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Последно редактирано от ShtrudeL : 05-16-2013 на 19:20
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Какво мислите за този начин на изправяне на коса? https://www.youtube.com/watch?v=m1RO-d1Z9Hs Единствените недостатъци са, че ако си с по-дълга коса ще бъде по-трудно, а и отнема много време докато се сложат всички фиби, да се изчака да изсъхне косата и после махането на всички фибички. Чак на 3-4 път на мен ми се получи г-д добре и дръпнах с пресата само няколко кичура, но пак е по-добре отколкото да изправям цялата коса.
Иначе нашите донесоха зехтин от Гърция и косата ми става много мека с него. :з
В предната тема май беше, съм коментирала тоно този клип, че това е възможно да се случи само с мнооого,много къдрава коса.
Моята не е къдрава, просто е начупена и бухнала повечето пъти и пак става. Смисъл след като махна фибите има кичури, които не са прави, но по-голямата част от косата ми си е права, което ме устройва, защото така изправям само 3-4 кичура, а не цялата коса. Така че не мисля че става само на къдрава коса. (:
Ами за мен това не е критерий за права коса, даже и момичето от клипа за мен не е с идеално права коса. Аз държа да е перфектно права и гладкаи + това има следи от фибичките.
Е да, всеки си има различни предпочитания. (: И на мен ми харесват идеално изправените коси, но от изправяне 2 пъти в седмицата косата ми стана суха по краищата и затова гледам да намаля пресата, за да си възстановя косата. Та според мен това е един от най-хубавите методи за изправяне без използване на преса/сешоар и др подобни.. (:
Дам, така е. Аз говорих за себе си![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Тъйй...виждала съм клипчета в интернет как да си накъдриш косата:
Миеш я
Плетеш рибя кост
Спиш така
И на сутринта имаш къдрици
Някой пробвал ли е? И добър ли е резултата
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
момичета ако може : момичета,в ДМ има едни лентички дето се слагат върху пъпка за определено време и тя изчезва .. ама не знам къде се намират,нито марка... някой може ли поне марка да ми каже и цена ако може ? - копирно от друга тема,извинявам се,че питам и тук
иначе да се похваля - маската със зехтин,мед и лимонов сок стана уникална.. супер много си харесвам косата сега.. без да я задушавам видях ефект и е бърза.. дори и за 20мин. да се намажеш ( аз стоях 30-40мин.)
иначе утре мисля да си правя маска и тия дни да си поръчам спрея на лакме
И аз ще я пробвам тази маска сега, тъкмо се чудих кво да се прая. Какви съотношения г/д слагаш?
Момичета, аз пък имам проблем, косата ми започна на 2-ри ден от миенето да се омазнява. Кажете някакъв шампоан или нещо друго.