.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 113

Hybrid View

Мега фен Аватара на Chacho
    И аз съм окей, стига да не ми натрапват ориентацията. Само че под натрапване разбирам да си пробват късмета с мен.

Искам да питам, като една гей двойка не може да осигури добра семейна среда на децата, как тогава се растат децата без 1 родител? За да признаеш пред себе си, че си гей и да оголиш егото си не е задача за малоумници. Предполагам затова имат известни родителски качества по подразбиране. И могат да се провалят във възпитанието колкото всеки друг човек.

Когато хората видят някой различен, очакват да е безупречен във всяко едно отношение, защото смятат, че има да компенсира нещо. Но никой не е перфектен. Трудно се приема хомо с кусури.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Искам да питам, като една гей двойка не може да осигури добра семейна среда на децата, как тогава се растат децата без 1 родител?
    Несравними са нещата. Дори не знам защо ги съпоставяте.

За да признаеш пред себе си, че си гей и да оголиш егото си не е задача за малоумници. Предполагам затова имат известни родителски качества по подразбиране.
    Ей тази логика много ми убягва.

Вие направо ги изкарахте каймак на обществото...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Вие направо ги изкарахте каймак на обществото...
    Никой не говори за каймак. Но е време да се разбере и че не са болни от проказа.
    И да, при това общество, се иска доста смелост и определени качества, за да разкриеш ориентацията си и да живееш с подигравките, породени от това. Да не говорим за други последици.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Никой не говори за каймак. Но е време да се разбере и че не са болни от проказа.
    И да, при това общество, се иска доста смелост и определени качества, за да разкриеш ориентацията си и да живееш с подигравките, породени от това. Да не говорим за други последици.
    за това не трябва да ти ви пука от чуждото мнение, но това е част от инстинкта за самосъхранение

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Е това наистина е смешно вече.
    Дайте да им издигнем паметници на тези смелчаги. Да ги респектираме дори, все пак не е лесно да си даваш задника, ние жените знаем.

Обществото не ги отхвърля, те самите се стремят всячески да св отличават. В днешния свят, на много малко места са наистина дискриминирани и им се налага да се крият. В България какъв им е проблемът? Гей парад ли няма? Гей клубове ли няма? По улиците не ги ли виждаме за ръка хванати? За западните държави дори няма смисъл да коментирам.

Същото може да важи и за дебелите жени. Не са ли те дори по-отхвърлени от обществото? Парад на дебелите жени да има? Да се опитват да наложат нормалността на килограмите си?

А за инвалидите какво да кажем? Цял живот гледат на тях все едно са по-малко хора и ги съжаляват. Те наистина са тези, които се нуждаят от помощ, а не циврещи хомота, молещи за внимание и уважение само заради сексуалната си ориентация.

Не са безгласни същества, не са затруднени по никакъв начин, да се оправят.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Chacho
    Сравнявам ги, щото някой горе каза, че в една лесбийска двойка липсвал мъжа, затова не получавали нужното възпитание. Бариерата, която стои пред детето, е да приеме ориентацията на родителя си, да я осмисли, да приеме реакцията на останалите хора за нея и да осмисли и нея. Та, ако наистина се приемаше хомосексуалната ориентация за нормална, тоест, не се коментираше като нещо различно, нямаше да стои тази бариера пред детето.

Не ги изкарвам нито каймак, нито закваска, каза че са хора и могат да имат хиляди пороци. Които обаче не мисля, че произтичат от влеченията им.

ПС: Някак си и двете страни отиват в крайностите. Никой не говори да ги приемат нормалните интелигентни хора. Става на въпрос мнозинството открито да показва, че не различава връзката от останалите. Щото тях ни най-малко не ги бърка кво мисли магазинера за тях. Пука им, когато ги пречукат нощеска, щото ходят с някой от своя пол за ръка. Хората, които прибягват до ексцесии, щяха да го правят много по-рядко, ако обществото не ги обявяваше за различни. Те не искат точно това, което се случва в темата. Да бъдат дистанцирани.
    Последно редактирано от Chacho : 05-28-2013 на 08:27
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    И аз съм окей, стига да не ми натрапват ориентацията. Само че под натрапване разбирам да си пробват късмета с мен.
    Ето това е и моето мнение. Щом им е приятно да си дават дупетата на хора от същият пол да го правят.но моето е за други работи.Е, най-вероятно не би ми станало хич приятно ако се влюбя яко в някое момиче и в един момент тя ми изръси нещо от рода на: "Готин си пич,но аз съм лезбийка" и може и да ги поплюя малко тези с различната ориентация,но затова няма да са виновни те, а моите си възприятия подчинени на временната ми емоция.Хванали сте се за гей парадите много хора.Да нямало.Е, какво като има.Те са си като едно отделно общество.По този начин могат да се запознаят с много себеподобни и да се харесат без да рискуват да попаднат на някой хетеро дето няма да е много толерантен и ще ги помлати от бой заради признанието им.Нима майките дето протестират за майчински и се събират на групи парадират,че са майки.Нима зърнопроизводителите, таксиджийте,полицаите лекарите парадират,че са такива? Това е просто техният начин за свръзка и протест срещу неодобряващото ги обществено мнение.То отвреме навреме има и хетеро сбирки за най-дълга целувка например дето ги излъчват по новините.И какво? Някой да е хванал да пребива участниците там? Не. Пък на гей парадите не е като да не трябва да ги пазят повече полицаи от тях самите,защото някои не им се кефели поради не знам си какви прични.Дай тогава ние самите да си направим една бойна групичка срещу обвързани двойки и да въдворяваме ред.Не става така.И да, може да са всякакви и сред тях има всякакви хора,но поне са имали силата да се преборят с обществото мнение,което притиска и обработва всеки да си признаят какви са вместо да се женят/омъжват за хора от противоположният пол без чувства само за да излъжат обществото какви са всъщност.

Относно децата.Там въпросът е малко сложен,защото след години тези деца тепърва ще израстват,но често каквото се вижда в семейството се прехвърля на поколението и занапред и даденото дете може дори да няма желание да пробва нормалното за нас,защото може да му се струва също толкова гадно и невъзприемчиво както хомотата за доста хетерота.
    Отделно тези деца може и да са подложени на доста по-голям тормоз.Децата могат да са много гадни особено ако поради някаква причина си те набележат.Изпитвал съм го и на собствен гръб.Отделно в случая ще слушат подигравките на мама и тати за ненормалните родители на тяхното връстниче и окрилени от "респектиращото" им мнение ще се постараят да направят живота на тяхното връстниче колкото се може по черен. Та така.
    Последно редактирано от Niakoitam : 05-28-2013 на 12:31
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си