- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Матурите - размисли и страсти ...
http://prikachi.com/images/573/6188573O.jpg
Даже МОН си го казват ебб1 !!!![]()
![]()
Утре внасям предложение до МОН да касират резултатите от матурите. Не може толкова шестици да има! ;D
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Ако са ми верни сметките дипломата ми трябва да е 5,90. Но не се знае, защото не случайно имам все 5-тици по математика. xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
При мен оценките оправдаха очакванията.По БЕЛ имам 5.84 и по испански 6.00Неприятното в случая е,че оценките ми през годините не са особено добри (да не говорим,че не помня какви са),но при всички положения ми е достатъчно.
Ох, камък ми падна от сърцето като си видях резултатите: Български език и литература - 5.29 и География и икономика - 5.91
Humans need fantasy to be human.
Знаех си аз...нашите естествено не са доволни. как хубаво ми се скапа настроението! Ура за моя първи провал! На приемните изпити - ПАК!
maDamn
Абе, Пламе, кажи им на твойте да не се филмират толкоз![]()
6.00 БЕЛ
5.96 АЕ
Диплома: 5.98
Не мога да си намеря място от кеффф
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
@Плами: О, душа, тва е родителски закон. Майка ми ме моли да питам преподавателите от СУ дали с 5.10 от изпит ще вляза, като местата са 400, а бях към 100 и някой си. Пък вече на сесията като ме скъсаха си мислеше, че друсам наркотици, не искам образование и не искам работа. Сега, като бачкам по специалността, пак си мисли същото. Нема угодия. А за 5.04 на матурата по математика няма и смисъл да коментирам. Едва ли не искаше да й върна парите от уроците, хахаха.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ма мен ме е яд, че знам ,че можех още,ама те го изкараха всенароден проблем. Естествено е да ми е тъпо,щото сама съм си го направила така да имат високи очаквания и сега тея оценки не ги удовлетворяват...Кур бе
maDamn
Олее, аз ако имах като вашите оценки щях да направя купон :ДДД
Затова най-добре като моите родители:
АЗ: Тате,имам 6 -ца по БЕЛ.Много съм щастлива!
ТОЙ: На какво имаш 6-ца.А ама те минаха ли.Е, айде,че имам работа.
МАМА
Аз:Мамо имам 6-ца по бел.
ТЯ:Пълна ли е?
Аз: Не,ама е 5.91
ТЯ: И затова ли се радваш?
Смазвам се всеки ден,все повече и повече![]()
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
нямам идея и аз ще вляза ли,няма ли да вляза :X просто да минава изпита, да излизат шибаните резултати и да ми минават всякакви идиотии от главата.
maDamn
^Йъп.
Да не мислиш, че на матурата по математика не можех да изкарам повече? Ма се бях разбрал за кафе с мацките и трябваше да изляза по-рано от матурата, хахахахаха.
Един ден, ако (като) имам просперираща фирма, майка ми пак ще ми пищи за изпити, храна, пране и ще ми звънка да ме провери прибрал ли съм се.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Български език и литература
87.50 точки
Отличен (5.79)
Английски език
89.00 точки
Отличен (5.84)
Мооожеше и по-добре и на двете,ама...здраве да е.Стигат ми за университета мухахаха.Сега остава да се полеят![]()
toni,бравоос!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Нищо не мога да променя, така че - майната му. Дано с 6.00 и по двата изпита европеистика и тея матурки влязазнам и ги как ще реагират като са лауреатски оценките.
maDamn
Че за твоите умения това си е провал. Напълно съм убедена, че бих изкарала толкова, дето хич не съм талант.
5.99 по БЕЛ (половин точка от 6.00)
5.85 по немски
Доста съм доволна, но пък и имам 4 познати с две 6.00. Кефи ме обаче как парадират с преписани оценки - някои де, не всички.
Български език и литература
76.00 точки
Много добър (5.46)
Биология и здравно образование
82.00 точки
Отличен (5.64)
Много ме е яд за БЕЛ, ама..