- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
ами просто им пиши от кое име си пуснала поръчката
от маската няма как да не останеш доволна ( ако не прекаляваш разбира се)
а маслото е чудесно и само да се видя с повечко пари ще го поръчам,а тая седмица ще си поръчам спрея на лакме и най вероятно кокосово масло
На мен ми го изписаха двама лекари независимо един от друг. Пия си го 3 години и нямам проблеми нито с черния дроб, нито с каквото и да било друго.Косата си ми расте доволно, ноктите ми са здрави, кожата е гладка, менструацията ми не е болезнена
Наклепах се днес с кокосово масло по дължината на косата и стоях два часа, а в корените клепах хума+оцет. Измих си косата с шампоан. Ще докладвам какво е положението, когато изсъхне.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
като вече съм го написаа няма как да го променя :Д
мисля,че се разбрах обаче с тези във фб
а иначе фък ще кажеш ли как я използваше ти
(знам,че си писала доста за това назад в темата обаче сега нямам възможност
да потърся)
здравейте,поръчах си спрея на лакме ( 100мл. от златна рибка защото прецених,че 300 наистина ще ми дойдат много ) + 2 мострички на крема за оформяне на къдрици на макадамия![]()
дам ,дам за нея ;д
после сподели мнение за спрейчето,че аз също щях да си го поръчвам
ама бях ограничена откъм пари и да ...
weheartiit,ти голямата опаковка от 250мл ли си поръча?![]()
не от маската си взех това,което е 100 мл.,
знам,че излиза по-изгодно това ,което е 250 мл.
ама сега нямам възможност пък и да я пробвам първо![]()
ами може би най добрата маска,която съм ползвала... мирише хубаво,хидратира ужасно мн,косата става освен мека И гладка,не се заплита,съхне като че ли малко по-бързо и така
аз я ползвам в зависимост от времето с което разполагам.. варианти :
1 - имам време,влизам,мокря косата с топла вода,подсушавам,нанасям маската без да задушавам и стоя 10-15 мин.,отмивам и гл шампоан само в корените да сложа
1- нямам време,влизам,шампоан,слага маската за 2-3-4 мин. зависи какво правя,но ако си ексфолирам тялото може и до 5 мин. да стигам,отмивам само с вода и готово
вариант 3,който препоръчвам : влизаш,измиваш се с шампоан,нанасяш маската,излизаш,стоиш 10-15 мин. и отмиваш само с вода.. за съжаление тая година нещо мн лесно се разболявам и тоя вариант не го ползвам
ами може би най добрата маска,която съм ползвала... мирише хубаво,хидратира ужасно мн,косата става освен мека И гладка,не се заплита,съхне като че ли малко по-бързо и така
1 - имам време,влизам,мокря косата с топла вода,подсушавам,нанасям маската без да задушавам и стоя 10-15 мин.,отмивам и гл шампоан само в корените да сложа
1- нямам време,влизам,шампоан,слага маската за 2-3-4 мин. зависи какво правя,но ако си ексфолирам тялото може и до 5 мин. да стигам,отмивам само с вода и готово
1- нямам време,влизам,шампоан,слаг ам маската за 2-3-4 мин. зависи какво правя,но ако си ексфолирам тялото може и до 5 мин. да стигам,отмивам само с вода и готово
вариант 3,който препоръчвам : влизаш,измиваш се с шампоан,нанасяш маската,излизаш,стоиш 10-15 мин. и отмиваш само с вода.. за съжаление тая година нещо мн лесно се разболявам и тоя вариант не го ползвам
Моля ви, препоръчайте ми някоя боя за коса, която да покрива добре и да не се измива бързо. Боядисах се с муса на Шварцкопф и след второто миене имам рижави корени. Гадно ми е да дам пари за нова боя на Макадамия при положение, че си взех преди има няма една седмица.
Аз отново умивам дали да не си направя бретон....с това мое огрмоно чело май само той ми е спасението.
Аз пък се чудя каква прическа да си направя. Косата ми е до под средата на гърба, чуплива и вече ми омръзна да я нося така...
бретон? има мн варианти
скъси я? пластове?
FarmavitaМайка ми ползва тази и е ужасно доволна, че само тая и покрива белите коси като хората.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз от златната рибка си поръчах маската на макадамия 250 мл, слънцезащитния серум на лакме и няколко мостри![]()
Някой ползвал ли е кокосово масло?В аптеката продават ли?И прочетох,че е в твърдо състояние,как да го разтопя
Лятото как си предпазвате косите?Слънцето и морската вода направо ми я унищожават + че през лятото я мия през ден.
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Аз използвам кокосово масло.Има в аптеката, но не е качествено.По-добре си вземи от био магазин или поpъчай от някой сайт.Моето е от Зоя.бг.Доволна съм много.В твърдо състояние е, да, но последната седмица моето си е изцяло течно от горещината.А лятото си мия косата с бебешки шампоани, слагам и повече маски/балсами/масла, защото се изсушава и така.
![]()
Как за бога да постигна http://25.media.tumblr.com/tumblr_lv...k7ajo1_500.jpg http://25.media.tumblr.com/tumblr_m2...9nn5o1_500.jpg http://24.media.tumblr.com/0c40e4fd0...5aopo1_400.jpg ? Косата й е толкова гладка и подредена, а моята е като някоя плява и не иска да има форма.
^ с купена маска и нещо след баня
аз се наплесках отново с мед,зехтин и оцет,че нямахме лимони у нас
Аз имам въпрос, когато си слагам хума на косата трябва ли да слагам шапка или да загрявам?