.
Затворена тема
Страница 98 от 155 ПървиПърви ... 4888949596979899100101102108148 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 426 до 2 450 от общо 3873
    Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Поръчах си маската и шампоана на Макадамия.
    Моля се да съм доволна !
    Само малко ме е яд,че след като пуснах поръчката видях в страницата
    им във фейсбук,че може да добавиш като коментар към поръчката
    каква мостра искаш от тези https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...94159687_n.jpg ,а много исках да видя дали и маслото
    от макадамия е хубаво
    писах им уж и казаха,че ще ми добавят мостра към поръчката,но се чудя как ще
    разберат коя е моята защото съм я писала на името на мама :Д
    ами просто им пиши от кое име си пуснала поръчката

от маската няма как да не останеш доволна ( ако не прекаляваш разбира се)

а маслото е чудесно и само да се видя с повечко пари ще го поръчам,а тая седмица ще си поръчам спрея на лакме и най вероятно кокосово масло

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Изтощена, ама пролетта ми се цапа ужасно бързо. Бях минала под една липа и ми се залепиха някакви чудесии за главата и щях да откача.

Ааа,да!! Тия неща за ужасни,особено като съм с пусната коса.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от pandasaur Виж мнението
    Момичетаа какво мислите за Герикапс ? И ако някоя от вас ги пие , консултирахте ли се с лекар преди това?
    На мен ми го изписаха двама лекари независимо един от друг. Пия си го 3 години и нямам проблеми нито с черния дроб, нито с каквото и да било друго. Косата си ми расте доволно, ноктите ми са здрави, кожата е гладка, менструацията ми не е болезнена

Наклепах се днес с кокосово масло по дължината на косата и стоях два часа, а в корените клепах хума+оцет. Измих си косата с шампоан. Ще докладвам какво е положението, когато изсъхне.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на weheartiit
    като вече съм го написаа няма как да го променя :Д
    мисля,че се разбрах обаче с тези във фб
    а иначе фък ще кажеш ли как я използваше ти
    (знам,че си писала доста за това назад в темата обаче сега нямам възможност
    да потърся)

Banned Мега фен
    здравейте,поръчах си спрея на лакме ( 100мл. от златна рибка защото прецених,че 300 наистина ще ми дойдат много ) + 2 мострички на крема за оформяне на къдрици на макадамия

Banned Мега фен
    като вече съм го написаа няма как да го променя :Д
    мисля,че се разбрах обаче с тези във фб
    а иначе фък ще кажеш ли как я използваше ти
    (знам,че си писала доста за това назад в темата обаче сега нямам възможност
    да потърся)
    кое това ? малко изгубих разговора,маската за коса на макадамия ли ?

дам ,дам за нея ;д
    после сподели мнение за спрейчето,че аз също щях да си го поръчвам
    ама бях ограничена откъм пари и да ...

Супер фен Аватара на fizzyg
    weheartiit,ти голямата опаковка от 250мл ли си поръча?

не от маската си взех това,което е 100 мл.,
    знам,че излиза по-изгодно това ,което е 250 мл.
    ама сега нямам възможност пък и да я пробвам първо

Banned Мега фен
    дам ,дам за нея ;д
    ами може би най добрата маска,която съм ползвала... мирише хубаво,хидратира ужасно мн,косата става освен мека И гладка,не се заплита,съхне като че ли малко по-бързо и така
    аз я ползвам в зависимост от времето с което разполагам.. варианти :
    1 - имам време,влизам,мокря косата с топла вода,подсушавам,нанасям маската без да задушавам и стоя 10-15 мин.,отмивам и гл шампоан само в корените да сложа
    1- нямам време,влизам,шампоан,слага маската за 2-3-4 мин. зависи какво правя,но ако си ексфолирам тялото може и до 5 мин. да стигам,отмивам само с вода и готово

вариант 3,който препоръчвам : влизаш,измиваш се с шампоан,нанасяш маската,излизаш,стоиш 10-15 мин. и отмиваш само с вода.. за съжаление тая година нещо мн лесно се разболявам и тоя вариант не го ползвам

Banned Мега фен
    дам ,дам за нея ;д
    ами може би най добрата маска,която съм ползвала... мирише хубаво,хидратира ужасно мн,косата става освен мека И гладка,не се заплита,съхне като че ли малко по-бързо и така
    1 - имам време,влизам,мокря косата с топла вода,подсушавам,нанасям маската без да задушавам и стоя 10-15 мин.,отмивам и гл шампоан само в корените да сложа
    1- нямам време,влизам,шампоан,слага маската за 2-3-4 мин. зависи какво правя,но ако си ексфолирам тялото може и до 5 мин. да стигам,отмивам само с вода и готово

Banned Мега фен
    дам ,дам за нея ;д
    1- нямам време,влизам,шампоан,слаг ам маската за 2-3-4 мин. зависи какво правя,но ако си ексфолирам тялото може и до 5 мин. да стигам,отмивам само с вода и готово

вариант 3,който препоръчвам : влизаш,измиваш се с шампоан,нанасяш маската,излизаш,стоиш 10-15 мин. и отмиваш само с вода.. за съжаление тая година нещо мн лесно се разболявам и тоя вариант не го ползвам

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Моля ви, препоръчайте ми някоя боя за коса, която да покрива добре и да не се измива бързо. Боядисах се с муса на Шварцкопф и след второто миене имам рижави корени. Гадно ми е да дам пари за нова боя на Макадамия при положение, че си взех преди има няма една седмица.

Аз отново умивам дали да не си направя бретон....с това мое огрмоно чело май само той ми е спасението.

Аз пък се чудя каква прическа да си направя. Косата ми е до под средата на гърба, чуплива и вече ми омръзна да я нося така...

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    бретон? има мн варианти
    скъси я? пластове?

Farmavita Майка ми ползва тази и е ужасно доволна, че само тая и покрива белите коси като хората.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Farmavita Майка ми ползва тази и е ужасно доволна, че само тая и покрива белите коси като хората.
    Значи и на мама ще й хареса трябва да я потърся в наше село, на каква цена е?

Аз от златната рибка си поръчах маската на макадамия 250 мл, слънцезащитния серум на лакме и няколко мостри

Голям фен Аватара на joannalof
    Някой ползвал ли е кокосово масло?В аптеката продават ли?И прочетох,че е в твърдо състояние,как да го разтопя
    Лятото как си предпазвате косите?Слънцето и морската вода направо ми я унищожават + че през лятото я мия през ден.
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от joannalof Виж мнението
    Някой ползвал ли е кокосово масло?В аптеката продават ли?И прочетох,че е в твърдо състояние,как да го разтопя
    Лятото как си предпазвате косите?Слънцето и морската вода направо ми я унищожават + че през лятото я мия през ден.
    Аз използвам кокосово масло.Има в аптеката, но не е качествено.По-добре си вземи от био магазин или поpъчай от някой сайт.Моето е от Зоя.бг.Доволна съм много.В твърдо състояние е, да, но последната седмица моето си е изцяло течно от горещината. А лятото си мия косата с бебешки шампоани, слагам и повече маски/балсами/масла, защото се изсушава и така.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Как за бога да постигна http://25.media.tumblr.com/tumblr_lv...k7ajo1_500.jpg http://25.media.tumblr.com/tumblr_m2...9nn5o1_500.jpg http://24.media.tumblr.com/0c40e4fd0...5aopo1_400.jpg ? Косата й е толкова гладка и подредена, а моята е като някоя плява и не иска да има форма.

Banned Мега фен
    ^ с купена маска и нещо след баня

Banned Мега фен
    аз се наплесках отново с мед,зехтин и оцет,че нямахме лимони у нас

Аз имам въпрос, когато си слагам хума на косата трябва ли да слагам шапка или да загрявам?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SiskaM Виж мнението
    Аз имам въпрос, когато си слагам хума на косата трябва ли да слагам шапка или да загрявам?
    не е задължително при която и да е маска,но е добре.. и все пак ако я смесиш със жълтък,кисело мляко и етц. е добре да се загрее

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си