.
Резултати от 1 до 25 от общо 113

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Аурис, за друго говоря аз. Примерите му са абсурдни. "Нямам против, защото има нормални семейства, които не се грижат за децата си". Всички гей/лес двойки са супер родители, хетеротата често са пияници дето си бият децата. Сигурно.

Същото е да кажеш - нямам против тия дето попребиват някой без причина, защото все пак има и убийци, което е по-лошото.
    В интерес на истината възможно е и да има доза истина в това - хомо двойка трудно ще осинови дете при условие, че нещо им куца. Има си подбор, а като те видят, че си лява резба, сигурно е и дори по-стриктен. Има резон в това да предположиш, че калпавите хомосексуални родители са сериоозно малцинство. Това естествено са си някакви мои хипотези ;д
    Мен впрочем от целия ми кръг от познати, на пръстите на едната ми ръка се броят хората с 'адекватни' по моите представи семейства.

Повечето говорят точно за такива случаи, а не за целувки.
    Говорите...и вие не знаете за кво говорите. В училище се учи психология и логика май в 9-ти клас. Ако си посещавахте часовете сигурно щяхте лесно да си го обясните и да погледнете да подобно поведение с насмешка/умиление, вместо да се чудите как да се направите на вкиснати старчета. Беееееги ...
    Последно редактирано от Auriss : 05-27-2013 на 18:53

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си