.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 113

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Хайде де... Аз израстнах без баща...? Нямам мъжки качества все 1... Все 1 момиче, което е отраснало без майка да няма женски качества... Моля ти се!
    А относно навирането в очите - ако хетеросексуална двойка ми се мляска половин час пред очите, пак ме дразни. Няма значение дали са еднополови или разнополови връзките. И все пак 1 обикновена целувка не ме дразни.
    Случи ми се обаче преди време пред "Калигула" в Пловдив (за тези, които не знаят - това си е хомо-заведение), двама травестити да излизат, явно пияни бая, застанаха пред мен и сестра ми и почнаха да викат "Виж ме, аз съм педаааал, педераст съъъъм"... Е това вече, ако не е навиране в очите...
    значи зависи от възпитанието до определена степен ,защото познавах един, който беше отгледан от 2 жени и се обличаше с женски дрехи, гримирваше се, правеше се на гей, но
    след известно време си признаваше ,че е не е.. и такива му неща
    и съжалявам за баща ти ..
    Последно редактирано от klimatronik : 05-27-2013 на 16:16

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    значи зависи от възпитанието до определена степен ,защото познавах един, който беше отгледан от 2 жени и се обличаше с женски дрехи, гримирваше се, правеше се на гей, но
    след известно време си признаваше ,че е не е.. и такива му неща
    и съжалявам за баща ти ..
    Неееее... Баща ми си е жив и здрав. Просто не израснах с него. Разделени са с майка ми и докато да стана на 22-23, не го бях виждал с години. В най-важните моменти не беше до мен: рождени дни, първи учени дни, завършвания...Когато ме биеха в даскало... Иначе си го обичам. Сега вече дори живее при мен. Но... СЕГА...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Неееее... Баща ми си е жив и здрав. Просто не израснах с него. Разделени са с майка ми и докато да стана на 22-23, не го бях виждал с години. В най-важните моменти не беше до мен: рождени дни, първи учени дни, завършвания...Когато ме биеха в даскало... Иначе си го обичам. Сега вече дори живее при мен. Но... СЕГА...
    Добре , но не мисли ,че всички неща биха били различни, дори баща ти да е бил с вас. Това за боя в училище е можело дори въобще да не си му бил споделял от срам. А първия учебен ден въобще не си го помня. Знам ,че ти е било гадно, но това ти го казвам за лично успокоение, че присъствието на баща не означава непременно по-щастливо детство

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Знам ,че ти е било гадно, но това ти го казвам за лично успокоение, че присъствието на баща не означава непременно по-щастливо детство
    Аз пък мога да ти гарантирам, че за дете без баща означава. Отстрани е лесно да се каже, но ако сте на мястото на х друго ще приказвате.
    Иначе ще съм доволна, че дадох началото на такава ожесточена дискусия

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ameli Виж мнението
    Аз пък мога да ти гарантирам, че за дете без баща означава. Отстрани е лесно да се каже, но ако сте на мястото на х друго ще приказвате.
    Иначе ще съм доволна, че дадох началото на такава ожесточена дискусия
    Виж, естествено . Всички се усещаме, когато вече сме изгубили нещо. Но... до голяма степен зависи какъв човек ще е бащата. За разлика от майката, на която дето споделя всичко, бащата при него се явява второстепенно същество. Детето изпитва към татко си повече респект, уважение, но истинската любов - е към майката. С баща си момчето не се чувства толкова близък, въпреки че той му въплъщава водачеството, силата и могъществото ; ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си