- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за връзката между жена и жена ?
Хайде де... Аз израстнах без баща...? Нямам мъжки качества все 1... Все 1 момиче, което е отраснало без майка да няма женски качества... Моля ти се!
А относно навирането в очите - ако хетеросексуална двойка ми се мляска половин час пред очите, пак ме дразни. Няма значение дали са еднополови или разнополови връзките. И все пак 1 обикновена целувка не ме дразни.
Случи ми се обаче преди време пред "Калигула" в Пловдив (за тези, които не знаят - това си е хомо-заведение), двама травестити да излизат, явно пияни бая, застанаха пред мен и сестра ми и почнаха да викат "Виж ме, аз съм педаааал, педераст съъъъм"... Е това вече, ако не е навиране в очите...
Да, това е гадно и съм против подобни провокации. Но тука и аз съм против травеститите и подобни боклушки номера. Категорично! Мен също по тоя начин са ме закачали по "Ботев" (в София на тая улица вечерно време излизат) и ми е идвало да ги фрасна и да не мръднат повече. Но както казах имам хомо приятели и повечето са свестни хора.
значи зависи от възпитанието до определена степен ,защото познавах един, който беше отгледан от 2 жени и се обличаше с женски дрехи, гримирваше се, правеше се на гей, но
след известно време си признаваше ,че е не е.. и такива му неща
и съжалявам за баща ти ..
Последно редактирано от klimatronik : 05-27-2013 на 16:16
Какво лошо има в това? За любовта няма пол,цвят,възраст,религиозн възгледи,географско положение...
Последно редактирано от karzon : 05-27-2013 на 17:50
^_^
http://pediatrics.aappublications.or...1/4/e1374.fullMany studies have assessed the developmental and psychosocial outcomes of children whose parents are gay or lesbian and note that a family’s social and economic resources and the strength of the relationships among members of the family are far more important variables than parental gender or sexual orientation in affecting children’s development and well-being.20 A large body of scientific literature demonstrates that children and adolescents who grow up with gay and/or lesbian parents fare as well in emotional, cognitive, social, and sexual functioning as do children whose parents are heterosexual.21–37 Although the methodologic challenges are daunting in addressing phenomena as complex and multifactorial as children’s long-term developmental and psychosocial outcomes, the literature accumulated over more than 30 years, taken together, provides robust, reliable, and valid assurance about the well-being of children raised by parents of the same gender.28,29
Вадя ви го, 'щото знам, че никой няма да седне да го прочете. Философствайте си. И аз се забавлявам.
Значи си против травитата, 'щото те закачили веднъж, а ? Мен като ме закачат няк'ви пикли по улицата освен да се обявя против женските ?Но тука и аз съм против травеститите и подобни боклушки номера. Категорично! Мен също по тоя начин са ме закачали по "Ботев" (в София на тая улица вечерно време излизат) и ми е идвало да ги фрасна и да не мръднат повече.
А това е за ХаракириИдиотоши -The conclusion drawn from these studies was that children raised by gay and lesbian parents did not systematically differ from other children in emotional/behavioral functioning, sexual orientation, experiences of stigmatization, gender role behavior, or cognitive functioning.31
Ти определено не си наред с главата. Тъпо мнение няма, нито малоумно. Поне на това ме научиха в университета. Ако всички бяхме правени под калъп и мислехме като теб (всъщност ти мислиш ли, защото не каза нищо по въпроса). Айде да чуем твоите високоинтелектуални разсъждения, че барем да покажеш ум.
Между другото уважавам много жената от аватара ти, нямала е и тя милата (като тебе) особено голям умствен потенциал. Защото е свежарско да се обиждат мненията (и хората) и да ги заклеймяваш като "безумни", а самия ти да не изкажеш такова. Меко казано е признак на ниска култура, каквато явно имаш? Знам ли, ти блесни и докажи, че не е така.Спирам да пиша в темата, че подобни самостоятелни и асоциални бойни единици не могат нищо да ми покажат, освен глупостта си.
Аурис, за друго говоря аз. Примерите му са абсурдни. "Нямам против, защото има нормални семейства, които не се грижат за децата си". Всички гей/лес двойки са супер родители, хетеротата често са пияници дето си бият децата. Сигурно.
Същото е да кажеш - нямам против тия дето попребиват някой без причина, защото все пак има и убийци, което е по-лошото.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Повечето говорят точно за такива случаи, а не за целувки. В Русе пък има един, на който ужасно много симпатизирам. Не е гей, а травестит по нежелание, работи за да изкара пари за лекарства на баща си. НИКОГА, НИКОГА не съм го видяла облечен с женски дрехи из квартала, с дамска чанта или нещо такова. Нещо, което съм го виждала по снимки из фейсбук и аск как си показва чантичката или тениската. Точно това е навирането, за което говорим всички.
Едит: Това последното е в профилите на друго момче. Онзи първия е мъж и има син на 17-8 години.
Последно редактирано от tori : 05-27-2013 на 18:51
Щом им харесва не виждам проблем. А като стана тема за родителите - както една хетеро двойка може да са добри родители, така и една гей/лесб двойка може да са добри родители и обратното. Сексуалната ориентация няма нищо общо с родителските качества.
Това беше само конкретен пример. Сложи ми думи в устата, което не ти прави чест. Изобщо.
"Щом им харесва не виждам проблем. А като стана тема за родителите - както една хетеро двойка може да са добри родители, така и една гей/лесб двойка може да са добри родители и обратното. Сексуалната ориентация няма нищо общо с родителските качества."
Абсолютно съм съгласен с този коментар и това е, което исках да кажа. Явно умните потребители ме разбраха, което ми е достатъчно.
В интерес на истината възможно е и да има доза истина в това - хомо двойка трудно ще осинови дете при условие, че нещо им куца. Има си подбор, а като те видят, че си лява резба, сигурно е и дори по-стриктен. Има резон в това да предположиш, че калпавите хомосексуални родители са сериоозно малцинство. Това естествено са си някакви мои хипотези ;д
Мен впрочем от целия ми кръг от познати, на пръстите на едната ми ръка се броят хората с 'адекватни' по моите представи семейства.
Говорите...и вие не знаете за кво говорите. В училище се учи психология и логика май в 9-ти клас. Ако си посещавахте часовете сигурно щяхте лесно да си го обясните и да погледнете да подобно поведение с насмешка/умиление, вместо да се чудите как да се направите на вкиснати старчета. Беееееги ...Повечето говорят точно за такива случаи, а не за целувки.
Последно редактирано от Auriss : 05-27-2013 на 18:53
Чакай сега, много пъти в тоя форум казах, че нямам против хомосексуалните двойки, а даже ги харесвам. Кое ми е вкиснатото, извинявай? Това, че не обичам такива глупави неща, паради и подобни циркове, не ме прави хомофоб, старчок и киселца. Омг, ебати думите.
Хуу, мариновано корнишонче си. Хепи ? Глупави неща са, да. Не обратни, парадиращи със сексуалната си ориентация, а пияни типове, които си избиват комплексите, следствие от отношението на обществото. Спрете се с т'ва 'стига да не парадират' и е доста вероятно и те да спрят.
Корнишонче :3
В "Какво мислите за връзката между жена и жена" вие обяснявате как сте погнусени от педалите....
По темата.. в лесбийките няма нищо отвратително.. жените са красиви, а когато са две... уоу.
Ами против съм,просто не ми е приятно за окото и не го възприемам,нищо повече
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
В САЩ ситуацията е баш като с нашите цигани (в друг аспект, разбира се). В стремежа си да ги дискриминират колкото се може по-малко, дори по-лесно осиновяват деца. Тук е различно, като цяло е бавна пеоцедурата и в този случай може да се извърши само от един човек, защото няма как да имат законен брак.
Но твоите хипотези не ги разбирам. Масово хомосексуалистите са си калпави, какво остава за родители да стават. Не е като да нямам и лични наблюдения. А тук, където живея, нещата са доста по-открити.
И аз съм окей, стига да не ми натрапват ориентацията. Само че под натрапване разбирам да си пробват късмета с мен.
Искам да питам, като една гей двойка не може да осигури добра семейна среда на децата, как тогава се растат децата без 1 родител? За да признаеш пред себе си, че си гей и да оголиш егото си не е задача за малоумници. Предполагам затова имат известни родителски качества по подразбиране. И могат да се провалят във възпитанието колкото всеки друг човек.
Когато хората видят някой различен, очакват да е безупречен във всяко едно отношение, защото смятат, че има да компенсира нещо. Но никой не е перфектен. Трудно се приема хомо с кусури.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Е, не трябва, ама малко са тия, които могат да живеят, без абсолютно да се съобразяват с общественото мнение.
Аз не съм от тях.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Сравнявам ги, щото някой горе каза, че в една лесбийска двойка липсвал мъжа, затова не получавали нужното възпитание. Бариерата, която стои пред детето, е да приеме ориентацията на родителя си, да я осмисли, да приеме реакцията на останалите хора за нея и да осмисли и нея. Та, ако наистина се приемаше хомосексуалната ориентация за нормална, тоест, не се коментираше като нещо различно, нямаше да стои тази бариера пред детето.
Не ги изкарвам нито каймак, нито закваска, каза че са хора и могат да имат хиляди пороци. Които обаче не мисля, че произтичат от влеченията им.
ПС: Някак си и двете страни отиват в крайностите. Никой не говори да ги приемат нормалните интелигентни хора. Става на въпрос мнозинството открито да показва, че не различава връзката от останалите. Щото тях ни най-малко не ги бърка кво мисли магазинера за тях. Пука им, когато ги пречукат нощеска, щото ходят с някой от своя пол за ръка. Хората, които прибягват до ексцесии, щяха да го правят много по-рядко, ако обществото не ги обявяваше за различни. Те не искат точно това, което се случва в темата. Да бъдат дистанцирани.
Последно редактирано от Chacho : 05-28-2013 на 08:27
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.