.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3873

Hybrid View

Голям фен Аватара на joannalof
    Някой ползвал ли е кокосово масло?В аптеката продават ли?И прочетох,че е в твърдо състояние,как да го разтопя
    Лятото как си предпазвате косите?Слънцето и морската вода направо ми я унищожават + че през лятото я мия през ден.
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от joannalof Виж мнението
    Някой ползвал ли е кокосово масло?В аптеката продават ли?И прочетох,че е в твърдо състояние,как да го разтопя
    Лятото как си предпазвате косите?Слънцето и морската вода направо ми я унищожават + че през лятото я мия през ден.
    Аз използвам кокосово масло.Има в аптеката, но не е качествено.По-добре си вземи от био магазин или поpъчай от някой сайт.Моето е от Зоя.бг.Доволна съм много.В твърдо състояние е, да, но последната седмица моето си е изцяло течно от горещината. А лятото си мия косата с бебешки шампоани, слагам и повече маски/балсами/масла, защото се изсушава и така.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от joannalof Виж мнението
    И аз използвам. Мисля като Ягодка за това от аптеките. Моето също е от био магазин.
    И моето в момента е разтопено,а когато е твърдо са нужни секунди между дланите,за да се разтопи

Лятото си слагам нещо с УВ филтър,тази година съм с емулсия с УВ филтър И много маски с масла и т.н.

Едит: И аз имам много бебешка коса. Иначе за ефекта,който YSMF спомена и аз търся магия И съм забелязала,че всички гурута имат такива коси,какво им слагат толкова? Маската на макадамия ми е ясно,а друго?!
    Последно редактирано от fizzyg : 05-23-2013 на 18:18

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си