.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 93 от общо 93
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Оф, еднакви са естествено,но трябва да се запише кой вариант се е паднал от министерството.
    на нас ни казаха: ,, всичко си пише на листа и да не питаме''

Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    А на някой направили му впечатление,че нямаше варианти,нямаше книжка с три напечатани варианта, а просто ни донесоха по един разпечатан тест,а не както минали години даваха една книжка с червени,жълти и сини листчета?А?
    Оф, еднакви са естествено,но трябва да се запише кой вариант се е паднал от министерството.
    Не изписаха вариант, защото матурата по български език няма предварително изготвени варианти. Вариантът е един и се съставя рано сутринта в деня на матурата след теглене на жребии за това от кои модули точно да се състави тестът. Възможните комбинации са над 11 млн. Матурата за всеки ученик я разпечатват минути преди 8:00 часа в самото училище, затова беше под формата на хвърчащи листи, а не в оформен свитък.

Не знам как не сте чули, в последните години поне сто пъти обясняваха как се съставя вариантът за матурата по БЕЛ. Ето и видео: http://btvnews.bg/bulgaria/obshtestv...iteratura.html
    Последно редактирано от princo90 : 05-22-2013 на 14:45

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu Виж мнението
    2011 завърших, не са ни давали шарени листчета...
    Не шарени,а само в края са оцветени с червено,жълто и синьо.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Тогава какъв е смисъла да се изписва на дъската това : Вариант N: ?
    maDamn

Тогава какъв е смисъла да се изписва на дъската това : Вариант N: ?
    Не знам, при нас не са изписвали "Вариант N:", само за другите матури би трявбало да има "Вариант N:".

Град
    Beyond reality
    Хммм,може. Знам как се генерира изпитът,ама се зачудих.
    maDamn

Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    и ко? Ако оценката ти трябва за кандидатстване в чужбина - добре, но ако ще оставаш в България ....
    Да, за чужбина е... Представям си нагоре в обучението какви изцепки стават тук, за жалост.
    always late but worth the wait!

Град
    Beyond reality
    Къде смяташ да учиш? Германия,Австрия?
    maDamn

И в двете кандидатствам, като предпочитам Германия. А ти?

Град
    Beyond reality
    Аз съм с Европеистика или МО в СУ
    maDamn

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Не шарени,а само в края са оцветени с червено,жълто и синьо.
    Нямам спомен.. По принцип забелязвам такива дреболии.. както и да е..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от princo90 Виж мнението
    Не изписаха вариант, защото матурата по български език няма предварително изготвени варианти. Вариантът е един и се съставя рано сутринта в деня на матурата след теглене на жребии за това от кои модули точно да се състави тестът. Възможните комбинации са над 11 млн. Матурата за всеки ученик я разпечатват минути преди 8:00 часа в самото училище, затова беше под формата на хвърчащи листи, а не в оформен свитък.

Не знам как не сте чули, в последните години поне сто пъти обясняваха как се съставя вариантът за матурата по БЕЛ. Ето и видео: http://btvnews.bg/bulgaria/obshtestv...iteratura.html
    Искаш да ми кажеш, че в училища, които нямат пари да си оправят счупените прозорци, има толкова скорострелни принтери, че за някакви си 15-20 минути успяват да разпечатат матури за около 400 ученици, които са в съответното училище?
    Леко ме съмнява.

anonymous708973
    Guest
    Изпитът беше перфектно организиран.
    КОЕ беше перфектно организирано? Тихо, че се излагаш.
    Отговорите (верните!) се пращаха по фейбук по време на матурата, което е интересно явление, ако имаш предвид, че в интернет се появиха след 15ч следобед.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Искаш да ми кажеш, че в училища, които нямат пари да си оправят счупените прозорци, има толкова скорострелни принтери, че за някакви си 15-20 минути успяват да разпечатат матури за около 400 ученици, които са в съответното училище?
    Леко ме съмнява.
    Ами точно такава е системата, а именно, че във всяко училище се печата матурата. Да, правилно си разбрала, 15 минути преди 8 ч. се отпечатват и двете матури (и тази по БЕЛ, и тази по избор). Министерството явно осигурява допълнителни средства, не знам, не съм запознат с най-големите подробности. Съмнявало я било... Като не разбираш нещо и не си запознат с него, наистина най-лесното е да го отхвърлиш с лека ръка, но все пак се постарай да се позаинтересуваш поне малко от технологията, преди да изразяваш каквото и да било недоволство.

Отговорите (верните!) се пращаха по фейбук по време на матурата, което е интересно явление, ако имаш предвид, че в интернет се появиха след 15ч следобед.
    Първо, ако обичаш, не ми казвай дали да пиша, или не. Второ, това, че са "изтекли" някакви отговори, не значи, че матурата не е била организирана перфектно, а че има една група малоумници, които вместо да си използват мозъка, за да научат нещо, си влагат силите в това да "пробиват" системата. Пак казвам, матурата беше организирана перфектно или поне там, където аз я полагах. Евала на тези, които стоят зад цялата тази организация.
    Последно редактирано от princo90 : 05-23-2013 на 13:30

Хаха, точно в това се състои перфектната организация - всеки неграмотник да е снабден с верните отговори.

anonymous708973
    Guest
    "дрън-дрън, проветрявам си устата и нищо не казвам"

Не е луд тоя, който яде баницата, а тоя, който му я дава. - по повод изтичането на отговорите

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    матурата беше организирана перфектно.
    Евала на тези, които стоят зад цялата тази организация.
    Ситуацията е била пародийна от това, което чувам. Не знам какво бълнуваш, честно..

Град
    Beyond reality
    В нашата стая -не, но в съседната се скъсаха да преписват. Днес, за разлика от БЕЛ-а, имаше и надписи с имената,кой -къде стои, бях на 2ра редица и се радвам,защото записът се чуваше прекрасно.
    Преписваше се и днес, една мацка си излезе с таблет в джоба на суичера. Тези,които са като кенгуру и никой не и каза нищо. Съвсем спокойно може да си провери отговорите и да си влезе, а тоалетните бяха точно до нашата стая. 10 минути да се бавиш,ако ще и 1 тон да изходи ... нИ мой.
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си